04 / 05 / 2024

Kocaeli Darıca kaçak bina

Kocaeli Darıca kaçak bina

Ak Parti Darıca İlçe Başkanlığı'nın yönetiminde Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı olan Sezai Ata, kendisine ait çay bahçesi için 'basit tadilat' izni alarak kaçak bina yaptı. Gelen şikayetler üzerine kaçak yapı mühürlendi.

Üsküdar Salacak’taki kaçak yapıların yıkımında son dakika: Bakanlık engelledi, mahkeme İBB haklı dedi!

İBB’nin Üsküdar Salacak’taki kaçak yapılar ile ilgili yıkım kararına gelen bakanlık engeline, mahkeme tarafından dur denildi. İşte o son dakika gelişmesi...

İBB'den kaçak yapılara darbe! İstanbul'un o ilçesinde kaçak yapılara geçit verilmiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kaçak yapılarla mücadelesine devam ediyor. Bu sabah saatlerinde Üsküdar Salacak sahilindeki bir kaçak yapının daha yıkımı gerçekleştirildi.

12 ilçeyi ilgilendiriyor! Tarım arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masada

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önderliğinde 12 ilçenin belediyesinin başkan yardımcıları, imar müdürleri ve teknik personelinin katıldığı ekim ayı imar toplantısında Tarım Arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masaya yatırıldı.

Darıca Millet Bahçesi'ne 3. etap geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın, Darıca’da yaptığı gözlemlerde millet bahçesine ilişkin müjde verdi. Büyükakın, Darıca Millet Bahçesi'nin 3. etabında çalışmaların 2022'de başlayacağını söyledi.

Gebze-Darıca Metro Hattı 2023'te açılıyor!

Kocaeli Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze-Darıca Metro Hattı'nın, Gebze ve Darıca arasında kalan bölümünün 2022 yılı sonunda, tamamının ise 2023'te tamamlanacağını açıkladı.

Kocaeli'de kaçak yapılara ceza kesildi!

İzmit Belediye Encümeni ilçe genelinde bulunan kaçak yapılara ceza uyguladı. Yapılan denetimlerde 247 bin 767 TL ceza verildi.

Darıca kentsel dönüşüm projesinde tapular teslim edildi!

Kocaeli Darıca'da hayata geçen kentsel dönüşüm projesi dahilinde tapular hak sahiplerine teslim edildi.

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Lütfü Türkkan’ın kaçak çiftliği yıkılıyor!

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Kocaeli'deki çiftliğinde bulunan 15 kaçak yapının tahliyesinin ardından yıkımına başlandı.

Lütfü Türkkan’a ait kaçak çiftlik tahliye ediliyor!

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’un olan Kocaeli'ndeki 15 kaçak yapıya ilişkin verilen yıkım kararının kesinleşmesinden sonra çiftliğin tahliyesi başlatıldı. 

Kocaeli Darıca'da inşaat kazası: 1 yaralı!

Kocaeli'ye bağlı Darıca'da inşaatın iskelesi çökmesi sonucunda bir işçi yaralandı. 

Kocaeli Darıca'da imar sorunu! 

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Yalçın Bayer bugünkü köşe yazısında Gebze Belediyesi'nin Darıca'daki imar sorununu kaleme aldı. İşte Bayer'in o yazısı...

Fethiye Yassıca Ada'daki kaçak yapı yıkıldı!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Yassıca Ada'da bulunan bir kaçak yapının yıkımı gerçekleştirildi. 

Kocaeli Darıca kaçak bina Haberi

Kocaeli Darıca kaçak bina


Darıca'da Belediye Başkanı AKP'li Şükrü Karabacak, partisinin ilçe yönetim kurulu üyesi olan Sezai Ata'nın, 'basit tadilat' izni alarak çay bahçesinde yaptığı binayı mühürleterek, binanın eski haline getirilmesi için 1 ay süre verdi.



Ak Parti Darıca İlçe Başkanlığı'nın yönetiminde Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı olan Sezai Ata, Dudayev Parkı'nın yanında bulunan çay bahçesinde yapacağı tadilat için Darıca Belediyesi'nden izin aldı. Darıca Belediyesi ekipleri çay bahçesindeki binanın büyütüldüğü tespit ederek inşaatta yapılan çalışmaları fotoğraflayarak belgeledi. 



MÜHÜRÜ SÖKÜP DEVAM ETTİLER


Darıca Belediyesi bunun üzerine binayı mühürledi. Mühür sökülerek inşaat çalışmalarına devam edilince, Darıca Belediyesi mühür fekki tutanağı tutarak Sezai Ata hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Belediye encümeni, 15 bin 712 lira ceza keserken, binanın ruhsata uygun hale getirilmesi için 16 Eylül tarihine kadar süre verdi. Bina,...