29 / 07 / 2024

koç grubu hastane yatırımları

koç grubu hastane yatırımları

Rahmi Koç, bu yıl sonbaharda hizmete açacakları 250 yataklı Tıp Fakültesi Eğitim Hastanesi'nin ardından Türkiye'de çok az olan, tam teşekküllü bir çocuk hastanesi açacaklarını söyledi

Koç Grubu'nun Divan Talya Oteli'ne mahkemeden dur kararı: İnşaat ruhsatının iptal talebi kabul edildi! 

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler'in Divan Talya Oteli'nin inşaat ruhsatının iptal talebi kabul edildi. İşte ayrıntılar...

Vehbi Koç’tan kiracılı ev yorumu: Arsa altındır, üstüne bina yaparsan gümüş, içine kiracı sokarsan teneke olur

Elinde parası olanlar nasıl değerlendireceğini düşünürken Borsa Yatırımcısı Levent Ağan, Koç Grubu’nun kurucusu Vehbi Koç’un bir yatırım tespitini paylaştı. Vatandaştan şu an tenekenin bile kiracılı evden daha değerli olduğu yorumları geldi.

Koç Grubu o ünlü hastaneyi satın aldı!

Türkiye'nin en büyük şirketler topluluğu olan Koç Holding AŞ Anatolia Hospital markası altında hizmet veren Kemer Medical Center Özel Sağlık Hizmetleri Turizm ve Ticaret AŞ'nin yüzde 80'ine denk gelen hissesini satın aldı. 

Ayda 6 bin lira Bağ-Kur primi ödeyip 10 bin TL emekli maaş mı, yoksa hisse almak mı kazançlı!

Yapılan ek zamla en düşük emekli maaşı 10 bin TL’ye yükseltildi. Borsa eğitmeni Gani Gülaydın, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu maaşı almak için Bağ-Kur’a ödenen 6 bin TL primle Koç Grubu hissesi alınsa emeklilikte paşalar gibi yaşanacağını söyledi. Peki vatandaş ne tepki verdi!

Koç Holding'in ortaklık yapısını değiştiren şirket 13 Mayıs'ta kurulmuştu! 

Koç Holding’in sermayesinin yüzde 43,65’inin sahibi olan Temel Ticaret, A ve B grubu bütün paylarını Family Danışmanlık’a devretti. İşte ayrıntılar...

Medicana Grubu'ndan İstanbul'a 2 yeni hastane geliyor!

Medicana Sağlık Grubu, bu sene 2 büyük hastane yatırımı gerçekleştirecek. Hastanelerin biri Zincirlikuyu'da biri Ataköy'de olacakken, toplam yatırım bedeli 200 milyon dolar olarak belirlendi.

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Medicana Grubu 95 milyon dolara Ataşehir’de yeni hastane açacak!

Medicana Grubu İzmir’in ardından 95 milyon dolarlık yatırımla Ataşehir’de yeni bir hastane açmak için çalışmalarını tamamlıyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, “Bu yatırımların ardından hedefimiz yurtdışında hastane açmak'' dedi.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 3 yeni hastane müjdesi!

İzmir'e konut ve sağlık alanında yeni yatırımlar yapan Gözde grubu 2 yıl içinde 5 konut, 3 yeni hastane inşa edecek. 

Medicana 2021'de hastane yatırımlarına devam edecek! 

Medicana Sağlık Grubu pandemide frene basmadı. Ataşehir hastanesini açmaya hazırlanan grubun yönetim kurulu başkanı Hüseyin Bozkurt, "2021'de İstanbul'da Ataköy ve Zincirlikuyu'da yeni hastane yatırımlarımız olacak" diyor.

Acıbadem, yurtdışında hastane yatırımlarına hazırlanıyor!

Sağlık alanında verdiği hizmetlerle adından söz ettiren Acıbadem Grubu, yurt dışında hastane açmaya hazırlanıyor. Acıbadem Sağlık Grubu Genel Müdürü Tahsin Güney, özellikle Balkanlar'da yatırım yapmayı düşündüklerini dile getirdi. 

Medicana Grubu’ndan iki hastane yatırımı!

Yaklaşık 30 yıl önce temelleri atılan Medicana Sağlık Grubu eylül başında Ege Bölgesi’ndeki ilk hastanesini İzmir’de açtı. Şimdi ise sırada 200 yatak kapasiteli Ataşehir hastanesi var. İki hastane için toplam 205 milyon dolarlık yatırım yapan grubun bu yılki ciro hedefi ise 1.9 milyar TL.

koç grubu hastane yatırımları Haberi

koç grubu hastane yatırımları


Koç Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Rahmi Koç, bu yıl sonbaharda hizmete açacakları 250 yataklı Tıp Fakültesi Eğitim Hastanesi'nin 220 milyon dolarlık bir yatırım bütçesi olduğunu belirterek, "İleriki bir tarihte de Türkiye'de çok az olan, tam teşekküllü bir çocuk hastanesi açacağız" dedi.


Rahmi Koç, Koç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Umran İnan ve Psikoloji Bölümü'nü birincilikle bitiren Ekin Seçinti, Koç Üniversitesi'nin "20. Lisans ve Lisansüstü Mezuniyet Töreni" öncesi basın toplantısı düzenledi.


Toplantıda üniversite çatısı altında yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Rahmi Koç, 20. yılda çok yol katettiklerinden bahsederek, Türkiye'nin en saygın üniversitesi haline geldiklerini belirtti.


AB ve TÜBİTAK'tan en çok kaynak alan üniversitelerinden biri olduklarının altını çizen Koç, "Dünyanın en meşhur üniversiteleri bizimle iş birliği yapmak için müracat ediyor. Dünyanın meşhur üniversitelerindeki öğretim üyeleri...