03 / 05 / 2024

Kocaeli Çenesuyu Kirazlıyalı viyadük

Kocaeli Çenesuyu Kirazlıyalı viyadük

Kocaeli Derince Çenesuyu ile Körfez Kirazlıyalı arasında yapılacak viyadük için Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası İhale Salonunda ihale gerçekleştirildi. İhaleye 10 firma katılım gösterdi.

Kocaeli Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açıldı!

Kocaeli Darıca'da PKK tarafından şehit edilen, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını taşıdığı kadın ve çocuk spor merkezi açıldı. 

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının ısı yalıtım işleri başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme itfaiye binasında ısı yalıtım işlerine başladı.

Kocaeli Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmalarına başladı...

Körfez'deki metruk binalar tehlike saçıyor!

Körfez Kirazlıyalı Mahallesi’nde metruk binaların yıkılması ve ya önlem alınması isteniyor. Çocuk parklarının yanında bulunan metruk binalar tinerci ve evsizlerin meskeni oldu.

Kocaeli Gölcük Yalı Evleri'nde sona gelindi!

Kocaeli Gölcük Belediyesi tarafından Değimendere'de inşa edilen 12 adet ev ve cami projesinde sona gelindi. Yalı Evleri'nde evler teker teker tamamlanıyor.

Kocaeli Çenesuyu - Kirazlıyalı arasına viyadük yapılacak!

Kocaeli Derince Çenesuyu ile Körfez Kirazlıyalı arasında yapılacak viyadük için Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası İhale Salonunda ihale gerçekleştirildi. İhaleye 10 firma katılım gösterdi.

Kocaeli Başiskele Kent Meydanı inşaatında son durum!

Kocaeli Başiskele Belediyesi’nin Kullar Mehmetağa Mahallesi’nde yapımına başladığı kent meydanı projesinde beklemeye geçilmesi bölge sakinlerini endişelendirdi. Bir süre önce temel kalıp ve yalıtım çalışmalarının yapıldığı projede, uzun zamandır bir hareketin olmadığı belirtildi.

Kocaeli Çenesuyu ile İlimtepe arasına yeni yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yol yapım çalışmaları kapsamında Çenesuyu ile İlimtepe afet kaçış yolu arasında yeni bir alternatif yol oluşturuluyor.

Kocaeli Yalı Mahallesi Tarihi Evleri restore ediliyor!

Kocaeli Gölcük Belediyesi'nin önemli projelerinden biri olan Değirmendere Yalı Mahallesindeki Yalı Mahallesi Tarihi Evleri'nin aslına uygun biçimde yenilenerek gün yüzüne çıkarılmasının ardından, 12 tescilli binanın ve caminin restarasyon çalışması başladı.

Yalçıntuğ İnşaat Kocaeli'de açıldı!

Gürcan Yalçıntuğ, "İlçemizde gelişmekte olan inşaat sektörünün gereksinimleri doğrultusunda güvenli, çağdaş, ekonomik ve estetik yapıların, plan, proje, taahhüt ve denetim işlemleri kapsamında hizmet vermek amacıyla inşaat büromuzu açtık"dedi.

Kocaeli Kirazlıyalı'daki köprü inşaatı tamamlandı!

Körfez’de E-5 karayolunda hızlanan trafikte yayaların karşıdan karşıya geçişini güvenli bir hale getirmek amacı ile Kirazlıyalı bölgesinde çelik kondisyonlar ile inşa edilen yaya köprüsü tamamlandı.

İbrahim Karaosmanoğlu Çenesuyu tesislerini inceledi!

Çenesuyu markasının üretim fabrikasında inceleme yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “ Tesislerin yakın zamanda yeni yatırımla üretim kapasitesinin artmasından memnuniyet duyuyorum " dedi

1984 yılında Türkiye'nin ilk paralı yolu açılmış!

1984 yılında Türkiye'nin ilk paralı otoyolu hizmete açılmış. İstanbul-İzmit karayolunun, İzmit-Kirazlıyalı bölümü olan 19.5 kilometre uzunluğundaki yol hizmete açılmış. Yoldan geçecekler, 100 lira ile 1000 lira arasında ücret ödeyecekmiş.

Kocaeli Çenesuyu Kirazlıyalı viyadük Haberi

Kocaeli Çenesuyu Kirazlıyalı viyadük


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Derince Çenesuyu ile Körfez Kirazlıyalı arasında yapılacak viyadük için Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası İhale Salonunda ihale gerçekleştirildi. İhaleye 10 firma katılım gösterdi.



ALTERNATİF GÜZERGAH


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından alternatif güzergahlardan ikincisi olarak planlanan viyadük 20 metre genişlik ve 134 metre uzunluğunda olacak, 1000 metre uzunluğunda ise yol yapılacak. İhale kapsamında yolun üst yapıları da yapılacak.


10 FİRMA TEKLİF VERDİ


Hizmet binasında gerçekleştirilen ihaleye 10 firma teklif verdi. İhalede en düşük teklif Besa İnşaat tarafından 5 milyon 545 bin TL ile gelirken en yüksek teklif 7 milyon 285 bin TL ile Ares İnşaat firmasından geldi. İhale sonucu komisyon değerlendirmesinden sonra açıklanacak. İhaleyi kazanan firma yer tesliminden itibaren 10 gün içerisinde işe başlayacak ve işi 240 takvim gününde...