04 / 05 / 2024

kocaeli cenaze hizmetleri binası

kocaeli cenaze hizmetleri binası

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi cenaze hizmetlerinin Kent Mezarlığı’nda sürdürülmesi için yeni bina inşa ediliyor. Cenaze hizmetlerinin yürütüleceği bina modern yapısıyla dikkat çekiyor.

Kocaeli'ye yeni cenaze hizmetleri binası inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, cenaze hizmetlerine Üçtepeler’deki Kent Mezarlığı’nda devam edecek. Bu kapsamda Kent Mezarlığı’nda yeni cenaze hizmetleri binası yapılıyor.

Reysaş GYO Kocaeli Çayırova'daki deposunu 160 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO portföyünde yer alan Kocaeli ili Çayırova ilçesi Akse Mahallesi 2080 ada 1 parsel üzerindeki 23 bin 188.45 metrekare arsa üzerinde bulunan 57 bin 387 metrekare deponun 500 metrekarelik depolama alanı, Tiamob Tedarik Hizmetleri A.Ş.'ye ek protokol yapılarak 1 seneliğine kiraya verdi.

Reysaş GYO Kocaeli'deki deposunu 13 milyon TL'ye 5 seneliğine kiraya verdi!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar2 Mahallesi 420 Ada 33 Parseldeki arsa üzerinde bulunan 20.523 metrekare deponun arakatlar dahil 7.048 metrekarelik depolama alanı "Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri A.Ş."ye 5 seneliğine kiraya verdi.

Reysaş GYO Kocaeli'deki deposunu 150 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'ndeki deposunu D-Market Elektronik Hizmetleri ve Ticaret A.Ş.'ye 1,5 aylığına 150 bin TL'ye kiraya verdi. 

Kocaeli Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni ekliyor.

Reysaş GYO Kocaeli'deki deposunu 17 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kocaeli ili Çayırova ilçesi Şekerpınar2 Mahallesi 420 Ada 33 Parsel üzerindeki 8 bin 977 metrekarelik depolama alanı Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri A.Ş.'ye 1 Ağustos tarihinden itibaren 5 seneliğine kiralandı...

Kocaeli Körfez Akademi Lise için geri sayım başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, lise öğrencilerine yönelik ücretsiz hizmet veren Akademi Lise kervanına, Körfez şubesini de ekliyor.

Kocaeli Körfez'e Akademi Lise müjdesi!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Akademi Lise kervanına, Körfez şubesini ekleyecek.

Ordu Altınordu'ya yeni hizmet binası!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde yeni bir cenaze hizmetleri binasını hizmete sokmaya hazırlanıyor. Karapınar Mahallesi’nde yeni bir hizmet binası inşa ediliyor.

Kocaeli'ye 112 Acil İstasyonu binası!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Bağçeşme’deki eski Mezarlıklar Şube Müdürlüğü’nün bir bölümünü İzmit 8 No’lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu olarak hizmet vermesi için İl Sağlık Müdürlüğü’ne tahsis etti. 

Kocaeli Kent Mezarlığı’na modern hizmet binası!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin cenaze hizmetlerini yürütmek için Kent Mezarlığı’nda hayata geçirdiği yeni hizmet binası tamamlandı.

Kocaeli Aytepe Diriliş 1 Kampı hizmete giriyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, kentin zirvesindeki Diriliş Kampı’nın ikinci ünitesi olan Aytepe Diriliş 1 Kampı hizmete giriyor.

Kocaeli cenaze hizmetleri binası şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi cenaze hizmetlerinin Kent Mezarlığı’nda sürdürülmesi için yeni bina inşa ediliyor. Cenaze hizmetlerinin yürütüleceği bina modern yapısıyla dikkat çekiyor.

2016'da Kocaeli'de en büyük yatırım ulaşıma yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların kaliteli ve konforlu ulaşım ihtiyacını karşılamak için hayata geçirdiği hizmetleri her sene olduğu gibi 2016 yılında da sürdürdü.

kocaeli cenaze hizmetleri binası Haberi

kocaeli cenaze hizmetleri binası


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi cenaze hizmetlerinin Kent Mezarlığı’nda sürdürülmesi için yeni bina inşa ediliyor. Cenaze hizmetlerinin yürütüleceği bina modern yapısıyla ve donanımıyla hizmet verecek. Fen İşleri Daire Başkanlığı’nı inşasını sürdürdüğü bina tamamlandığında Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü hizmetine burada devam edecek.



KENT MEZARLIĞI’NDA DEVAM EDECEK


Mezarlıklar müdürlüğünde en önemli hizmet olan cenaze hizmetleri uzun yıllardır Asri Mezarlıkta devam ediyordu. Asri Mezarlığın yetersiz kalmaya başlaması nedeniyle cenaze hizmetleri, yeni binanın tamamlanmasının ardından Kent Mezarlığı’nda verilecek. Yapımı süren yeni binanın kaba inşası tamamlandı. Duvar tuğlaları örülen yapının tesisat işleri gerçekleştiriliyor.


YENİ BİNA YAPILIYOR


Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından projesi hazırlanan ve kısa bir süre içerisinde tamamlanması planlanan yeni ve modern hizmet binası son teknoloji ile inşa ediliyor. Bina içerisinde bayan ve...