25 / 07 / 2024

Kocaeli Bilim Merkezinin inşaatı ne durumda

Kocaeli Bilim Merkezinin inşaatı ne durumda

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek ve Büyükşehir Genel Sekreter V. Tahir Büyükakın’ın da eşlik ettiği Işık, Kocaeli’nin bilimin merkezi konumuna geleceğini söyledi.

Kocaeli'nin titreyen toprağında 486 canlı fay tehlikesi! 70 bin kişi diri fay hattı üzerinde yaşıyor!

Jeoloji Mühendisleri Odası Kocaeli İl Temsilcisi Niyazi Temizkan, Türkiye genelinde 18 il ve 80'den fazla ilçe merkezinin altından 486 aktif fay hattının geçtiğini vurguladı.  İşte, Niyazi Temizkan'ın hayati önem taşıyan açıklamaları...

Kayseri'nin İkinci Bilim Sanat Merkezinde inşaat çalışmaları tam gaz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada inşaatı hızla süren ikinci bilim sanat merkezinin kısa sürede hizmete gireceğini müjdeledi...

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe Uzuntarla’da inşa edilmesi planlanan kültür merkezinin kaba inşaatı tamamlandı.

Kocaeli Kongre Merkezi'nin inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kongre merkezinin inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Kongre Merkezi erken tamamlanacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Doğu Marmara’nın en büyük kongre merkezini hayata geçiriyor. Kongre merkezinin planlanandan daha erken tamamlanması planlanıyor.

Kocaeli Kongre Merkezi tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kongre merkezinin inşaatında da büyük aşama kaydetti.

İstanbul’un ilk bilim merkezi açıldı!

Bilim ve yüksek teknoloji merkezi Üsküdar Bilim Merkezi'nin açılışı dün gerçekleştirildi. Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı, TÜBİTAK ve Üsküdar Belediyesi'nin işbirliğiyle hayata geçirilen bilim merkezinin 1'inci fazı çin açılış töreni düzenlendi.

Kocaeli Kongre Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kongre merkezinin inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Kocaeli tramvay hattı okullar bölgesine kadar uzadı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Otogar-Sekapark Bilim Merkezi arasında hizmet veren Akçaray Tramvay Hattı’nı Sekapark’tan Plaj Yolu’na kadar uzatıyor.

Kocaeli Kongre Merkezi'nin inşaatı son sürat!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kongre merkezinin inşaatını sürdürüyor.

Şanlıurfa Bilim ve Teknoloji Merkezi'nin detayları belli oldu!

Şanlıurfa Bilim ve Teknoloji Merkezinin proje ayrıntıları belli oldu. Bilim ve teknolojide her türlü ayrıntıya yer verilen merkezin fiziki çalışmalarına da başlanırken, yapılan çalışmalar Türkiye'de yine örnek bir projeyi oluşturacak.

Kocaeli Kongre Merkezi şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Sekapark'ta inşa ettiği kongre merkezinin inşaatı şekilleniyor.

Kocaeli Kongre Merkezi'nin temeli atıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kongre merkezinin temelini attı.

Kocaeli Bilim Merkezinin inşaatı ne durumda Haberi

Kocaeli Bilim Merkezinin inşaatı ne durumda


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Bilim Merkezi’nde incelemelerde bulundu.


VALİ VE BAŞKANLAR EŞLİK ETTİ


Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek ve Büyükşehir Genel Sekreter V. Tahir Büyükakın’ın da eşlik ettiği Işık, Kocaeli’nin bilimin merkezi konumuna geleceğini söyledi. TÜBİTAK’ın da destek verdiği Bilim Merkezi’nin mekân içi çalışmalarında sona gelinirken çalışmaların kısa bir süre sonra bitmesi bekleniyor.


MÜHENDİSLERDEN BİLGİ ALDI


Eski Seka Kağıt Fabrikası’na ait binaların restorasyonu ile ortaya çıkan Bilim Merkezi’ni ziyaret eden Bakan Işık, çalışmayı yürüten mühendislerden de bilgi aldı. Bilim Merkezi içerisindeki düzenekleri tek tek inceleyen Bakan Işık, Türkiye’nin yükselen değerinin bilim ve teknoloji olacağını vurguladı. Amaçlarının bilimi yaymak olduğunu söyleyen Bakan...