05 / 05 / 2024

KOBİ ve girişimciye ofis

KOBİ ve girişimciye ofis

2017 yılında KOBİ ve girişimcilere yönelik teşvikler artıyor. Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler ve girişimcilere yönelik 2017 desteklerinde arsa ve ofis teşvikleri öne çıkıyor. Tahsis edilecek ofis sayısı 20 bine çıkıyor.

Türk girişimcilerin Amerika'da şirket kuruluşları arttı! Konut alımından ihracata kadar kredi desteği sağlanıyor!

2024 yılı itibariyle, Amerika Birleşik Devletleri'nde Türk şirketlerinin sayısında önemli bir artış yaşanıyor. Bu artış, Türk iş adamları ve girişimcilerin Amerika'da finansman imkanlarına daha kolay ulaşabilmeleri için şirket kurma eğilimlerinin güçlenmesiyle ilişkilendiriliyor.

KOBİ ve işletmelere müjde! 3 ay geri ödemesiz kredi verilecek!

KOBİ ve işletmelere Şekerbank tarafından ticari faaliyetleri için 3 ay geri ödemesiz kredi verileceği açıklandı.

Müze ve ören yerlerine giriş ücretlerine zam: Efes Antik Kenti 700 TL, Galata Kulesi 650 TL! İşte diğer giriş ücretleri

Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı müze ve ören yerlerinin giriş ücretlerine zam geldi. Zamlı listeye göre Efes Antik Kenti giriş ücreti 700 TL, Galata Kulesi için ise 650 TL olarak belirlendi. İşte diğer yerlerinin giriş ücretleri...

Samsung Galaxy M34 5G, güçlü donanımı ve uygun fiyatıyla giriş seviyesine hükmediyor!

Samsung'un yeni modeli Galaxy M34 5G, etkileyici özellikleri ve cazip fiyatıyla giriş seviyesindeki kullanıcılara yönelik iddialı bir seçenek sunuyor.

İŞKUR girişimciye 150 bin TL hibe desteği veriyor! İşte başvuru şartları...

İŞKUR kendi işini yapmak isteyen vatandaşlara hibe desteği verileceğini duyurdu. Peki, 150 TL hibe desteğinden kimler faydalanacak? İşte detaylar...

Az önce Instagram mı çöktü? Instagram neden açılmıyor?

Instagram, dünya çapında büyük bir çökme yaşadı. Kullanıcılar, platforma erişmekte zorluklar yaşıyor ve giriş yapamıyorlar.

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Hejar Andiç tarafından kuruldu.

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 113 milyon 824 bin 983,28 TL sermaye bedeli ile Ali Vural Ak tarafından kuruldu.

EYT kıdem tazminatı ödemelerinde son dakika gelişmesi! Başvurular bugün başlıyor!

EYT kapsamında emekli olacak çalışanların kıdem tazminatını ödeyecek KOBİ ve KOBİ dışı firmaların finansman ihtiyacının karşılanmasında KGF tarafından devreye alınan Hazine destekli EYT Destek Paketi başvuruları bugün başlıyor.

Bekçi alımlarında gelişme! Eskiden 6 aydı şimdi 1 yıl oldu! İşte detaylar

Ülkemizdeki çarşı ve mahalle bekçisi alımları ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. İstihdam edilecek vatandaşlar için belirlenen şartlar ve giriş sınavlarına dair esaslar açıklandı.

EYT 'de yeni bir detay ortaya çıktı! Maaşlar yükseliyor

Emeklilikte yaşa takılan milyonlarca vatandaşın emeklilik başvurusu, çalışmaya devam edecekler için çıkış ve giriş işlemleri de yoğun bir şekilde devam ediyor. EYT'de askerlik borçlanmasıyla ilgili prim detayı. İşte tüm ayrıntılar...

Girişimci kadınlara müjde! 13 bin kadın girişimciye destek geliyor!

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), girişimcilik destekleri çerçevesinde 2023’te 13 bin kadın girişimciyi desteklemeyi hedefliyor.

1994 SSK girişli erkek ne zaman emekli olur? 1994 yılı girişli kadın ve erkeklerin EYT prim gün sayısı!

EYT yasası, TBMM Genel Kurulu toplantısında kabul edildi. Peki “1994 SSK girişli erkek ve erkek ne zaman emekli olur?” İşte detaylar!

KOBİ ve girişimciye ofis Haberi

KOBİ ve girişimciye ofis

2017 için KOBİ ve girişimcilere yönelik getirilen teşvikler hız kesmeden devam ediyor. Yeni düzenleme ile ortak bulan KOBİ’lere kurumlar vergisinde indirim sağlanırken, iş fikirlerini hayata geçirmek isteyen girişimcileri ise ücretsiz ofisler bekliyor

Birleşen KOBİ'ye vergi indirimi

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler'in (KOBİ) birleşmelerini teşvik etmek amacıyla son dönemde çok önemli düzenlemeler bir bir hayata geçmeye başladı. Buna göre, KOBİ'lerin birleşmesi halinde kurumlar vergisi oranı artık yüzde 75'e kadar indirimli uygulanacak. Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğe göre, devir tarihi itibarıyla fiilen üretim yapan KOBİ'lerin birleşmesi durumunda, birleşme tarihinde sona eren hesap döneminde münhasıran üretim faaliyetinden elde ettiği kazançları ile bu kapsamda birleşilen kurumun üç hesap döneminde münhasıran üretim faaliyetinden elde ettiği kazançlarına kurumlar vergisi oranı yüzde 75'e kadar indirimli uygulanacak. Öte yandan KOSGEB...