15 / 05 / 2024

kocaeli Çayırköy Gölkent Evleri park yapımı

kocaeli Çayırköy Gölkent Evleri park yapımı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gölkent’e de park alanı kazandırmak için çalışma başlattı. Toplam 8 bin metrekare alan üzerinde yapılan çalışmayla Gölkent Konutları ve Çayırköy halkının yararlanabileceği park oluşturuluyor...

Bitcoin yükselerek iki ayın zirvesini gördü

Bitcoin fiyatı, 28 bin 498 dolara kadar yükselerek iki ayın zirvesini gördü. Bitay Araştırma Departmanı Analisti Alper Samet Yorak, piyasadaki son gelişmeleri değerlendirdi.

Gıda fiyatlarında yükseliş devam ediyor! Temmuz ayında yüzde 12,8 arttı!

Gıda fiyatlarındaki artış temmuz ayında yüzde 12,8 artarken bir yılda yüzde 92,2 arttı. İşte detaylar...

Ekonomiye güven endeksi haziran ayında yüzde 2,5 geriledi! İnşaat sektörü ise yüzde 3,5 oranında düştü!

TÜİK haziran ayı ekonomik güven endeksin belli oldu. Bir önceki ay 103,7 olan güven endeksi, haziran ayında yüzde 2,5 oranında gerileyerek 101,1 değerini aldı.

İzmit Çayırköy'de 11 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Kocaeli 2. Satış Memurluğu, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Çayırköy Mahallesi, Altıncıoğlu mevkii, 197 ada 2 parselde yer alan arsayı 11 milyon 3 bin 167 TL'ye satıyor...

Kocaeli Çayırova Yenimahalle ASM için hizmet binası yapılması önerildi!

Kocaeli Çayırova Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi için yeni bir hizmet binası yapılması önerisi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bakırköy'deki 6 katlı bina çelikle güçlendirildi!

İstanbul'da yapı stokunun tartışıldığı son günlerde ise Bakırköy'de bir bina görüntüsüyle dikkat çekti. 6 katlı apartmanda çelik konstrüksiyon güçlendirme yapıldı.

Bakırköy Meydanı Kentsel Tasarım Proje Yarışması sonuçlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, kamusal alanların erişilebilir ve güvenli yerler olması amacıyla Mart ayında gerçekleştirdiği “Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı Kentsel Tasarım Yarışması” sonuçlandı.

Gün Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Gün Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi Bakırköy'de 43 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Aygün ve Barbaros Alp ortaklığında kuruldu.

Açlık ve yoksulluk sınırı mart ayında yükseldi!

Açlık ve yoksulluk sınırı mart ayında yükseldi. Türk-İş'in araştırmasına göre, 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 2 bin 345, yoksulluk sınırı ise 7 bin 639 liraya çıktı. Bekar bir çalışanın yaşama maliyeti ise aylık 2 bin 847 lira 14 kuruş.

Bakırköy Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Bakırköy Belediye Meclisi'nin Mart ayı toplantısı Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun önderliğinde düzenlendi. Mecliste imar ve kentsel dönüşüm konusu görüşüldü.

Bakırköy'de 8 ay önce boşaltılan bina yıkılmayı bekliyor!

Bahçelievler'de yıkılması bekleyen binanın aniden çökmesinden sonra gözler tahliye edilen binalara çevrildi. Bakırköy'de kentsel dönüşüm kapsamına alınan 3 bloklu Derya apartmanının yaklaşık 8 ay boyunca yıkılması bekleniyor.

Kuyumcukent Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi Ayşe Sunay Gürsu oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi olarak Ayşe Sunay Gürsu atandı...

Bakırköy’deki riskli binaya kafes tipi güçlendirme!

1999 depreminin ardundan ‘yüksek riskli, orta hasarlı’ tespiti yapılan Bakırköy’deki bu binayı sahipleri terk etmek yerine, dış cephesini demir kafese alarak ‘güçlendirme’ yaptı. Uzmanlar ise bina daha da riskli oluşturuyor.

kocaeli Çayırköy Gölkent Evleri park yapımı Haberi

kocaeli Çayırköy Gölkent Evleri park yapımı


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gölkent’e de park alanı kazandırmak için çalışma başlattı.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte park alanları oluşturmaya devam ediyor. Konut alanları çevresindeki boş alanlar da düzenlenerek halkın hizmetine sunuluyor. Çayırköy Gölkent Evleri’nin kuzey bölümünde çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri, buradaki alanı parka dönüştürüyor. Toplam 8 bin metrekare alan üzerinde yapılan çalışmayla Gölkent Konutları ve Çayırköy halkının yararlanabileceği park oluşturuluyor. Alanda sulama sistemi hat çalışmaları tamamlandı. Alana 300 adet ıhlamur, akasya ve çalı türlerinden oluşan bitkiler dikilecek. Ayrıca piknik yapılabilmesi için masalar da konulacak. Parkın yapımı çimlendirme çalışmalarıyla tamamlanacak.




Nevşehir...