29 / 04 / 2024

kocaeli arena nasıl olacak

kocaeli arena nasıl olacak

Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, 33 bin kişilik statla ilgili de açıklamalarda bulundu. Stadyumun yaşam merkezi haline getirilmesi için de çalışmalar devam ediyor.

Müsilaj, gayrimenkul piyasasını nasıl etkiledi?

Son zamanların gündem konuları arasında yer alan müsilaj, İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, Yalova, Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Edirne’deki yazlık konutları nasıl etkiledi?

Kocaeli Arena Mayıs sonunda açılıyor!

KASK tarafından organize edilen Kocaeli Genç Sporcu Buluşması'nda konuşan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Arena Stadı'nın en geç mayıs ayı sonuna kadar açılacağını açıkladı.

Kocaeli Arena Stadyumu yıl sonunda açılacak!

İzmit Alikahya Mahallesi'nde yapımına 2 yıl önce başlanan Kocaeli Arena Stadyumu'nun yıl sonunda açılması hedefleniyor. 33 bin kişi kapasiteli stadyum 89 bin metrekare alan üzerine kuruluyor.

Kocaeli Arena Stadyumu yıl sonuna yetişecek!

İzmit'te 33 bin seyirci kapasiteli Kocaeli Arena Stadyumu inşaatında sona gelindi. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, ''Yıl sonuna kadar yüzde 99 ihtimalle stadyum bitmiş olacak'' dedi.

Kocaeli Arena Stadı'nın açılışı neden ertelendi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz mayıs ayında gerçekleştirdiği İzmit Mitinginde ağustosta sona ereceğini açıkladığı Kocaeli Arena’nın darbe girişiminden dolayı 2016-2017 sezonunun ikinci yarısında açılması bekleniyor.

Kocaeli Arena Stadı 2017 Mart'ta açılacak!

TOKİ tarafından Kocaeli'nin Alikahya bölgesine yapılan 33 bin kapasiteli Kocaeli Arena Stadı'nın 2017 yılının Mart ayında açılması hedefleniyor.

Kocaeli Arena inşaatında son durum!

Yapım çalışmalarında yüzde 70 seviyesine gelinen Kocaeli Arena’nın haziran ayında hizmete girmesi planlanıyor. AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve beraberindekiler, 33 bin kişilik stadyuma gelerek inşaat çalışmalarını yerinde incelediler.

Kocaeli Arena Stadı'nın yüzde 70'i tamamlandı!

Alikahya'da yapım devanı eden Kocaeli Arena Stadı'nda tribün bölümünde üçüncü kat çalışmaları başladı. 33 bin kişilik kapasiteye sahip olacak Kocaeli Arena stadının bitirilmesi için fırına tüm hızıyla çalışmaları sürdürüyor.

Kocaeli Arena'nın kaba inşaatında sona gelindi!

Geçtiğimiz yıl temeli atılan Kocaeli Arena'nın sekiz ay sonunda yüzde 25'i tamamlandı. Bu yıl sonunda tamamlanması planlanan stadın yetişip yetişmeyeceği merak ediliyor.

Kocaeli Stadyumu nasıl tasarlanacak?

Kocaeli'de inşaatı süren 33 bin kişilik stadyum yükselmeye devam ediyor. Kocaeli stadyumu tamamlandığında mimari açıdan İzmit 'in simgesi olan pişmaniyeye benzeyecek. Stadyum TOKİ tarafından yapılıyor.

Kredi borcu olan konut nasıl alınır?

Kredi borcu bulunan bir ev almak istiyorsunuz ama kredi borcu olan konut nasıl alınır bilmiyorsanız, haberimizi inceleyebilirsiniz...

Emlak beyan değeri nasıl hesaplanır?

Emlak beyannamelerinde belirtilen değer, emlak beyan değeri olarak nitelendiriliyor. Peki emlak beyan değeri nasıl hesaplanır, detayları...

Emsal kira bedeli nasıl hesaplanır?

Kira ücreti almadan tanıdığınızın kullanımına bıraktığınız konutunuza uygulanacak emsal kira bedelinin nasıl hesaplanacağını mı bilmiyorsunuz? Gelin emsal kira bedeli nasıl hesaplanır? sorusunun yanıtını örnekler eşliğinde görelim...

kocaeli arena nasıl olacak Haberi

kocaeli arena nasıl olacak

Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, "33 bin kişilik Kocaeli Stadyumu Türk sporuna olduğu kadar ilimizin sporuna da çok büyük katkılar sunacağı düşünülerek başlanmış bir projedir. Bu stadyum önümüzdeki yıl öncelikli olarak Kocaeli sporuna daha sonra da ülkemiz sporuna hizmet edecektir. Burayı sadece stadyum olarak düşünmeyelim. Bir yaşam merkezi haline getirilmesi için de çalışmalar devam ediyor. Futbolun yanında diğer farklı branşların da bu stadyum içerisinde yer alabilmesiyle alakalı bir çalışma da başlatılmış durumdadır. Malumunuz geçmişte Türk futbolunda çok önemli bir yeri olan Kocaeli futbolu, Kocaelisporumuz ve diğer şu an oluşan Kocaeli Birliksporumuz veya diğer Gölcük, Derince takıme hizmet verecek larımızın 2016 sonrasında burada oynayarak Türk futboluna, Türk sporuna hizmet edeceğini düşünüyoruz. Yaklaşık 1 yıl önce başlamış...