08 / 05 / 2024

Koç Kuleleri ne zaman teslim edilir

Koç Kuleleri ne zaman teslim edilir

Koç Kuleleri Ankara ofis fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Tasarımında Korucuoğlu Mimarlık imzası bulunan Ankara Koç Kuleleri projesi, Koç Grubu ve Akgül İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor.

Dolar 8 TL birden fırlayacak! Uzman isim üstüne basa basa uyardı! Doları olanlar bu tarihte dövizcilere koşacak!

Dolar/TL kur geçtiğimiz hafta rekor üstüne rekor kırdı. Yatırımcılar dolar ne kadar olacak? sorusunu araştırırken uzman doların 8 TL birden fırlayacağı tarihi açıkladı. Doları olanlar bu tarihte dövizcilere koşacak...

Ziraat Kuleleri'ne Mükemmeliyet Ödülü!

Dünyadaki en yüksek 100 binanın 16 tanesinde imzası olan ABD merkezli Turner International’ın proje yönetimini üstlenmiş olduğu Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından ‘İnşaatta Mükemmeliyet Ödülü’nü aldı. 

İş Bankası emekli promosyonunda yarışı kızdırdı! Geriden koşup öne geçti!

İş Bankası, emeklilik döneminde bankacılık işlemlerini kolaylaştıran avantajlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Son kampanyasıyla emekli olanlara büyük bir fırsat sunan İş Bankası, emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlara 7.500 TL'ye varan promosyon ödemesi yapıyor.

Altına yatırım yapacaklar hemen koşsun. Ne çeyrek ne de gram. Bunu alan paraya para demeyecek

Altına yatırım yapmayı seven vatandaşlar altında hangilerinin alınması gerektiğini merak ediyor. Vatandaşların altında şaşmaması gereken bir yatırım aracı hakkında analistlerden flaş açıklama geldi.

Kurbanlık fiyatları belli oldu! Kurbanlık dana, koyun, koç, keçi fiyatları ne kadar?

Kurban Bayramı'na bir gün kala kurbanlık fiyatları belli oldu. Peki, Kurbanlık dana, koyun, koç, keçi fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Koçtaş’ta Beko CM 9101 Çamaşır Makinesi’ne özel sepette 2 bin TL indirim!

Koçtaş, evine çamaşır makinesi almak isteyenleri sevindirecek bir haber verdi. Beko CM 9101 Çamaşır Makinesi’ne sepette 2 bin TL indirim kuponu vereceğini paylaşan Koçtaş, kampanyanın detaylarını da açıkladı.

Fındık fiyatları rekora koşuyor! Trabzon, ordu Giresun fındık fiyatları ne kadar oldu? İl il fındık fiyatları

Fındık fiyatlarındaki artış devam ediyor. Fındık fiyatları resmen rekora koşarken vatandaşlar  Trabzon, Ordu ve Giresun fındık fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki güncek fındık fiyatları ne kadar? İşte İl il fındık fiyatları...

2023 kurbanlık fiyatları karalar bağlattı! Tosun, dana, koç ve koyun fiyatları ne kadar oldu?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala vatandaşlar kurbanlık fiyatlarını sorguluyor. Peki, 2023 kurbanlık Tosun, dana, koç ve koyun fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Zekeriya Fındıkoğlu ne iş yapar? Zekeriya Fındıkoğlu nereden mezundur?

Zekeriya Fındıkoğlu ne iş yapıyor? Zekeriya Fındıkoğlu’nun mesleği nedir? Zekeriya Fındıkoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Kurbanlık fiyatları belli oldu! Dana, koyun ve koç fiyatları ne kadar oldu?

Kurban Bayramı'na az bir süre kala kurbanlık fiyatları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Dini vazifesini yerine getirmek isteyen vatandaşlar, büyükbaş ve küçükbaşın kaç TL olduğunu sorguluyor. İşte kurbanlık fiyatları...

Altında yeni hamle! Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın

Ons altın Dünyadaki belirsizlik ortamı ve ekonomilerdeki risklerin etkisi ile yükselmeye devam ediyor. Altına olan güven de artmaya başladı. Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın!

Euro rekora koşuyor! Euro bugün ne kadar? Euro/TL kaç lira? Son dakika euro/TL kuru

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararından sonra euro yükselişe geçti adeta rekora koşuyor. Peki Euro bugün ne kadar? Euro/TL kaç lira? Son dakika euro/TL kuru.

Altında aylar sonra bir ilk yaşanıyor! Gram altın rekor üstüne rekor kırıyor! Bu rakamları gören kuyumculara koşuyor

Altın fiyatlarında aylar sonra bir ilk yaşanıyor. Gram altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Bu rakamları gören kuyumculara koşuyor! Altın alıp satmak isteyenler hemen baksın...

Koç Kuleleri ne zaman teslim edilir Haberi

Koç Kuleleri ne zaman teslim edilir


Koç Kuleleri projesi Ankara'da yaşama geçiriliyor. Projenin satışları devam ediyor.


Koç Kuleleri Ankara ofis fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Koç Kuleleri Ankara ofis fiyatları hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


172 ofis ve 64 cadde mağazadan meydana gelen Koç Ankara Kuleleri 32 katlı tek blok halinde yükseliyor.


Koç Kuleleri ne zaman teslim edilir?

Projenin Mayıs 2015'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.


Koç Kuleleri Ankara ofis fiyatları!

Koç Kuleleri 'nde metrekare birim fiyatı 6 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor. Ankara Koç Kuleleri projesi, Koç Grubu ve  Akgül İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor. 


Koç Kuleleri Ankara projesi iletişim:

Telefon: 0312 287 47 87 

Web: