07 / 05 / 2024

koç grubu sahibi kim

koç grubu sahibi kim

Koç Grubu’na bağlı Setur Servis'in, Yıldız Holding’e bağlı Beta Marina Liman ve Çekek İşletmesi A.Ş. ile Pendik Turizm Marina Yat ve Çekek İşletmesi A.Ş.’nin hisselerinin devralmasına Rekabet Kurulu’ndan izin çıkmadı.

Koç Grubu o ünlü hastaneyi satın aldı!

Türkiye'nin en büyük şirketler topluluğu olan Koç Holding AŞ Anatolia Hospital markası altında hizmet veren Kemer Medical Center Özel Sağlık Hizmetleri Turizm ve Ticaret AŞ'nin yüzde 80'ine denk gelen hissesini satın aldı. 

Ayda 6 bin lira Bağ-Kur primi ödeyip 10 bin TL emekli maaş mı, yoksa hisse almak mı kazançlı!

Yapılan ek zamla en düşük emekli maaşı 10 bin TL’ye yükseltildi. Borsa eğitmeni Gani Gülaydın, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu maaşı almak için Bağ-Kur’a ödenen 6 bin TL primle Koç Grubu hissesi alınsa emeklilikte paşalar gibi yaşanacağını söyledi. Peki vatandaş ne tepki verdi!

Ev sahibi ve kiracı tartışması büyüyor! İstediği zammı alamayan ev sahipleri mahkemeye koşuyor! 

Yüksek enflasyon ile artan yaşam pahalılığı konut kiralarının da katlanmasına neden oldu. Ev sahibi ve kiracı tartışması büyüyor! İstediği zammı alamayan ev sahipleri mahkemeye koşuyor! 

Koç Holding'in ortaklık yapısını değiştiren şirket 13 Mayıs'ta kurulmuştu! 

Koç Holding’in sermayesinin yüzde 43,65’inin sahibi olan Temel Ticaret, A ve B grubu bütün paylarını Family Danışmanlık’a devretti. İşte ayrıntılar...

Ünal Şirketler Grubu Koşuyolu'nda restoran açıyor!

Enerji, inşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Ünal Şirketler Grubu İstanbul Kadıköy'deki Koşuyolu'nda İtalyan restoranı açıyor...

Batı Anadolu Grubu, ciroda 1 milyar TL eşiğine doğru koşuyor!

Çimento, enerji ve limancılık alanlarında faaliyet gösteren Batı Anadolu Grubu, ciroda 1 milyar TL eşiğine doğru koşuyor. Batı Anadolu Grubu İcra Kurulu Üyesi Feyyaz Ünal, Söke'de devreye aldıkları yeni fabrikayla kârlılıkta da yükselişe geçeceklerini söylüyor.

Doğuş Grubu Atina'daki Hilton Oteli'nin sahibi oldu!

Doğuş Grubu, Yunan ortağıyla birlikte 142 milyon euro karşılığında Hilton Otelinin yüzde 97,3`lük hissesinin sahibi oldu.

Arçelik ikiye bölünüyor!

KOÇ Grubu çatısı altında tüketici elektroniği ve beyaz eşya üreticisi Arçelik, ikiye bölünüyor. Yapılan açıklamada Arçelik AŞ’nin yüzde 100 ortağı olacağı yeni şirketin isminin ise ‘Arçelik Pazarlama AŞ’ olacağı belirtildi.

Koç Grubu, Cizre'de 5 yıldızlı otel açacak!

Koç Grubu, 2017’nin ilk çeyreğinde Şırnak’ın Cizre ilçesinde 5 yıldızlı otel açacak. Divan için sırada Diyarbakır ve Kayseri var.

Altındağ Safran Han açıldı!

Çengelhan’ı restore ederek müze haline getiren, ardından Çukurhan’ı restore ederek otel olarak işletmeye açan Koç grubu, son olarak Safran Han’ın restorasyonunu tamamladı.

Emekliler uygun koşullarda ev sahibi olacak!

65. Hükümet'in çalışmalarına göre, emekliler uygun koşullarda ev sahibi yapılacak. Ev alana kredi desteği verilecek. İş hayatına atılan kadınlara para verilecek, tazminat fonu gelecek..

OPET, Petrol Ofisi’ne talip!

Fikret Öztürk, "Petrol Ofisi’ne talip olacağız. Satışına Koç Topluluğu ile birlikte gireriz. Zaten Koç bizsiz olmaz, biz Koçsuz olmayız. Koç Grubu ile çok güzel bir ortaklığımız var" diye konuştu.

Dağlıoğlu Grup'tan 11 milyon TL'lik yeni şirket binası!

Dağlıoğlu Şirketler Grubu sahibi Erol Dağlıoğlu, bünyelerindeki şirketleri 11 milyon lira yatırım bedeline sahip ve inşası devam eden grup binasında tek çatı altında toplayacaklarını söyledi.

koç grubu sahibi kim Haberi

koç grubu sahibi kim

Bu konuda başlatılan nihai incelemenin sonuçlandığı beldirilirken, Beta Marina Liman ve Çekek İşletmesi A.Ş. ile Pendik Turizm Marina Yat ve Çekek İşletmesi A.Ş.’nin hisselerinin tamamının Setur tarafından devralınmasına izin verilmemesine karar verildiği kaydedildi. Bu işleme, Koç Holding’in İstanbul City Port Marina bakımından, ilgili pazarda hakim duruma gelmesine ve böylece piyasadaki rekabetin önemli ölçüde azaltılmasına yol açacak nitelikte olması nedeniyle izin verilmediği de ifade edildi. 


Setur’un satın almak istediği Beta Marina, 2007 yılının kasım ayında kurulmuştu. Ülker grubuna bağlı Beta Marina’nın yönetim kurulu başkanlığını Hüseyin Avni Metinkale, başkan yardımcılığını da Halil Cem Karakaş yürütüyor.


Sözü edilen İstanbul City Port Marina, Büyükada’ya 6 mil uzaklıkta. Burada 11 yüzer iskele ve 752 bağlama kapasitesi bulunuyor. Koç grubu, daha önce de Kalamış Marina’nın işletme hakkından...