06 / 05 / 2024

Kocaeli Bursa Kebap Evi

Kocaeli Bursa Kebap Evi

Ocak ayında açılan 41 Burda AVM'de yer alan Bursa Kebap Evi kapandı. İddialara göre önceki gün Bursa Kebap Evi'ne icra memurları geldi. Bir süredir maddi sıkıntılar yaşayan restoran kapanma kararı aldı.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy açıkladı! Bursa’da bulunan Kayapa-Yenişehir Fayı büyük İstanbul depremini tetikler mi?

Ankara Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi’nin gerçekleştirdiği çalışma doğrultusunda Bursa’da haritalarda yer almayan bir fay keşfedildiği açıklandı.

Bursa Yenişehir ve Kocaeli havalimanlarının uzun zamandır kapalı olması TBMM'de!

Bursa Yenişehir ve Kocaeli havalimanlarının uzun zamandır kapalı olması meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'da 700 yıllık Alaeddin Bey Cami’nin restorasyonu tartışma yarattı! 

1326’da Bursa'da inşa edilen Alaeddin Bey Camii’nde 2 yıl önce yapılan restorasyon, krize neden oldu. Parlak led aydınlatma sistemleri takılan, girişi PVC doğramalarla kapatılan camiye takılan bakır kapı kebapçı kapısını benzetildi.

Bursa Kebap Evi yurt dışına açılıyor! 

Bursa Kebap Evi markasının Yönetim Kurulu Başkanı Cem Helvacı, yurt dışında da şube açacaklarını açıkladı. Cem Helvacı, "İran'a giren ilk Türk zincir restoran biz olacağız." dedi...

Kocaeli ve Bursa için acele kamulaştırma kararı!

Kocaeli ve Bursa illeri sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa Kebap Evi’nden Birleşik Arap Emirlikleri’ne üç şube! 

Bursa Kebap Evi, yatırım ataklarına Birleşik Arap Emirlikleri’nde üç şube birden açarak devam ediyor. Toplamda 750 Bin Dolar yatırımla Abu Dhabi Deerfields Mall ve Dubai City Walk’ta şube açacak olan Bursa Kebap Evi, Arap yatırımcıların markajına girerek One Stop Khalifa City şubesi için MBI Mubarak

Bursa Kebap Evi franchising yöntemiyle büyüyor!

Türkiye genelinde 95 şubesi bulunan restoran zinciri Bursa Kebap Evi, franchising yöntemiyle büyümeye devam ediyor. Bursa Kebap Evi şubesi açan bir girişimcinin yüzde 15 kâr marjıyla 24-36 ay arasında yatırımını finanse edebileceği ifade ediliyor.

Kocaeli Çayırova markalı konut projelerin adresi olacak!

Gayrimenkul fiyatlarının İstanbul ve Bursa'da yükselmesi ile Kocaeli Çayırova markalı konut projelerin adresi olacak..

İstanbul, Bursa ve Kocaeli sanayiye doydu!

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası'nın istişare toplantısında konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "İstanbul, Bursa ve Kocaeli artık sanayiye doydu, taşıyor. Bu şehirlerde sanayileşme için arazi üretilemiyor'' açıklamalarında bulundu.

Bursa Kebap Evi yurtdışında 3 yeni şube açacak!

Bursa Kebap Evi yatırımlarına yurtdışında devam edecek. Firma, Fransa-Metz, Dubai ve Abu Dabi'de 3 yeni şube açacak.

Ahmet Arslan: Senede 50 kilometre tünel yapıyoruz!

Kocaeli-Bursa yolunu da bölünmüş yol haline getirdiklerini aktaran Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Osmangazi Köprüsü ve beraberindeki otoyol projesiyle kentin sanayi alanlarına erişim açısından merkez olduğunu bildirdi.

Kocaeli'de konut satışı azaldı!

3DKonut.com yöneticisi Aybars Görpe, "Türkiye İstatistik Kurumu'nun 2016 ilk yarı rakamları, İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa ve Kocaeli'ndeki yeni konut satışı toplamının, geçen yılın gerisinde kaldığını gösteriyor" dedi.

41 Burda AVM'deki Bursa Kebap Evi kapandı!

Ocak ayında açılan 41 Burda AVM'de yer alan Bursa Kebap Evi kapandı. İddialara göre önceki gün Bursa Kebap Evi'ne icra memurları geldi. Bir süredir maddi sıkıntılar yaşayan restoran kapanma kararı aldı.

Kocaeli Bursa Kebap Evi Haberi

Kocaeli Bursa Kebap Evi


Zemin kaplaması nedeniyle insanların yürümekte zorlandığı 41 Burda AVM'de yer alan restoran kapandı. 


Ocak ayında açılan 41 Burda AVM'de çok sayıda restoran bulunuyordu. Bunlardan birisi de Bursa Kebap Evi. 


Ancak iddialara göre önceki gün Bursa Kebap Evi icra memurları gelmiş...  Maddi sıkıntılar yaşayan restoranın kapandığı öğrenildi. 


AVM'de hizmet veren Bursa Kebap Evi'nin kentimizin tanınmış markalarından Bursa Kebapçısı ile herhangi bir bağı bulunmuyordu. 


Bizim...