05 / 05 / 2024

kocaeli arıtma tesisi projeleri

kocaeli arıtma tesisi projeleri

İSU Genel Müdürlüğü, Gebze ilçesine bağlı Muallimköy bölgesindeki yerleşim alanları ile YURTKUR öğrenci yurtlarının atıksularını arıtmak için 2 milyon 760 bin TL yatırım bedeli ile modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediyor.

Umuttepe'ye 2 milyon TL'lik arıtma tesisi kuruluyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü ile çevresindeki yerleşim alanlarının atık sularını arıtmak için 2 milyon lira yatırım yaptığı atıksu arıtma tesisinin inşasını sürdürüyor

İSU Umuttepe'ye arıtma tesisi yapıyor!

Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü ile çevresindeki yerleşim alanlarının atık sularını arıtmak için 2 milyon lira yatırım yaptığı atıksu arıtma tesisinin inşasını sürdürüyor

Kandıra’nın 14 mahallesine arıtma tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Kandıra ilçesine bağlı 14 mahalleyi kanalizasyon şebekesine kavuşturmak için 25 km uzunluğunda altyapı ile atıksuları arıtmak için de modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediyor.

Kocaeli Arıtma Tesisi için ilk kazma vuruldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Başiskele Kullar Atıksu Arıtma Tesisi’ni azot fosfor giderimi yapacak ve ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi haline getirecek projeye başladı.

Kullar Atıksu Arıtma Tesisi için ilk kazma vuruldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Başiskele Kullar Atıksu Arıtma Tesisi’ni azot fosfor giderimi yapacak ve ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi haline getirecek projeye başladı...

Dilovası Atıksu Arıtma tesisi 45 milyon TL yatırımla yükseliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ’ nun yakından takip ettiği 45 Milyon TL’lik Dilovası Atıksu Arıtma tesisi yükselmeye başladı.

İSU'dan Gebze'ye yeni arıtma tesisi!

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, Gebze ilçesinde seracılığın yoğun olarak yapıldığı Cumaköy ile çevresindeki yerleşim bölgelerinin atıksularını arıtacak modüler ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi inşa ederek işletmeye aldı.

Kocaeli'de çevre kirliliğine karşı 19 arıtma tesisi kuruldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, çevre kirliliğinin önüne geçmek için kentte bugüne kadar 7'si biyolojik olmak üzere 19 atık su arıtma tesisi kurdu. Tesisler sayesinde İzmit Körfezi'ndeki atık suların yüzde 99'unun arıtıldığı ifade edildi.

Cumaköy'de atıksu arıtma tesisi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, Gebze ilçesine bağlı Cumaköy ile Mollafenari yerleşim bölgelerinin atıksularını arıtmak için Cumaköy'de modüler ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi inşa ediyor.

Gebze Cumaköy'e modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gebze ilçesine bağlı Cumaköy ile Mollafenari yerleşim bölgelerinin atıksularını arıtmak için Cumaköy’de modüler ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi inşa ediyor.

Gelibolu Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Gelibolu Atıksu Arıtma Tesisi ve kısmi kanalizasyon inşaatı işinde, Yazıcızade Mahallesi Sarmaşıklı Bölgesinde tamamlanan birinci etap çalışmaların ardından Hoca Hamza Mahallesi’nde sürdürülen ikinci etap çalışmasında son aşamaya gelindi.

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı tamamlanıyor!

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi, DESKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmanın ardından faaliyete geçecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Geleceğe yatırım anlamında olağanüstü çaba sarf ediyoruz" dedi.

Amasya Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Amasya Atıksu Arıtma Tesisi projesinde test süreci başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Avrupa Birliği ile ortaklaşa finanse edilen'Amasya Atıksu Arıtma Tesisi' projesinde son aşamaya gelindi.

Rüstem Keleş: Sakarya'da 6 yeni arıtma tesisi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sıı ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, yeni yılla birlikte içmesuyu yatırımlarının aralıksız devam edeceğini ve şehre 6 yeni içmesuyu arıtma tesisi kazandıracaklarını ifade etti.

İSU'dan 2.7 milyon TL'lik arıtma tesisi!

İSU, Gebze'ye bağlı Muallimköy'de yerleşim alanları ile YURTKUR öğrenci yurtlarının atıksulannı arıtmak için 2 milyon 760 bin TL'lik yatırımla modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediyor

kocaeli arıtma tesisi projeleri Haberi

kocaeli arıtma tesisi projeleri


İSU Genel Müdürlüğü, Gebze ilçesine bağlı Muallimköy bölgesindeki yerleşim alanları ile YURTKUR öğrenci yurtlarının atıksularını arıtmak için 2 milyon 760 bin TL yatırım bedeli ile modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediyor.



Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki olan İSU Genel Müdürlüğü, İl genelinde 4 ileri biyolojik, 7 biyolojik, 6 modüler ve 1 tane de doğal olmak üzere 18 adet atıksu arıtma tesisi işletiyor. Bu tesisler ile ülkemizde atıksu arıtma oranını il genelinde yüzde 99 seviyesine çıkaran tek kurum olan İSU Genel Müdürlüğü, Dilovası’nda ileri biyolojik, İzmit Umuttepe ve Gebze Muallimköy de modüler olmak üzere 3 adet atıksu arıtma tesisinin inşaatlarını da sürdürüyor.

ÖĞRENCİ YURDUNUN ALTINDA

Fosseptiklerle ihtiyacı karşılanan Gebze Muallimköy bölgesindeki yerleşim alanlarının atıksularını arıtmak için biyolojik arıtma tesisi inşası için kazı çalışmalarına bir süre...