08 / 05 / 2024

Kocaeli Çınarlıkent 3. etap satışları başladı mı

Kocaeli Çınarlıkent 3. etap satışları başladı mı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden, Kent konut’un Derince Çınarlıkent Konutları’nda 1. ve 2. etapta daire teslimleri başlarken, 3. etabın ise satışlarına yakında başlanacak.

Kocaeli'de 26.3 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kocaeli Çayırova ve Başiskele'de yer alan 5 adet arsayı 26 milyon 257 bin 80 TL bedelle satışa çıkardı.

Kocaeli Çınarlı'da eski cami avlusuna kütüphane yapılıyor!

Kocaeli'nin Çınarlı bölgesinde prefabrik mescidin sökülmesinin ardından avluda yapılan kütüphanenin yapımı hızlandı.

TOKİ Kocaeli 2020 kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ’nin Kocaeli'nde yapacağı 3 bin sosyal konutun kura çekiminin nerede ve saat kaçta yapılacağı belli oldu. TOKİ Kocaeli kura çekim tarihinin geçtiğimiz ay belli olması ile vatandaşlar, TOKİ Kocaeli 2020 kura çekilişi nerede yapılacak? sorusunun yanıtını merak etmeye başladı...

Kocaeli Tuana Evleri'nin 3'üncü etabı tamamlanmayı bekliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kent Konut tarafından İzmit'in Topçular bölgesinde inşa edilenen Tuana Evleri’nin 3. Etap’ı tamamlanmayı bekliyor.

3. Kocaeli Kent Sempozyumunda kent sorunları tartışılacak!

TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu, düzenlenecek 3. Kocaeli Kent Sempozyumu’na hazırlanıyor. 3. Kocaeli Kent Sempozyumunda kent sorunları tartışılacak.

İstanbul-Kocaeli Yolu sit alanından geçecek!

İstanbul’un trafiğini rahatlatmak içim hazırlanan yeni İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi, 3 ayrı ihaleyle 3 ayrı firmaya 22 ayda tamamlatılacak. Yol, Ballıkayalar Vadisi’ni de içine alan, 1. derece doğal sit alanı olan tabiat parkından geçecek...

Kocaeli Stadı açıldı!

Dış cephesi kentin simgesi pişmaniyenin çekme anındaki görünümünde olan Kocaeli Stadı, TFF 3. Lig 3. Grup'ta yapılan Kocaelispor-Fatsa Belediyespor maçıyla kapılarını açtı

Kocaeli Stadı kapılarını açıyor!

Dış cephesi kentin simgesi pişmaniyenin çekme anındaki görünümünde olan Kocaeli Stadı, TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Kocaelispor'un Fatsa Belediyespor'u ağırlayacağı karşılaşmayla ilk defa kapılarını futbolseverlere açmış olacak. 

Hava Kent 3. Etap ne zaman satışa çıkacak?

Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen 4 bin konutluk Havakent projesi 3. havalimanına 3 kilometre mesafede yer alıyor. Projeden 1.000 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Kocaeli Kartepe'de 3.9 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Kocaeli İli Kartepe İlçesi Çiftlik Mahallesi'nde yer alan akaryakıt ve LPG istasyonu vasfındaki gayrimenkul 3 milyon 934 bin 984 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kocaeli'de konutlar değerleniyor!

Kocaeli son dönemde yapılan ulaşım ve yatırım projeleriyle gayrimenkul yatırımında da öne çıkıyor. Endeksa.com‘un güncel verilerine göre Kocaeli genelinde son 3 yılda konut fiyatları yüzde 53 oranında artış gösterdi..

Kocaeli'de 84.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kocaeli İli Başiskele İlçesi Yeniköy Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul toplamda 84 milyon 340 bin 829 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Çınarlıkent Konutları 3. etapta hayat başladı!

Kocaeli Derince'de hayata geçirilen Çınarlıkent Konutları 3. etapta hayat başladı...

Kocaeli Çınarlıkent 3. etap satışları başladı mı Haberi

Kocaeli Çınarlıkent 3. etap satışları başladı mı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden, Kent konut’un Derince Çınarlıkent Konutları’nda 1. ve 2. etapta daire teslimleri başlarken, 3. etabın ise satışlarına yakında başlanacak.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş.’nin devam eden projelerinden Derince Çınarlıkent’te 1. ve 2. etap tamamlanma aşamasına geldi, 3. etap içinse çalışmalar devam ediyor. Çalışmaları yakından takip eden Kent Konut Genel Müdürü Yalçın Özön, Şantiyeler Müdürü Erhan Coşan, Kentsel Dönüşüm ve Pazarlama Müdürü Adem Demir, Finans Muhasebe Müdürü Metin Çağdaş, Haldız İnşaat Proje Müdürü Selim Kardil ve ekibi, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Kent Konut’un sosyal konut projesi olan Derince Çınarlıkent konutlarında satışlar devam ederken, konutların teslim tarihleri de belli oldu. Konutların 274 dairelik birinci etap ve 144 dairelik ikinci etabında bulunan konutlar, kasım ayının sonunda teslim edilmeye başlanacak....