28 / 07 / 2024

kocaeli arsa ihaleleri

kocaeli arsa ihaleleri

Kocaeli 5. İcra Dairesi, Kocaeli İzmit'te bulunan 3 gayrimenkul'u satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 4 milyon 690 bin 460 TL olarak belirlendi.

Ankara ve Kocaeli'de satılık 4 arsa! Büyükşehirde imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Ankara ve Kocaeli'deki 4 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Satışa çıkarılan arsalar konut ve ticaret alanı imarlı olarak belirtildi.

Kocaeli ve Antalya'da 2 arsa, 2 konut ve 1 arazi satılıyor! 

Kocaeli ve Antalya'da 2 arsa, 2 konut ve 1 arazi satılıyor. Belediyeler satış tarihini duyurdu. İşte ayrıntılar... 

Gebze ve Kaş'ta 5 adet arsa satılıyor: En ucuzu 13.9 milyon, en pahalısı 130.3 milyon TL!

Kocaeli Gebze ve Antalya Kaş'ta yer alan 5 adet arsa 13 milyon 890 bin 450 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki arsaların satış ihaleleri ne zaman? İşte ilan metinleri...

Kocaeli ve Kütahya'da satılık 13 arsa! 12 ay taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

Kocaeli ve Kütahya'da yer alan arsalar satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 23 Temmuz ve 25 Temmuz'da gerçekleştirilecek. 

İki şehirde satılık iki arsa! 4 taksit imkanıyla!

Kocaeli ve Bolu'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 17 Temmuz ve 23 Temmuz'da yapılacak.

Sakarya'daki 2 arsa ile Kocaeli'deki 2+1 konutlar ve 1 adet arsa satılıyor!

Sakarya Ferizli ve Kocaeli Başiskele'de yer alan 3 adet arsa ile 2 adet 2+1 konut satılıyor. Peki iki şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan 12 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi müjdesi! Temmuz 2024 ihaleleri tek tek açıklandı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Kütahya'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Söz konusu satış ihaleleri Temmuz 2024 içerisinde yapılacak.

Arsa ve konut yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Kocaeli'de geleceği olan ve az para ile yatırım yapılabilecek yerler!

Yeni bir arsa ya da konut yatırımı yapmak isteyenler hangi bölgeleri tercih etmeleri gerektiğini araştırırken, toprak yatırımcısı ve danışmanı Aksel, Kocaeli'de geleceği olan ve daha az para ile yatırım yapılabilecek yerleri paylaştı.

İzmir Karaburun ve Kocaeli Gebze'de satılık 4 arsa!

İzmir ve Kocaeli'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Yatırımcıların radarına giren satış ihaleleri 29 Mayıs ve 30 Mayıs'ta yapılacak.

Kocaeli ve bir şehirde daha 47 adet arsa ve arazi taksitle satılıyor! İşte Milli Emlak satış ilanları! 

Kocaeli ve Çorum'da yer alan 47 adet arsa ve arazi taksitle satılıyor. Peki arsa ve arazilerin büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte Milli Emlak satış ilanları...

İki ilde 4 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Kocaeli ve Balıkesir'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o satış ihaleleri...

Sarıyer ve Çayırova'da 2 adet arsa satılıyor! Arsa arayanlar ve yatırımcılar bu tarihe dikkat!

İstanbul Sarıyer ve Kocaeli Çayırova'da yer alan 2 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte o detaylar...

Ankara ve 1 şehirde daha 5 arsa satılacak!

Ankara ve Kocaeli'de yer alan toplamda 5 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 5 Nisan ve 18 Nisan'da yapılacak.

kocaeli arsa ihaleleri Haberi

kocaeli arsa ihaleleri

T.C. KOCAELİ 5. İCRA DAİRESİ 


2015/77 TLMT. 


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : 


1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri :Kocaeli İl, İzmit İlçe, Cedit Mahallesi, 22 cilt, 2106 sayfa no, 4086 ada, 1

parsel sayılı 1.340,00 m2, arsa niteliğindeki satışa konu taşınmaz Topçular Mahallesi, Emir Sokak, No:45 kapı numaralı binanın bahçesi olarak kullanılmaktadır. Aynı ada 1,2 ve 19 numaralı parseller ile birlikte çevre duvarı ile çevrilmiştir. Üzerinde yapı bulunmamaktadır. Kare formuna yakın geometrik şekillidir. Bölgenin arazi yapısı engebeli olup parsel tesviye edilmiştir 


Arsa Payı : Tam

İmar Durumu : İzmit Belediye Başkanlığının 04/03/2015 tarihli ve 1105/4327 sayılı yazısında konut alanında kalmakta olup, ayrık nizam 3 kat Taks 0.30 yapılaşma şartlarındadır.

Kıymeti : 1.340.000,00 TL

KDV Oranı :%18

Kaydındaki Şerhler : Tapu kaydındaki gibidir.

1....