27 / 07 / 2024

kızkalesi yenileme projeleri

kızkalesi yenileme projeleri

Mersin Erdemli Belediyesi, Kızkalesi'ni Erdemli'nin aynası haline getirmek amacıyla altyapı, otopark, tarihi ve turistik mekanların temizliği, sıcak asfalt, sosyal tesis, otopark ve pazar yeri gibi konularda yoğun bir şekilde projeler üretmeye başladı.

İnşaat sektöründeki ara elaman sıkıntısı projeleri geciktiriyor! Aylık 150 bin TL'ye eleman bulunamıyor!

İnşaat sektöründe yaşanan ara eleman sıkıntısı bazı projelerin de gecikmesine sebep oldu. Mimarların 40 ila 60 bin lira arasında maaş aldığını kaydedilirken, 150 bin TL'ye kaynakçı bulunamadığı belirtildi.

TOKİ 2 büyükşehirde yeni projeler için düğmeye bastı! Bu kentlerde yaşayanlara ucuz konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 2 büyükşehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ megakent İstanbul'da ve başkent Ankara'da 3 yeni proje inşa edecek. İşte detaylar...

Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi için 25 milyon TL'lik yeni ihale!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi'nde Çeşmeli-Kızkalesi Kesimi için yapım ihalesi düzenliyor. İhalenin geçici teminat miktarı 25 milyon TL olarak belirlendi.

İTO ve Bağdat Ticaret Odası Irak'ta müteahhitlik projeleri hayata geçirecek!

İTO ve Bağdat Ticaret Odası'ndan Irak'ın 100 milyar dolarlık müteahhitlik projeleri için iş birliği gerçekleştirecek. Firmalar Irak'ın yeniden imar edilmesinde önemli paya sahip olacak. 

Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nin 72 milyar yuanlık alt yapı projeleri için ilk kazma vuruldu!

Çin’in Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nde 72 milyar 27 milyon RMB tutarında yatırım projeleri için düğmeye basıldı...

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul'a en kısa sürede başlamak için sabırsızlanıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Kanal İstanbul çok önemsediğimiz ve ülkeye çok katkısı bulunacak, dünya ölçeğinde çok büyük bir proje. Projeleri bir taraftan tamamlıyoruz, bir taraftan imar planlarına çalışıyoruz" dedi.

Uzmanlar uyardı: İsrail-Körfez demiryolu projeleri risk taşıyor! 

Uzmanlar Tel Aviv'in uzun süredir hayalini kurduğu Körfez ülkeleriyle demir yolu projesinin, ekonomik ve askeri anlamda büyük risk taşıdığını belirtiyor. 

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Trabzon Büyükşehir'in projeleri masaya yatırıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon’da hayata geçirilecek olan projelerle ilgili toplantı yaptı.

Taksim 360'ta satış ofisi dijitale taşındı!

Türkiye'nin kamu-özel sektör iş birliği tarafından düzenlenen ilk ve en büyük kentsel yenileme projesi Taksim 360, ezber bozdu. Taksim360 projesinde satış ofisleri Dijitale taşındı.

2020’de artık yeni konut projeleri konuşulacak!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, önümüzdeki yıl konut sektörü için, "2020’de giderek yükselen satış rakamları ile yeni ortaklıkları, projeleri konuşacağız. Yeni dönemde yatırımcılar köklü ve güvenilir, katma değeri yüksek projelere imza atan markaları tercih edecekler" dedi..

TOKİ düşük taksitli konut projeleri 2020 başvuru şartları!

TOKİ düşük taksitli konut projeleri 2020 başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Projelerin başvuru dönemi için geri sayım başladı, işte merak edilen TOKİ düşük taksitli konut projeleri 2020 başvuru şartları...

TOKİ düşük taksitli konut projeleri 2020!

TOKİ düşük taksitli konut projeleri 2020 haberimizde yer alıyor. Projeler için başvuru dönemi 16 Aralık tarihi itibariyle başlıyor.

kızkalesi yenileme projeleri Haberi

kızkalesi yenileme projeleri

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaptıkları çalışmalarla Kızkalesi'ni sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada tanınan bir belde ve turizmin göz bebeği haline getireceklerini belirtti.


Erdemli Belediyesi, Kızkalesi'ni Erdemli'nin aynası haline getirmek amacıyla yoğun bir şekilde çalışıyor. Temizlik, altyapı, otopark, tarihi ve turistik mekanların temizliği, ışıklandırma, sıcak asfalt, sosyal tesis, otopark ve pazar yeri çalışmalarını yetkililerle birlikte inceleyen Belediye Başkanı Tollu, Kızkalesi'nin kamuoyuna daha iyi tanıtılabilmesi adına çeşitli etkinlikler düzenleyerek başladıkları çalışmaları hummalı bir şekilde sürdürdüklerini dile getirdi. Kızkalesi'ni turizmin göz bebeği bir belde haline dönüştüreceklerini vurgulayan Tollu, daha önce Kızkalesi'ni ulusal ve uluslararası alanda daha iyi tanıtabilmek için turizm işletmecileriyle bir istişare toplantısı düzenlediklerini hatırlatarak, "Bu istişarelerden ve kendi tespitlerimizden yola çıkarak yoğun bir hizmet atağı başlattık" dedi. 



Vatandaşın ve sivil toplum...