28 / 04 / 2024

Kızılay AVMye nasıl gidilir

Kızılay AVMye nasıl gidilir

Kızılay AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Kızılay AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Kızılay AVM bayramda kaçta açılacak? Kızılay AVM bayramda kaça kadar açık?

Türk Kızılay'dan Ankara'da satılık kargir apartman!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü Ankara'da yer alan kargir apartmanı satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Türk Kızılay'dan Ankara'da satılık apartman!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, başkent Ankara'da yer alan apartmanı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

Burs almak isteyenlere müjde! Kızılay’dan ön lisans ve lisans burs atağı geldi! Kızılay burs ücreti ne kadar?

Kızılay, ülke çapında milyonlarca öğrencinin eğitim hayatına destek olmak için her yıl gerçekleştirdiği Kızılay Burs Programı ile öne çıkıyor. İnsani yardım, afet, toplum sağlığı gibi önemli faaliyet alanlarının yanında eğitimde de büyük bir rol üstlenen Kızılay, öğrencilere umut ışığı oluyor.

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina inşaatı yaptıracak. İşte ihale detayları...

Ankara'nın göbeğindeki Kızılay AVM iflas etti! Dükkanlar tek tek boşaltılıyor!

Yap-İşlet-Devret modeliyle, 25 seneliğine işletilmesi için Karsaklar Gayrimenkul’e verilen Ankara Kızılay Alışveriş Merkezi iflas etti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yönetimi devralan mülk sahibi Türk Kızılayı, ihtarname çekerek dükkanların boşaltılmasını istedi.

Kızılay iş ilanını duyurdu! Lise mezunu ve KPSS puanı olmayanlar hemen başvursun!

Kızılay yeni personel ilanını yayımladı. En az lise mezunu KPSS’siz personel alınacak. İşte Kızılay kontenjan dağılımı ve başvuru şartları!

Kızılay'dan flaş kurban bağış zammı! Yüzde 141 arttı!

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde, Kahramanmaraş merkezli depremler sırasında çadır satışlarıyla eleştirilen Kızılay, geçtiğimiz yıl 2.470 TL olarak duyurduğu kurban bedelini bu yıl yüzde 141 oranında zamlayarak 5.950 TL'ye yükseltti.

Kızılay tam 15 farklı kadroda personel alacak! Başvuru şartları ve detaylar netleşti!

İş arayan sağlıkçılara güzel haber Kızılay’dan geldi. Kızılay, yaptığı açıklamada 15 farklı alanda personel alımı yapacağını duyurdu. Çok sayıda personel alımı yapacağını duyuran Kızılay, başvuru şartlarını ve detayları da paylaştı.

Kızılay'dan müjde! 15 farklı branşta sağlık personeli alacak! İşte başvuru detayları...

Kızılay 15 farklı branştan personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Kızılay hangi meslek gruplarına iş imkanı sağlayacak? Başvurular nasıl yapılacak? İşte detaylar...

Kızılay’dan son dakika KPSS şartsız personel alımı! Elinizi çabuk tutun!

Kızılay’ın yayımladığı yeni ilana göre, bünyesinde istihdam etmek amacıyla 3 farklı alanda personel alımı yapılacak. KPSS şartının aranmadığı bu alımlar kapsamında adaylarda bazı genel ve özel şartların arandığı öğrenildi. Peki, Kızılay’a başvurular nasıl ve ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Kızılay KPSS şartsız personel alıyor! 2023 Kızılay personel alımı ne zaman? Hangi kadrolara alım yapılacak? 

Kızılay'ın işçi alımları binlerce vatandaş tarafından sık sık araştırılıyor. Peki 2023 Kızılay personel alımı ne zaman? Hangi kadrolara alım yapılacak? 

Kızılay 3 bin TL yardım başvurusu nasıl yapılır? Kızılay para yardımı kimlere verilecek?

Kızılay 3 bin TL yardım başvurusu gündemde yer alıyor. Peki Kızılay 3 bin TL yardım başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar!

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın açılıyor! AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? 

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın resmen devreye alınıyor. Peki AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? Metro ile hangi noktalara aktarma yapılabilecek? 

Kızılay AVMye nasıl gidilir Haberi

Kızılay AVMye nasıl gidilir

Kızılay AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Kızılay AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Kızılay AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Kızılay AVM bayramda kaçta açılacak? Kızılay AVM bayramda kaça kadar açık?


Kızılay AVM , Kurban Bayramı'nın ilk günü saat 13:00'te açılıyor. Akşam 22:00'de kapanıyor. Diğer günler ise 10:00 ile 22:00 arasında hizmet verecek.


Kızılay AVM'ye nasıl gidilir?


Kızılay AVM iletişim bilgileri:

Adres: Kızılay Mahallesi Atatürk Bulvarı No:96 Kat: 7 Çankaya/ANKARA

Telefon:   0 312 419 25 26

www.kizilayalisverismerkezi.com



Ceren...