28 / 07 / 2024

kocaali konutları toki başvurusu

kocaali konutları toki başvurusu

Sakarya Kocaali Belediye Toplu Konut Projesinde yer alan 448 adet konut kura yöntemiyle satışa çıkarılıyor. Projedeki konutların başvuru dönemi bugün sona erdi.

TOKİ Sakarya Kocaali 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Sakarya Kocaali sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sakarya Kocaali’ne kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya Kocaali’ne inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Sakarya Kocaali sosyal konut projesi...

Sakarya Kocaali TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sakarya Kocaali projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Sakarya Kocaali alt gelir başvuruları başlıyor!

TOKİ Sakarya Kocaali alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 14 Ocak 2019 tarihi itibariyle kabul edilecek.

TOKİ Sakarya Kocaali son başvuru tarihi 31 Aralık!

TOKİ Sakarya Kocaali projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 31 Aralık 2018 olarak belirlendi.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

Konya Hüyük Konutları TOKİ başvuruları!

Konya Hüyük Konutları TOKİ başvuruları devam ediyor. Projede fiyatlar 76 bin 954 TL'den başlıyor.

Antakya TOKİ 3.Etap Konutları'nda sona gelindi!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Toki 3. Etap Konutları’nda sürdürülen yeşil alan çalışmalarını yerinde denetledi. Başkan Kimyeci’ye denetimler sırasında Park Bahçe Müdürü İbrahim Sarı eşlik etti.

Sakarya Caferiye TOKİ Konutları bir buçuk yılda tamamlanacak!

Sakarya Kocaali'de inşaatı devam eden 448 konutluk Caferiye TOKİ Konutları'nın bir buçuk yılda tamamlanlanması hedefleniyor.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

Yunuseli BGC Konutları TOKİ kura çekilişi ne zaman?

452 adet daireden meydana gelecek olan TOKİ Yunuseli BGC Konutları projesinde hak sahiplerinin konutlaru belirleniyor. Peki, Yunuseli BGC Konutları TOKİ kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Sakarya Kocaali Konutları'nın inşaatı başladı!

Kocaali’ye bağlı Caferiye Mahallesi’nde Büyük Melen Barajı kapsamında yerleri istimlak olan vatandaşlar için planlanan TOKİ Konutları için yüklenici firma saha üzerindeki çalışmalarına başladı.

kocaali konutları toki başvurusu Haberi

kocaali konutları toki başvurusu

TOKİ Sakarya Kocaali projesi içerisindeki 448 adet konut için 4 Nisan'da başlayan talep toplama dönemi bugün sona erdi. Projede yer alan daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. 


TOKİ Sakarya Kocaali projesindeki dairelerin alanları  77,9 metrekare ile 139,62 metrekare arasında değişiyor. Projede 2+1 daireler için 4 bin lira, 3+1 daireler için 6 bin lira başvuru bedeli ödendi. 


TOKİ Sakarya Kocaali fiyatları!

TOKİ Kocaali projesinde yer alan  2+1 daireler 114 bin 500 liradan, 3+1 daireler ise 205 bin 250 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Satış duyurusu için