18 / 05 / 2024

koç marintürk

koç marintürk

Yıldız Holding’in sahibi olduğu Türkiye’nin en büyük ikinci yat limanı olan Pendik Marintürk’e Koç Holding talip oldu. Şubat ayında netleşmesi beklenen pazarlıkta tarafların anlaşmaya sıcak baktığı belirtildi.

Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvuruları rekora koşuyor! En çok başvurulan programlar açıklandı!

Henley- Partners Grup Başkanı Dr. Christian H. Kaelin, Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvurularının bu yıl rekora koştuğunun altını çizerek, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Kuveyt Türk'ten emeklileri bayram ettirecek kampanya! İşte tam bu kadar para alacaksınız

Emeklilere, banka aracılığı ile tertip edilen bir kampanya bağlamına 8 bin TL promosyon ödemesi yapılacak. Ayrıntılı kampanya koşulları açıklandı. Kuveyt Türk aracılığı ile başlatılan kampanyanın detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz

Türk şirketleri dünya altın rezervlerine hücum etti! Afrika ülkeleri şantiyeye döndü!

Aralarında Koç Holding, Kalyon Holding ve Cengiz Holding gibi devlerin de bulunduğu birçok Türk şirketi yurt dışında altın ve değerli madenler için çalışma yapıyor. Ruhsatlandırmada Afrika ülkeleri başı çekiyor.

Kuveyt Türk emekli maaşını taşıyanlara 8 bin liraya varan promosyon ödeyecek!

Emekli maaşlarında promosyon yarışı devam ediyor. En son açıklama Kuveyt Türk’ten geldi. Banka maaşını Kuveyt Türk’e taşıyan yeni emeklilere herhangi bir koşul aramadan 8 bin liraya kadar promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

Rekordan rekora koşan euro ne kadar oldu? Bugün euro kaç TL? Piyasalarda son durum

Euro, bugün Türk Lirası karşısında 20,4277 TL seviyesini görerek tarihinin en yüksek rakamını gördü. Rekordan rekora koşan euro/TL ne kadar oldu? Bugün euro kaç TL? Piyasalarda son durum...

Koçak Pırlanta 22 ayar bilezikler ne kadar? İşte Koçak 22 ayar bilezik fiyatları! Koçak 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Türk kadınlarının vazgeçilmezi takısı olan altın bileziklerde indirim zamanı! Koçak Pırlanta düğün sezonunun sonlarına geldiğimiz bu günlerde 22 ayar bilezik fiyatlarında indirim uyguladı. Koçak 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Türk Hava Yolları en az lise mezunu 1250 kabin memuru alacak! Başvurular ne zaman? İşte bütün detaylar...

Türk Hava Yolları Kurumu tarafından yayınlanan ilana göre en 2022 senesinde az lise mezunu bin 250 kabin memuru alımı gerçekleştirilecek! Peki, Başvuru koşulları nelerdir? Başvurular ne zaman? İşte bütün detaylar...

Türk Telekom, Kızılay ve bakanlıklarda 6 bin ve 10 bin lira maaşla çalışacak KPSS'siz personel alımı başladı!

Türk Telekom, Kızılay, Ticaret Bakanlığı, bankalar, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, personel alım ilanı yayımladı. Çalışmak isteyen kişilere 6 bin ve 10 bin lira arası maaş verilecek! Peki, hangi ilanlar var? Başvuru nasıl yapılır? Koşullar nelerdir? İşte tüm detayla

Türk Telekom KPSS'siz 6 bin lira maaşla personel alacak! Türk Telekom personel alımı başvuruları nasıl yapılır?

Türk Telekom 6 bin lira maaş ile çalışacak personel alacak! Ayrıca KPSS şartı bulunmuyor! Peki, Türk Telekom 2022 senesi personel alım koşulları nelerdir? Başvurular nasıl yapılır? İşte tüm ayrıntılar...

Mk Koçdağ Yapı Dekorasyon İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Koçdağ Yapı Dekorasyon İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Koçdağ tarafından kuruldu.

Rekabet Kurumu'ndan Kalamış Yat Limanı'nın Koç Holding'e devrine onay!

Rekabet Kurulu (RK), internet sitesi üzerinden Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı’nın Koç Holding’e devredilmesine yönelik verilen izni duyurdu.

Türk-İş Genel Başkanı Atalay: Esnek çalışma düzenlemesi geri çekilmeli!

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay "25 yaş altı ve 50 yaş üstündekiler için belirli süreli sözleşmelerin 2 yıla kadar koşulsuz olarak yapılması, çalışanların kıdem ve ihbar tazminatını ellerinden alır, emeklilik haklarına darbe vurur. Suistimale açık adımlar atılmamalı" dedi.

Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)/Türkiye-Güney Afrika İş Konseyi Başkanı ve Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu yaptığı açıklamada "Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir" dedi.

koç marintürk Haberi

koç marintürk

Yıldız Holding’in iştiraki Beta Marina Liman Yat ve Çekek İşletmecilik AŞ’nin sahibi olduğu Pendik Marintürk’e Koç Grubu talip oldu. 11 yüzer iskelesi, 752 bağlama kapasitesi, 131 bin metrekarelik alanı ile Türkiye’nin en büyük ikinci marinası olan Marintürk için Koç Ailesi’nin Yıldız Holding ile masaya oturduğu ve anlaşmanın bitmek üzere olduğu belirtildi. Söylentilere göre şubat ayı sonunda imzalar atılacak. Konuyla ilgili Koç Grubu’ndan yapılan açıklamada “İş hayatının normal akışı içerisinde sektör oyuncuları arasında bu tarz görüşmeler zaman zaman yapılabilmektedir. Bu sektörün oyuncularından biri olarak biz de yatırım fırsatlarını yakından takip ediyoruz. Ancak aldığımız net bir karar yok” denildi. Murat Ülker son dönemde yaptığı açıklamalarda da marinacılık işinden çıkabileceklerinin sinyalini vermişti.


Kalamış’ı da Yıldız istiyor

Öte yandan 15 yıldır Koç Grubu şirketlerinden Setur’un...