11 / 05 / 2024

Kocaeli Biyoteknolojik İlaç Üretim Tesisi

Kocaeli Biyoteknolojik İlaç Üretim Tesisi

Turgut İlaçları A.Ş tarafından; Kocaeli Gebze'de Biyoteknolojik İlaç Üretim Tesisi projesi için 19 Şubat 2015 günü saat 11:00 'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Muğla'da 22 adet arsayı satıyor!

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Muğla'da 22 adet arsayı e-ihale usulü ile satıyor. İşte o satışla ilgili merak edilenler...

Türk Hava Kurumu'ndan 44 adet satılık gayrimenkul!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Antalya, Burdur, Çanakkale, Çorum, Denizli, Edirne, Erzurum, İzmir, Kırklareli, Kocaeli, Muğla, Niğde, Tekirdağ, Aksaray ve Yalova'da yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı.

Kocaeli konut sektörünün ikinci altın çağı!

Haziran ayında sektörün kaderi değişti. Kamu bankaları, sıfır konutlar için 15 yıla kadar yüzde 0.64 faizli kredi vermeye başladı. Kocaeli’de konut fiyatları ve satışları arttı.

ÖİB'den 6 ilde imar planı değişikliğine onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Antalya, Aydın, İstanbul, Kocaeli, Muğla ve Yalova'daki bazı parsellerin imar planları ve plan değişiklikleri onaylandı. 

Kocaeli Stadı kapılarını açıyor!

Dış cephesi kentin simgesi pişmaniyenin çekme anındaki görünümünde olan Kocaeli Stadı, TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Kocaelispor'un Fatsa Belediyespor'u ağırlayacağı karşılaşmayla ilk defa kapılarını futbolseverlere açmış olacak. 

Kocaeli'de aykırı yapılaşma sona eriyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze ve Darıca ilçelerinde “İmar Barışı” konulu toplantılar gerçekleşti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kocaeli Darıca'daki kışla Millet Bahçesi'ne dönüştürülüyor!

Kocaeli Darıca'da bulunan askeri alan Millet Bahçesi oluyor. Proje kapsamında kamu binaları, liseler, halk plajları, sosyal tesisler ve kafeler yer alacak.

Kocaeli Başiskele'de yapılaşma artıyor!

Başiskele Belediye ilçedeki alt ve üst yapı çalışmalarına hız verdi. Başiskele Belediyesi ilçedeki alt ve üst yapı çalışmalarına devam ederken ilçedeki yeni yapılaşma yerlerin sayısını da arttırıyor.

Kocaeli'nde nasıl bir yapılaşma anlayışı var?

Özgür Kocaeli Gazetesi'nin konuk yazarı Halil İbrahim Kahraman bugünkü yazısında Kocaeli'ndeki yapılaşma anlayışını kaleme aldı. İşte H. İbrahim Kahraman'ın o yazısı...

Kocaeli Pazarcılar Odası'ndan otopark talebi!

Kocaeli Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim odada gerçekleştirilen bayramlaşma programında konuşarak, “Doğu Kışla’da yapılması planlanan kapalı pazar alanında otopark yapılması için her yolu deneyeceğiz” dedi

Kocaeli Müteahhitler Birliği yeni yapılaşmayı konuştu!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği'nin paydaşlarıyla birlikte yaptığı toplantı KOTO'da gerçekleşti. KOTO'da gerçekleştirilen toplantıda Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Zekai İren, yoğun bir çalışma temposuna girdiklerini belirtti.

Kocaeli'de kaçak yapılaşmaya izin yok!

1999 Depremi sonrası hasarlı binalara iyileştirme amaçlı onarımlar yapıldığını da belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bu onarımların çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Bunlar için çözümler üretmeye çalışıyoruz" dedi

Kocaeli’de Mart ayında konut satışı arttı!

TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamlarına göre Kocaeli’de mart ayı içerisinde toplam 3 bin 129 konutun satışının gerçekleştiği bildirildi. Bu dönemde satış rakamı geçen yıla göre artış yüzde 5 artış gösterdi

Kocaeli Biyoteknolojik İlaç Üretim Tesisi Haberi

Kocaeli Biyoteknolojik İlaç Üretim Tesisi

Turgut İlaçları A.Ş tarafından; Kocaeli ili, Gebze ilçesi, Güzeller Mahallesi, Gebze OSB Tembelova Alanı, 30.L.2.C Pafta, 2850 Ada, 6 Nolu parselde Biyoteknolojik İlaç Üretim Tesisi projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi Konferans Salonu

Toplantı Saati: 11:00

Toplantı Tarihi:19/02/2015

Proje Sahibi: Turgut İlaçları...