16 / 05 / 2024

Kocaeli Büyükşehir ev yardımı

Kocaeli Büyükşehir ev yardımı

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi ve barınamayacak durumda olan vatandaşlara prefabrik ev yardımı yapıyor.

Kocaeli Büyükşehir'den ihtiyaç sahibi aileye yeni ev!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ihtiyaç sahibi ailenin ev talebini karşıladı.

Kocaeli'de ihtiyaç sahiplerine proje yardımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım ediyor. Belediye 100 metrekareyi geçmeyen binalar için proje yardımında bulunuyor.

Kocaeli Büyükşehir'den ihtiyacı olan aileye ev!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi örnek bir hizmete imza attı. Yangın, kaza ve doğal afetlerde vatandaşın hemen yardımına koşan Büyükşehir İtfaiyesi, bu kez de vatandaşın yuvasını yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'den Sekbanlı ve Sepetçi TOKİ’leri hakkında açıklama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Sepetçi ve Sekbanlı mahallerinde hak sahibi vatandaşların evlerine kavuşamamasının nedeni ile ilgili olarak kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini belirterek açıklama yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları'nda satışlar devam ediyor. Proje kapsamında yaklaşık 1192 bağımsız alan inşa edilecek. Dikmen Vadi Konutları'nda ev fiyatları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor.

Büyükşehir belediyesi 11 iş yerini kiraya verecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit, Karamürsel, Körfez ve Kandıra'da yer alan 11 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. 

Büyükşehir Belediyesi ucuz konut müjdesini verdi! 120 ay vadeyle indirimli ev sahibi olabilirsiniz!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm için ilk somut adımını KONUT A.Ş ile attı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ilk etapta inşa edilecek 240 konuttan 150 tanesini uygun ödemeyle satışa sunacaklarını açıkladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi en az ilkokul mezunu 36 personel alacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 36 personel alacağını açıkladı. Peki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personel alımı için hangi şartların taşınması gerekiyor? İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir, Güneypark 1 ve Güneypark 2'deki 46 konut ile 1 dükkanı satıyor! 2+1, 3+1 ev almak isteyenlere müjde!

Ankara Büyükşehir Belediyesi,  Çankaya'daki Güneypark 1 ve Güneypark 2 Sitesi'nde yer alan 46 konut ile 1 dükkanı 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Paris'te konut üretecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin ev sahipliğinde İstanbul’a gelen PYA yetkilileri kentsel dönüşüm tecrübelerini İYA ile paylaştı. PYA, ‘Büyük Paris Dönüşüm Projesi’ni anlattı. İYA da İBB’nin yeşil kent vizyonu ve toplu ulaşımdaki hedeflerini anlattı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden ulaşıma 1.54 milyar TL yatırım! 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Kongre Merkezi’nde “Sevdamız Kocaeli” sloganıyla gerçekleşen programda ulaşım için 1,54 milyar TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70'i tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Belediyesi tarafından projelendirilen yeni hizmet binasının inşaatında yüzde 70 oranında ilerleme kaydedildi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında kira düzenlemeleriyle ilgili kararlar aldı. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hasar tespiti için İzmir'e mühendis gönderdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmir'de yaşanan deprem sonrasında hasar tespiti çalışmaları için 6 inşaat mühendisini bölgeye gönderdi. 

Selçuk Çalık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürü oldu! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevine Selçuk Çalık getirildi. 

Kocaeli Büyükşehir ev yardımı Haberi

Kocaeli Büyükşehir ev yardımı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ihtiyaç sahiplerinin her alanda yanında olmayı sürdürüyo. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu kapsamda ihtiyaç sahibi ve barınamayacak durumda olan vatandaşlara prefabrik konut yapılıyor. 71 yaşındaki Cadiye teyze de tek başına yaşadığı mezbelelik şeklindeki konutundan yeni konutuna kış girmeden kavuştu.

BAŞVURUSU KABUL EDİLDİ


Kandıra ilçesi Döngelli köyünde yalnız yaşayan Cadiye Albayrak, evinin çok eski olmasından dolayı barınma problemleri yaşıyordu. Tek başına konutta oluşan tamirat gerektiren hasarlarla başa çıkamayan ve kış şartlarından dolayı daha da ağırlaşan hasarlar Cadiye Albayrak’ı zor duruma soktu. 71 yaşındaki Cadiye Albayrak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesine başvuru yaptı.

GEREKLİ İNCELEMELER YAPILDI


Cadiye Albayrak’ın başvurusundan sonra Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı uzman ekiplerince gerekli incelemeler yapıldı. Evin durumunun oturulamayacak durumda olması Albayrak’ın...