28 / 04 / 2024

Kuveyt Türk'ten emeklileri bayram ettirecek kampanya! İşte tam bu kadar para alacaksınız

Kuveyt Türk'ten emeklileri bayram ettirecek kampanya! İşte tam bu kadar para alacaksınız

Emeklilere, banka aracılığı ile tertip edilen bir kampanya bağlamına 8 bin TL promosyon ödemesi yapılacak. Ayrıntılı kampanya koşulları açıklandı. Kuveyt Türk aracılığı ile başlatılan kampanyanın detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz



Kuveyt Türk Katılım Bankası, emekli bankacılığı sahasında icrrat gösteren bir kuruluştur ve en az emekli aylığının güncellenmesiyle beraber harekete geçmiştir. Emeklilikte Yaşa Takılanlar kanununun yürürlüğe girmesiyle, en az emekli aylığı yükseltilmiş ve bu gelişmeler bankalar aracılığında yakından takip edilmiştir.

Emekli vatandaşların ve EYT'lilerin yakından takip ettiği bu gelişmeler üstüne bankalar, emekli müşteri sayılarını yükseltmek hedefiyle promosyon kampanyalarını güncellemişlerdir. Kuveyt Türk Katılım Bankası da bu bankalar içinde yer alarak Mayıs ayında emeklilere ilave ödeme avantajları sunan bir promosyon kampanyası başlatmıştır.

Kuveyt Türk Katılım Bankası'nın emekli promosyonu kampanyası, sıfır faiz stratejisiyle müşterilerini çoğaltmayı hedeflemektedir. Banka, emeklileri ve EYT bağlamındaki vatandaşları ilgilendiren bu kampanya için, emekli aylıklarını bankaya taşıyan ve ilk aylıklarını bankadan alacak olan müşterilere promosyon ödemesi yapmayı planlamaktadır.

Kuveyt Türk ten emeklileri bayram ettirecek kampanya! İşte tam bu kadar para alacaksınız

KUVEYT TÜRK EMEKLİ PROMOSYONLARI

Bu kampanya bağlamında, emekli aylığını 3 sene süresince Kuveyt Türk Katılım Bankası'na taşıyan ve ilk aylığını bankadan alan müşteriler, aylıklarına bağlı olarak tespşit edilmiş bir promosyon bedeli alabilecektir. Promosyon ödemesi, müşterinin aylığına göre değişiklik gösterecektir. Misalen:

Kuveyt Türk'ten emeklileri bayram ettirecek kampanya! İşte tam bu kadar para alacaksınız


Geri Dön