08 / 05 / 2024

kızılcahamamda satılık konut

kızılcahamamda satılık konut

Kızılcahamam Belediye Başkanlığı Ankara Yenice, İsmetpaşa ve Kemalpaşa 'da yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 14 Ocak 2014 tarihinde saat 14:00 ile 14:45 arasında gerçekleştirilecek...

Düzce ve Bolu'da 13 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa ve iş yeri alacaklara müjde! 

Cumayeri Belediyesi ve Bolu İl Özel İdaresi gayrimenkul satıyor. Söz konusu satışlarla ilgili tüm detaylar tek tek açıklandı. İşte satış fiyatları ve ihale tarihleri. 

Ankara ve Şanlıurfa'da 45 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa, iş yeri sahibi olmak isteyenlere müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi ve Şanlıurfa Birecik Belediyesi tarafından toplam 45 adet gayrimenkul satılıyor. Söz konusu gayrimenkullerin arasında konut, arsa ve iş yerleri yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu! Mağduriyetler çözülecek mi?

Konut sektöründe fiyatlar gündemden düşmüyor. Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu. Kiracılar da mülk sahipleri de bazı mağduriyetler yaşıyor. Peki bu mağduriyetler çözülecek mi? İşte ayrıntılar...

Satılık ve kiralık konutlarda fiyat krizi nasıl çözülür?

Türkiye'de özellikle Kovid-19 salgınından sonra satılık ve kiralık konut fiyatlarında olağan dışı yükselişler gerçekleşmeye başladı. Uzman isimler satılık ve kiralık konuttaki fiyat krizine ilişkin konuştu ve çözümlerini anlattı...

Beylikdüzü Metrohome satılık ev fiyatları!

Kameroğlu İnşaat tarafından inşa edilen Beylikdüzü Metrohome satılık ev fiyatları 258 bin liradan başlıyor.

En çok satılık konut Beylikdüzü'nde arandı!

Gayrimenkul için en çok arama Beylikdüzü ve Esenyurt’ta yapıldı. Daire aramalarının yüzde 70’i satılık, yüzde 30’u kiralık ev için yapılırken, satılıkta en çok arama Beylikdüzü, kiralıkta ise Esenyurt’da gerçekleşti.

Kameroğlu Metrohome Beylikdüzü satılık!

Kameroğlu Metrohome Beylikdüzü satılık dairelerin fiyatları peşinde 510 bin TL'den başlıyor. Metrohome Residence Beylikdüzü'nde konut ve ticaret alanları olacak...

Beylikdüzü 11. Mahalle satılık konut!

Beylikdüzü 11. Mahalle satılık konut teslimlerinin 2018 yılında yapılması planlanıyor. Gül Proje imzası taşıyan proje 180 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Beylikdüzü Prime Palace satılık!

Beylikdüzü Prime Palace satılık daire teslimlerinin 2016 yılının son çeyreğinde yapılması öngörülüyor. Nakit ödemelerde yüzde 10 indirim yapılan proje 248 konut ve 8 ticari birimden oluşuyor.

11. Mahalle Beylikdüzü Rezidans satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü İlçe'sinde yükselen proje 29 bin 918 metrekare arsa alanına yayılıyor. 11. Mahalle Beylikdüzü Rezidans satılık daire teslimleri Ekim ayı 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Uzunyayla Teras Gökyüzü Evleri satılık!

Havalimanına 15 dakikalık mesafe bulunan proje İzmir İl 'i Narlıdere İlçe 'sinde inşa ediliyor. Uzunyayla Teras Gökyüzü Evleri satılık toplam 91 adet daireden oluşuyor.

kızılcahamamda satılık konut Haberi

kızılcahamamda satılık konut


Ankara Yenice, İsmetpaşa ve Kemalpaşa 'da yer alan 4 adet gayrimenkulün en düşük geçici teminat bedeli 2 bin 104 lira, en yüksek geçici teminat bedeli ise 26 bin 337 lira olarak belirlendi. İhale 14 Ocak 2014 tarihinde saat 14:00 ile 14:45 arasında gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için