19 / 05 / 2024

kocaeli Cebeci İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi

kocaeli Cebeci İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi

Kocaeli’nin turizm cenneti Kandıra ilçesinin sahil bölgelerinin atıksularını arıtarak Karadeniz ve çevrenin kirlenmesinin önüne geçen Cebeci İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinin açılışı yarın düzenlenecek törenle yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'den Sekbanlı ve Sepetçi TOKİ’leri hakkında açıklama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Sepetçi ve Sekbanlı mahallerinde hak sahibi vatandaşların evlerine kavuşamamasının nedeni ile ilgili olarak kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini belirterek açıklama yaptı.

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde geri sayım! Deneme sürüşleri aralıkta...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde 3 yıldır devam eden inşaat çalışmalarında sona gelindi. Aralık ayında test sürüşleri yapılacak.

Kocaeli İlk Evim İlk İş Yerim projesinin kura çekilişleri tamamlandı!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan ve ev almak isteyen binlerce kişinin yüzünü güldüren "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Kocaeli'de inşa edilecek konutların hak sahipleri belirlendi.

Reysaş GYO Kocaeli deposunun imalat ve montaj işleri için Yiğit Metal'le anlaştı!

Reysaş GYO tarafından Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar2 Mahallesi 420 Ada 33 Parsel'de yer alan Çayırova 15 nolu deposunun alt katında yapılacak ofis imalat ve montaj işleri için, Yiğit Metal Mamülleri İnşaat Plastik Pazarlama San.Tic.Ltd.Şti. ile anlaştı.

Reysaş GYO'nun Çayırova'daki deposu için imalat ve montaj işleri sözleşmesi imzalandı!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi 2086 ada 5 parselde yer alan Çayırova 1 nolu deposunun üst katında yapılacak bölme duvar imalat ve montaj işleri için İmalat ve Montaj İşleri Sözleşmesi imzalandı.

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının ısı yalıtım işleri başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme itfaiye binasında ısı yalıtım işlerine başladı.

Kocaeli Büyükşehir'den inşaat malzemesi yardımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı, kırsal mahallelere yönelik hizmetlerine devam ediyor. Kocaeli'deki 12 ilçenin kırsal mahalleleri başta olmak üzere Kocaeli genelinde yapılan inşaat malzemesi yardımları sayesinde, köylülerin ihtiyaçları gideriliyor.

Çuhadaroğlu'ndan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü için 20 milyon TL'lik imza!

Çuhadaroğlu Alüminyum ile Ankara'da yerleşik olan GAMA Türkerler Kocaeli Adi Ortaklığı arasında Kamu Özel İşbirliği Modeli ile ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün Yapım İşleri Projesi kapsamında 20 milyon 21 bin 245 TL'lik sözleşme imzalandı...

Bakan Eroğlu'ndan Kocaeli'ye yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 30 Temmuz Pazar günü Kocaeli'de toplu temel atma törenine katılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin borçları TBMM gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin borçlarına ve bazı giderleri meclis gündeminde taşıdı. Akar sorularının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Kocaeli Akçaray'da elektrik telleri çekiliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Akçaray Tramvay projesinde araçların elektriğini alacağı kataner hattında tellerin çekim işleri son sürat devam ediyor.

Kocaeli Fuar Merkezi'ne yaya köprüsü inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi araç ulaşımını rahatlatmak üzere gerçekleştirdiği proje alanlarına bir yenisini daha ekleyerek yeni yaya köprüleri inşa ediyor.

Kocaeli Akçaray'da test sürüşü Mart'ta başlıyor!

Kocaeli'nin Akçaray tramvay projesinde tramvaylar araçlarından ilki sabah saatlerinde raylara indirildi, projede test sürüşleri Mart'ta başlayacak.

kocaeli Cebeci İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi Haberi

kocaeli Cebeci İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, Karadeniz’in kirlilikten arındırılması için Kandıra bölgesinde 2 adet atıksu arıtma tesisi inşa etti. Kandıra Merkez İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinin açılışını Eylül ayında gerçekleştiren Kurum, sahil bölgeleri olan Kerpe, Kefken, Kumcağız, Mithatpaşa, Kovanağzı, Kurtyeri ve Cebeci ile köylerinin atıksularını arıtacak olan Cebeci İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinin açılışını da yarın yapacak.


YARIN TÖREN YAPILACAK


Geçtiğimiz aylarda işletmeye alınan tesis için 15 Kasım Cuma günü (yarın) saat 15.30’da tören düzenlenecek. Törene Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, ilçe yöneticileri ile vatandaşlar katılacak.


60 BİN NÜFUSA HİZMET VERECEK


Tesis, pembe kayalıklar bölgesinde 30 dönüm alan üzerinde inşa edildi. 30 yıl hizmet vermek üzere her biri...