05 / 05 / 2024

Kızılkum Otel Yönetimleri iletişim

Kızılkum Otel Yönetimleri iletişim

Kızılkum Otel Yönetimleri ve Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik ve Mahmut Sefa Çelik ortaklığında kuruldu. 

Kızının arkadaşının evine sığınan anne: Kadıköy'deki evimde 5 bin TL'ye oturan kiracım, şimdi Maldivler'de tatilde!

Konut kiralarında yaşanan yüzde 25 sınırı sebebiyle mağdur olan bir ev sahibi, uygun ev bulamadığı için kızının arkadaşının evine sığındığını, kiracısının ise Maldivler'de tatilde olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Marmaris Kızılbük Thermal Wellness Resort devre mülk projesinin değeri 1 yılda 3.2 milyar TL arttı!

Kızılbük GYO'nun Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin halihazırdaki ve tamamlanmış halindeki değerleri tek tek açıklandı. İşte dev projenin 2023 yıl sonu değeri...

AİHM'den depremde yıkılan Bayram Otel davası kararında şok detay!

9 Kasım 2011'de Van depreminde yıkılan Bayram Otel’de hayatını kaybeden 24 kişinin ailesinin AİHM'ye başvurusu sonucu açıklandı. 

Kızılcahamam Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık gayrimenkuller!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, İsmetpaşa Mahallesindeki gayrimenkulleri 10 yıllığına kiraya verecek.

Kızılbük Thermal Wellness Resort ile otel konforunda tatil fırsatı!

Sinpaş güvencesiyle ve Kızılbük GYO imzasıyla Marmaris’te yapım çalışmaları devam eden “Kızılbük Thermal Wellness Resort” projesi, alışılan devre mülklerden farklı olarak otel konforunda tatil fırsatı sağlıyor.

Kızılay'dan flaş kurban bağış zammı! Yüzde 141 arttı!

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde, Kahramanmaraş merkezli depremler sırasında çadır satışlarıyla eleştirilen Kızılay, geçtiğimiz yıl 2.470 TL olarak duyurduğu kurban bedelini bu yıl yüzde 141 oranında zamlayarak 5.950 TL'ye yükseltti.

Kızılay KPSS’siz personel alımına başladı! Yüksek maaşla hemen işe başlayın! İşte Kızılay personel alım şartları!

Kızılay personel alımı yapacağını bildirdi. Yayımlanan ilanda farklı mesleklerde yüzlerce personel alımı yapılacağı duyuruldu. İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehir merkezleri gibi köylerimizi de 1 yıl içinde ayağa kaldıracağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Şehir merkezleri gibi köylerin de 1 yıl içinde ayağa kaldırılacağız'' diyerek önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Deprem bölgesinde 830 bin 783 bina incelendi: 384 bin 545 bağımsız birim acil yıkılacak! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesindeki hasar tespit çalışmalarına ilişkin açıklama yapıldı. Deprem bölgesinde 830 bin 783 bina incelendi: 384 bin 545 bağımsız birim acil yıkılacak! 

Altın set takımlarında indirim! Küpe, kolye ve yüzük bir arada! Fırsatı kaçırma! 17 Şubat Sembolgold fiyat listesi

Altın set takımlarında indirim kampanyası başladı. Küpe, kolye ve yüzüğün olduğu bu 3'lü set fiyatı görenleri şaşkına çeviriyor. Fırsatı kaçırma! Sembolgold altın set fiyatı ne kadar? 17 Şubat 2023 Sembolgold fiyat listesi.

Kızılay'dan kiralık ofis

Kızılay 2015 yılında kaynak geliştirmek amacıyla hayata geçirilen Bursa'daki Kızılay Plaza'daki ofislerinden birini açık artırma ile kiralayacak.

Yüksek maaşla çalışmak isteyenler buraya! Kızılay’dan dev personel alımı! KPSS’siz personel olun! İşte detaylar!

Kızılay 2023 yılında personel alımı yapmaya devam ediyor. Kızılay, en az lise mezunu adaylar alıyor. İşte detaylar!

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin ÇED sürecinde son durum!

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi, Marmaris Kızılkum'da inşa ediliyor. Kızılbük GYO, projenin ÇED süreci ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Kızılkum Otel Yönetimleri iletişim Haberi

Kızılkum Otel Yönetimleri iletişim

Kızılkum Otel Yönetimleri ve Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik ve Mahmut Sefa Çelik ortaklığında kuruldu. 

Kızılkum Otel Yönetimleri ve Hizmetleri Anonim Şirketi konusu:

a) Yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapar, konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyetler gösterir. Bu amaçlar çerçevesinde tur, konaklama, irtibat, konferanslar düzenler ve diğer hizmetlerini yerine getirir, b) Yurt içerisinde ve yurt dışında seyahat düzenler. Seyahat acentelikleri kurar, acenteliklerin şube, temsilcilikleri ve ajanlıklarını açar ve çalıştırır, bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenler, teminatlar verir ve alır, ortaklıklar kurar, seyahat acentelikleri irtibat büroları kurar, ilgili kurum ve kuruluşlardan gerekli kanuni izinleri ve belgeleri alır, c) Turizm ve...