19 / 05 / 2024

kocaeli Arızlı tapu dağıtımı

kocaeli Arızlı tapu dağıtımı

Arızlı-Ağaköy bölgesinde yapılan şuyulandırma çalışmaları tamamlandı. Belediyenin Emlak İstimlak Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre 20 hektarlık alanı kapsayan şuyulandırma çalışmaları sonunda yaklaşık 400 kişinin tapuları da hazırlandı.

Çarşı Uşak esnafı tapu kaygısı yaşıyor!

Uşak Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çarşı Uşak Projesi'nin lansmanı yapılmıştı. Ancak esnaf ise son dönemde tartışılan yasa sebebiyle tapu kaygısı yaşıyor.

Hisseli tapu dışarıdan birine satılır mı?

Hisseli tapu, birden çok kişinin gayrimenkulde hakkı olduğunu belirten bir tapu türüdür. Bu tür tapuda, herkesin hissesi bellidir. Hisseli tapuya sahip olan bazı kişiler başka birine satışının olup olmadığını merak ediyor. Peki hisseli tapu dışarıdan birine satılabilir mi?

Hisseli tapu dışarıdan birine satılır mı?

Hisseli tapular belirsiz bir tapu türü olarak görülebilir. Bu tapularda kimin ne kadar pay oranına sahip olduğu bilinir ama her malik aynı orana sahiptir. Peki “Hisseli tapu dışarıdan birine satılır mı?” İşte detaylar!

Hisseli tapu dışarıdan birine satılır mı? Tapu ayırma işlemleri ne kadar sürer?

Hisseli tapuda malikler gayrimenkulün her kısmında aynı oranlarda paya sahiptirler. Başka bir deyişle mülkün her kısmı için hissedarlar, aynı oranlarda hakka sahiptirler. Peki Hisseli tapu dışarıdan birine satılır mı? İşte detaylar!

Tapu Takas e-Devlet Entegrasyonu resmen başladı! Gayrimenkul alım satımında yeni dönem!

Takasbank Genel Müdürü Avşar Sungurlu, Tapu Takas e-Devlet Entegrasyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Ordu Yeni Çarşı esnafının tapu sevinci!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde seneler içerisinde 2 kez yer değiştirilen ve halk arasında Çarşamba Pazarı olarak bilinen Yeni Çarşı esnafı hem tapu sahibi oldu hem de modern bir çarşı haline getirildi.

Kocaeli Kartepe'de tapu sevinci!

Kocaeli Kartepe'de devam eden çalışmaların tamamlanması sonrasında uzun süredir mağdur olan Kartepeliler tapularına kavuştu...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

Kocaeli 42 Evler'deki tapu sorunu çözülüyor! 

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, yaptığı açıklamada İzmit İlçesi 42 Evler Mahallesinde yaşayan kat maliklerinin yaşadığı tapu sorunun çözümünde çok önemli bir adımın atıldığının müjdesini verdi.  

Rize Çay Çarşısı projesinin alanında usulsüzlük iddiası!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Çayımızın sembolü” diye anlattığı, “Rize Çay Çarşısı” projesinin alan tahsisinde usulsüzlükler yapıldığı iddia edildi.

Diyarbakır'da tapu işlemlerinde usulsüzlük operasyonu!

Diyarbakır Çınar'da rüşvet karşılığı tapu işlemlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla gözaltına alınan 41 zanlıdan biri tutuklandı.

Kocaeli Körfezkent Çarşı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Kocaeli Körfezkent Çarşı ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Kocaeli'de inşaattan hırsızlık yaptıkları iddia edilen 5 şüpheli gözaltına alındı!

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde bir inşaattan hırsızlık yaptığı iddia edilen 5 şüpheli gözaltına alındı.

kocaeli Arızlı tapu dağıtımı Haberi

kocaeli Arızlı tapu dağıtımı


İzmit Belediyesi tarafından Arızlı-Ağaköy bölgesinde yapılan şuyulandırma çalışmaları tamamlandı. Belediyenin Emlak İstimlak Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre 20 hektarlık alanı kapsayan şuyulandırma çalışmaları sonunda yaklaşık 400 kişinin tapuları da hazırlandı. Yetkililer, hak sahiplerine tapuların dağıtılmaya başlandığını duyurarak, “Arızlı ve Ağaköy bölgesinde oturan hak sahipleri Emlak İstimlak Müdürlüğü’ne gelerek tapularını alabilirler” dedi. Bölge sakinleri tapularına kavuşmanın sevinci içinde olduklarını dile getirerek İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve emeği geçenlere teşekkür...