07 / 05 / 2024

Kissebükü Maxx Royal Oteli

Kissebükü Maxx Royal Oteli

ETS Grup tarafından yapılması planlanan Maxx Royal Bodrum Oteli için Çevresel Etki Değerlendirme bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya bölgede yaşayanlar katılarak projeyle ilgili itirazlarını dile getirdiler.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'un oteli bakanlık masasında!

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'a ait Ersoy Otelcilik Şirket’nin Bodrum’da hayata geçirmek istediği ‘Maxx Royal Bodrum Otel’ projesi 18 Nisan’da toplanacak olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İnceleme Değerlendirme Komisyonu’nda ele alınacak.

ETS Grup'un ilk konut projesi Caja Maxx Royal satışta! Bodrum'a 84 yeni konut geliyor!

Caja Maxx Royal, Bodrum’un en özel koylarından biri olan Hebil Koyu’nda ETS Grup tarafından hayata geçiriliyor. ETS Grup'un ilk konut projesi olan Caja Maxx Royal satışa çıktı. İşte Caja Maxx Royal konut fiyatları...

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Kopuz, Müslim Kopuz ve Umutcan Ateş ortaklığında kuruldu. 

Maxx Royal Resort 2022'de açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a ait olan Ersoy Otelcilik'in Bodrum'da yer alan Voyage Göltürkbükü Resort, gelecek yıl yine aynı gruba ait olan bir başka otel markası olan Maxx Royal Resort ismiyle açılacak. 

Royal Garden Yakacık'ta 700 bin TL'ye 2+1!

Royal Group tarafından İstanbul Kartal Yakacık'ta konumlanan Royal Garden'da 2+1 daireler 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede, 2+1, 3+1, 5+1 dairelerin yanı sıra 3+1, 4+1, 5+1 dubleks konutlar da yer alıyor. 

Royal Team Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Royal Team Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 125 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Özgen, Başak Nazcan aşçi, Erdal Bodur ve Şenol Akkök ortaklığında kuruldu.

Royal Romans Gayrimenkul ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Romans Gayrimenkul ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir ve Erkan Öztürk tarafından kuruldu.

Royal Global Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Global Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile bugün Amirarsalan Aliyar ve Seyed Emad Hosseini Ebrahinabad tarafından kuruldu.

Kissebükü oteli projesinin imar planı mahkeme kararıyla iptal edildi!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un Bodrum Kissebükü Koyu'nda, alan genişleterek yaptırdığı yeni imar planı, Muğla 2. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi...

Termal dolandırıcılık iddiasına Royal Doğa Turizm'den açıklama!

Royal Doğa Turizm Yonetim Kurulu Başkanı Güray Öngen, Hürriyet'in gündeme getirdiği haberlerin ardından termal devremülk tesisi ile dolandırıcılık iddiaları ile ilgili olarak Dolandırıcılık iddialarına yanıt verdi...

Royal Times Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Times Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakehir'de 210 bin TL sermaye bedeli ile Awad Alsaeh, Eyad Malek ve Mohammad Altouki ortaklığıyla kuruldu.

Royal Diamond Turizm ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Diamond Turizm ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamidreza Ghasemi tarafından kuruldu.

Maxx Royal Bodrum Oteli'nin ÇED toplantısı yapıldı!

ETS Grup tarafından yapılması planlanan Maxx Royal Bodrum Oteli için Çevresel Etki Değerlendirme bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya bölgede yaşayanlar katılarak projeyle ilgili itirazlarını dile getirdiler.

Kissebükü Maxx Royal Oteli Haberi

Kissebükü Maxx Royal Oteli

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a ait ETS Grup şirketi Bodrum'da bir otel projesi hayata geçirmeyi planlıyor. Proje için planan bölge arkeolojik SİT alanı içerisinde yer alıyor. 

Gazete Duvar'da yer alan haberde; ETS Grup tarafından yapılan ÇED bilgilendirme toplantısına katılımcılar porjeyi prosteto ettiler. ETS Grup'un Bodrum'da mavi yolculuğun ilk duraklarından olan Kissebükü'ne yapmayı plandığı Maxx Royal Bodrum Otel'in ÇED bilgilendirme toplantısında protesto vardı. Katılanlar ‘O oteli yaptırmayacağız’ derken turizmciler bölgenin arkeolojik SİT alanı olduğunu söyledi.

ETS Tur şirketi 2014 yılında Kissebükü’nde 5 yıldızlı otel yapmak için adım atmıştı. Muğla Valiliği ‘ÇED Gerekli Değildir’ kararı ile otel inşasına izin vermişti. Bu gelişme üzerine Bodrumlu ve birçok bölgeden yurttaşlar, 25 Ocak 2015’te karadan ve denizden bölgeye giderek tepki gösterdiler. İmar plan teklifinin...