04 / 05 / 2024

Kıvanç Tatlıtuğ çengelköy villa

Kıvanç Tatlıtuğ çengelköy villa

Hayranlarının site önünde bekleyip, fotoğraf çekmeye çalışmasından oldukça rahatsız olan Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer, Çengelköy'den villa satın aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti Trakya’da çiftlik aldı!

Evliliklerinin 8. yıldönümlerini kutlayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti  çifti, İstanbul’a 1,5 saat mesafede yer alan Lüleburgaz'da bir çiftlik evi aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ, İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe'nin geleceği için yeni bir gayrimenkul yatırımı yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ, şimdi de İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı. İşte detaylar...

İzleyicilerin gözünden kaçmadı! Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un kullandığı Mercedes kaç TL? 

Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un kullandığı Mercedes'in EQE modeli dikkat çekti ve araştırılmaya başlandı. İşte Mercedes EQE'nin güncel fiyatı...

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık!

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ve proje detayları...

Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ 10’ar dönümlük üzüm bağı aldı!

Oynadıkları dizilerle dikkat çeken Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ Trakya'da üzüm bağı satın aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ, Urla'da 2 milyon TL'lik arazisinde çiftlik kuracak!

Her fırsat bulduğunda Urla'ya giden Kıvanç Tatlıtuğ, organik tarım ve bağcılığa merak sardı. Urla'da 2 milyon TL'ye arazi aldığı iddia edilen yakışıklı oyuncu burada bir çiftlik kurmayı hayal ediyor.

Gayrimenkul zengini Kıvanç Tatlıtuğ, Urla'dan arazi aldı!

Gayrimenkul zengini Kıvanç Tatlıtuğ, yatırımlarına bir yenisini ekledi. Yakışıklı oyuncu, İzmir'in Urla ilçesinde zeytin ve organik tarım da yapabileceği 4 dönümlük arazi için 2 milyon lira ödedi.

Ünlü isimlerin yaşadığı sitelerde aidatlar şok etti!

Gülşen’den Kıvanç Tatlıtuğ’a kadar birçok ünlü ismin yaşadığı sitelerde aidat fiyatları şok etti. Kira fiyatlarını aşan aidatlar ünlüleri isyan ettirdi.

Çağatay Ulusoy Kemer Country'da ev arıyor!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, yakın arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor. Ulusoy Tatlıtuğ'un yaşadığı Kemer Country’de ev arayışına girdi. 

Kıvanç Tatlıtuğ Kaz Dağları'nda ev arayışına girdi!

Son zamanlarda ünlü isimlerin gözdesi olan Kaz Dağları'na Kıvanç Tatlıtuğ da kayıtsız kalmadı. Yakışıklı oyuncu, Kaz Dağları'nda ev sahibi olmak için kolları sıvadı. 

Kıvanç Tatlıtuğ Marmaris'te 3 milyon TL'ye müstakil villa inşa edecek!

Dizilerden ve reklamlardan kazandığı paraları gayrimenkule yatıran Kıvanç Tatlıtuğ, Marmaris'te kendisine uygun bir arazi bularak 3 milyon TL'ye müstakil villa inşa ettirecek. Evin mimarisini ve dekorasyonunu Başak Dizer yapacak.

Kıvanç Tatlıtuğ Marmaris'te müstakil ev yaptıracak!

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, tatil için gittikleri Marmaris Selimiye'de eşinin hayalini gerçekleştirmek için müstakil ev yaptıracak. 

Kıvanç Tatlıtuğ çengelköy villa Haberi

Kıvanç Tatlıtuğ çengelköy villa

Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer, İstanbul Bebek'teki Ayşe Sultan Korusu'nda bir sitede oturuyordu. Posta gazetesinde yer alan habere göre, hayranlarının site önünde bekleyip, fotoğraf çekmeye çalışmasından oldukça rahatsız olan çift taşınmaya karar verdi.

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi bir süredir aradıkları evi Çengelköy'de buldu. İkilinin yeni komşuları Kenan Doğulu, Yılmaz Erdoğan ve Sadettin Saran oldu.

Kenan Doğulu, 6 oda, 6 banyo, iki salon ve büyük bir bahçeden oluşan havuzlu villanın bir benzerini üç yıl önce 7 milyon dolara...