05 / 05 / 2024

Kocaeli Belediyesi 2015 ihaleleri

Kocaeli Belediyesi 2015 ihaleleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, D-100 karayolunda eski Kandıra kavşağından başlayıp MOBESKO çarşına kadar olan yaklaşık 3 bin 700 metre yol ve sanat yapıları yapımı için ihale gerçekleştirildi

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Belediyesi tarafından Kandıra Belediyesi için inşa edilen hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Binanın imalat çalışmaları bitmek üzere. 

Kocaeli Hacıhazır'da kentsel dönüşüm için oylama!

Kocaeli Belediyesi, riskli alan ilan edilen Hacıhazır Mahallesi'nde kentsel dönüşümü vatandaşa soruyor. Mahallelinin dilekçeleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na iletilecek.

Gebze–Darıca metrosu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na devredildi!

Kocaeli Belediyesi bir yıl önce olmayan metro duraklarının tabelalarını caddelere dikti. Şimdi de “Metro inşasını tamamlayamayacağız” dediler

Kocaeli Belediyesi'nden 3 milyon TL'ye satılık arsa!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmit Körfez'deki 3 bin 95 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 64 bin TL olarak belirlendi.

Kocaeli Belediyesi'nden satılık 15 daire!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait olan 15 adet daireyi satışa çıkardı. Gayrimenkuller 15 Şubat 2017 Çarşamba günü 10:30'da ihale edilecektir.

Kocaeli Belediyesi yolları yeniliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı kent genelinde yol çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşımdaki kilit noktaları yeniden planlayan Ulaşım Daire Başkanlığı bu noktalarda yeni düzenlemeler yapıyor

Söke'de parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor!

Söke Belediyesi 2015 yılında 203 bin metrekare yola parke taşı döşemesi gerçekleştirdi. 2016'nın ilk 6 ayında ise 179 bin metrekare parke taşı döşeyen Söke Belediyesi, bir yılda yapacağı hizmeti 6 aya sığdırdı.

Kocaeli Belediyesi'nden inşaat malzemeleri yardımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Dilovası’nda ikamet eden inşaat işçisi Osman Demirkan ailesine evlerini tamamlamaları için inşaat malzemesi yardımı yapıldı.

Kocaeli MİA Projesi onaylandı!

Kocaeli Belediyesi'ne devrettiği 465 hektarlık alanı kapsayan bin 623 parselde gerçekleştirilecek Merkezi İş Alanı (MİA) projesi, belediyenin meclis toplantısında oy çokluğuyla kabul edildi.

Antalya Kepez Macera Ormanı hizmete açıldı!

Kepez Belediyesi, 2015 yılının son günlerinde açılan Dokuma Kent Parkı'nın ardından, bu kez de Antalya Kepez Macera Ormanı'nı hizmete soktu.

Kars Belediyesi'nin 2015 faaliyet raporu onaylandı!

Kars Belediye Meclisinin Nisan ayı toplantısında Kars Belediyesi 2015 yılı faaliyet raporu oylandı. Gündemin ilk maddesinde 2015 yılı faaliyet raporu ele alındı.

Kocaeli Belediyesi'ne ait 8 iş yeri kiralandı!

Büyükşehir meclisi tarafından seçilen yeni encümen üyelerinin katılımıyla ilk toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait 8 iş yeri kiralandı

Kocaeli Belediyesi 2015 ihaleleri Haberi

Kocaeli Belediyesi 2015 ihaleleri


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, D-100 karayolunda eski Kandıra kavşağından başlayıp MOBESKO çarşına kadar olan yaklaşık 3 bin 700 metre yol ve sanat yapıları yapımı için ihale gerçekleştirildi, ihalenin muhammen bedeli 36 milyon 797 bin 94 lira olarak açıklandı Komisyon verilen teklifleri değerlendirdikten sonra kazananı açıklayacak. 

Dev ihale için 12 firma teklif verdi. 26 milyon 223 bin 727 liralık teklifle Simge Mat ihaleyi almaya en yakın firma. 

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından D-100 karayolunda eski Kandıra kavşağından başlayıp MOBESKO çarşına kadar olan yaklaşık 3 bin 700 metre yolda yapılacak yol ve sanat yapıları için ihaleye çıkıldı. İhaleye 12 firma katıldı. İhalede en düşük teklifi 26 milyon 223 bin 727 TL ile Simge Mat Madencilik verirken en yüksek teklifi ise 29 milyon...