05 / 05 / 2024

kıyı işgali oteller ne zaman yıkılacak

kıyı işgali oteller ne zaman yıkılacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Meclis’te gazetecilerle yaptığı sohbette kıyı şeritlerini işgal eden, tesis, bina ve işletmelerin tespiti ve yıkım işlemleri ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdi....

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan ve merakla beklenen İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi 2022 yılı şubat ayı sonuçları resmen açıklandı. Peki Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Türkiye Deniz Canlıları Müzesi izinsiz belediye alanı işgali iddiasıyla yıkıldı!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi izinsiz belediye alanı işgali iddiasıyla yıkıldı.

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü 2020 yılı ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Hillside Beach Club Tatil Köyü 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü için hazırlanan ekspertiz değerleme raporunu yayınladı...

Karaman'ın Madenşehri köyü için yeni imar planı!

Karaman'da yıllardır çivi bile çakılmayan Madenşehri köyü taşınıyor. İl Genel Meclisi'nin kararıyla bölge için yeni imar planı hazırlandı.

Foça Tatil Köyü 49 yıllığına kiraya verildi!

Türkiye'nin ilk tatil köylerinden biri olan Foça Tatil Köyü için ihale düzenlendi. 13 yıldır atıl durumda bulunan tatil köyü Arda Mühendislik'e 49 yıllığına kiralandı.

Çorum "Hitit köyü" projesi için imzalar atıldı!

Çorum'un Boğazkale ilçesinde inşa edilecek "Hitit köyü" için sözleşme imzalandı. Proje Orta Karadeniz Kalkınma Ajansının (OKA) desteğiyle inşa edilecek.

Kütahya'da 24 köy için imar çalışması yapılıyor!

Kütahya'da 24 köy için imar uygulaması çalışması yapılıyor. Kütahya Belediye Başkanı Saraçoğlu imar çalışmalarında gelecek 25-30 yılı düşünerek hareket ettiklerini söyledi.

Kıyılar kanunlara aykırı şekilde işgal mi ediliyor?

Kıyıları, oteller başta olmak üzere çeşitli kurum ve kuruluşlar mevcut yasalara rağmen nasıl işgal edebiliyor, niçin önüne geçilemiyor? Yoksa kıyıların kanunlara aykırı bir şekilde işgal edilmesinde bir Paralel Devlet Yapılanması (PDY) mı var?

Ankara Doğanlar köy yolunun asfalt çalışmaları tamamlandı!

Ankara Çamlıdere Belediye Başkanı H.Caner Can çabalarıyla ve Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı asfalt ekibi tarafından, Doğanlar Köyü ana yol bağlantısı ve Köy içindeki ara yollarda dahil olmak üzere tüm yollar asfaltlandı.

Ahmet Erkurtoğlu'ndan Kadıköy için dönüşüm uyarısı!

Kadıköy’deki kentsel dönüşüm projelerinin yüzde 40’nı yapan Mimar Ahmet Erkurtoğlu, bakanlığı dönüşüm projelerinde sorun çıkaranlara karşı uyardı. Erkurtoğlu, dönüşümü isteyenlerin haklarını korumak için projelere kayyum atanmasını istedi.

kıyı işgali oteller ne zaman yıkılacak Haberi

kıyı işgali oteller ne zaman yıkılacak


Çevre Bakanlığı kıyılarda ‘işgalci’ 700 otel ve tesis tespit etti. Bakan Bayraktar, ‘Yıkıma başlıyoruz” dedi.


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Meclis’te gazetecilerle yaptığı sohbette kıyı şeritlerini işgal eden, tesis, bina ve işletmelerin tespiti ve yıkım işlemleri ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başbakan Erdoğan’ın Bodrum koylarında yaptığı denetimin hemen ardından başlatılan çalışmalar sonrasında, Bodrum’da Cennet Koyu, Güvercinlik ve Torba bölgesinde 368 kaçak binanın mühürlendiğini belirten Bakan Bayraktar, mühürlenen yapılardan “kıyı işgali” tespit edilen 33’ünün yıkılacağını söyledi. Bakan Bayraktar, Bodrum’da yıkım kararı verilen 33 yapı ile birlikte çeşitli bölgelerdeki yaklaşık 700 yapının da, “kıyı işgali” gerekçesiyle yıkımının gerçekleştirileceğini söyledi. 



Çınar...