05 / 05 / 2024

koç kuleleri ulaşım

koç kuleleri ulaşım

Koç Kuleleri Ankara adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Söğütözü 'nde yaşama geçirilen Ankara Koç Kuleleri projesi, Koç Grubu ve Akgül İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor.

Koç Kuleleri'nin yarısı satıldı!

Koç Holding ve Akgül Yap-Sat A.Ş ortaklığıyla, Ankara'nın yeni iş merkezi Söğütözü'nde yapımı süren Koç Kuleleri'ndeki ofisler, yatırımcılardan büyük ilgi gördü. Kulelerin, yarısına yakını satıldı.

Ankara Koç Kuleleri satış fiyatları!

Ankara Koç Kuleleri satış fiyatları kapsamında metrekaresi 6 bin 500 TL'den başlıyor. Teslimleri Haziran 2015'te yapılması planlanan Koç Kuleleri'nde ofislerin alanları 214 metrekare ile 962 metrekare arasında değişiyor

Koç Grubu-Akgül Grup Koç Kuleleri ödemeleri!

Koç Grubu-Akgül Grup Koç Kuleleri ödemeleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Koç Kuleleri projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL ile 8 bin TL arasında değişiyor

Koç Kuleleri Ankara ne zaman teslim?

Koç Kuleleri Ankara ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. Koç Kuleleri Ankara projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 liradan başlıyor...

Devlet, 25 yaş altındaki öğrencilere ulaşım desteği olarak 750 TL sunuyor!  Başvuru koşulları neler?

Belirli yaşın altında olanlar için devlet, ulaşım yardımı yapmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyurulan açıklamaya göre ulaşım desteği olarak 750 TL sunuluyor. Şart olarak belirlenen o yaşın altında olanlar bu destekten yararlanabilecekler.  İşte ulaşım desteği detayları…

Artvin'deki Yeni Rabat Kilisesi'nin ulaşımı meclis gündeminde!

Artvin'nin Ardanuç ilçesine bağlı Bulanık köyünde bulunan Yeni Rabat Kilisesinin ulaşım ve çevre koşulları mecliste konu oldu. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Sur Yapı Koşuyolu Konutları ulaşım!

Toplam 100'e yakın konuttan meydana gelecek olan projede daire alanları 50 metrekareden başlıyor. Sur Yapı Koşuyolu Konutları ulaşım bilgisi kapsamında Acıbadem istasyonuna yakın konumda olacak.

Koşuyolu Konutları Sur Yapı ulaşım!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 100'e yakın konuttan meydana gelecek. Koşuyolu Konutları Sur Yapı ulaşım bilgisi kapsamında E-5 üzerinde yükseliyor.

Inİstanbul Lokal Nef ulaşım!

Ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 indirim sağlanan proje toplam 17 bin 944 üzerinde hayata geçiriliyor. Inİstanbul Lokal Nef ulaşım bilgisi kapsamında Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Koşuyolu Sur Yapı Evleri ulaşım!

İçerisinde konut, home ofis ve ticaret alanlarının yer alacağı projenin güney cephesi Kadıköy ve Haydarpaşa'ya sahip. Koşuyolu Sur Yapı Evleri ulaşım bilgileri kapsamında Şile Otoyolu'na yakın mesafede bulunuyor.

Ankara'daki Koç Kuleleri ile ilgili soruşturma başlatıldı!

Mahkemenin durdurma kararına rağmen Söğütözü Caddesi üzerinde yapımı süren kaçak Koç Kuleleri ile ilgili soruşturma başlatıldı. Suç duyurusunda bulunan vatandaş Önder Gökçekaya, Mimarlar Odası Başkanı Karakuş'u davaya müdahil olmaya çağırdı.

Kadir Koçdemir Bursa'daki ulaşım sorununa dikkat çekti!

Nilüfer Görükle Konutları'nda Bulgaristan göçmenleri ile bir araya gelen MHP Bursa milletvekili adayı Kadir Koçdemir, nüfus artışı ile birlikte gittikçe büyüyen ulaşım sorununa dikkat çekti.

Koç Kuleleri yalıtım için Wooler'ı tercih etti!

Ankara’nın hızla gelişen yeni gözdesi İncek bölgesinde yapımı devam eden Enpark Beytepe projesi, Eskişehir yolunda yükselen West Gate Residence ve Söğütözü’nde yapımı devam eden Koç Kuleleri de yalıtım ihtiyacı için Wooler Taş Yününü tercih etti.

Özyurtlar New Bahçeşehir ulaşım!

Özyurtlar New Bahçeşehir ulaşım bilgilerine göre proje 5Torium AVM’ye, Marmarapark AVM’ye, 5M Migros’a, Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket’e 5 dakika,Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika mesafede bulunuyor.

New Bahçeşehir ulaşım!

New Bahçeşehir ulaşım bilgilerine göre proje Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika, Torium AVM’ye, Marmarapark AVM’ye, 5M Migros’a, Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket’e 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Ankara Koç Kuleleri projesinde yangın!

Ankara'da Koç Kuleleri'nin bodrum katında çıkan yangın korkuttu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrasında yangın büyümeden kontrol altına alındı. Halk Bankası Genel Müdürlüğü'nün garaj bölümünde çıkan yangın da itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Bakırköy Semerkand Line ulaşım krokisi!

Ödeme koşulları kapsamında yüzde 50 peşinatta firma bünyesinde kredi imkanı sağlayan Semerkand Line Konutları 214 adet daireden oluşuyor. İşte Bakırköy Semerkand Line ulaşım krokisi...

koç kuleleri ulaşım Haberi

koç kuleleri ulaşım


Koç Kuleleri projesi Ankara Söğütözü'nde yaşama geçiriliyor. Projenin satışları devam ediyor.


Koç Kuleleri Ankara adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Koç Kuleleri Ankara adres bilgileri hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Koç Kuleleri projesi 32 katlı tek blok halinde yükseliyor. Proje kapsamında 172 ofis ve 64 cadde mağaza bulunuyor.


Koç Kuleleri teslim:

Projenin Mayıs 2015'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Proje Koç Grubu ve  Akgül İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor. 


Ankara Koç Kuleleri nerede, Koç Kuleleri ulaşım:

Koç Kuleleri Ankara adres bilgileri: Söğütözü Mahallesi, Söğütözü Caddesi No:2 - 06510 Çankaya/ANKARA


Koç Kuleleri Ankara projesi iletişim:

Koç Kuleleri telefon numarası: 0312 287 47 87 

Web: