11 / 05 / 2024

Kocaeli Fuarı dükkan ihalesi

Kocaeli Fuarı dükkan ihalesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, fuar alanındaki dükkanları kiralamak için ihaleye çıkıyor. 107 adet dükkanın kiraya verileceği açık teklif ihalesiyle dükkanlar 3 yıl süreyle kiralanabilecek.

Dükkan sahibiyle davalık olan kiracının astığı afişi görenler inanamadı: 'Esnaf arkadaşlara tavsiyem...'

Kocaeli İzmit'te dükkan sahibiyle davalık olan kiracının astığı afiş adeta ağızları açık bıraktı. Söz konusu afişte, "Kimseye güvenip elden ödeme yapmayın, benim gibi mağdur olup aynı zamanda hem işinizden hem de paranızdan olursunuz" ifadeleri yer aldı.

Çayırova Belediyesi Kocaeli'de dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Kocaeli İli Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli Çayırova'da yer alan dükkanı satışa çıkardı. Dükkanın satış ihalesi 4 milyon 870 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ'den İzmit'e 1105 yeni konut ve 6 dükkan!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi'nde 1105 yeni konut ve 6 adet dükkan inşa edecek.

Dükkanı, şehit ve gazi aileleri derneğine çevirdi! 

Kocaeli'de belediyeye ait dükkanı yaklaşık 10 yıldır kira vermeden, inşaat firması olarak kullanan Hacı.K biriken kira borcunu ödememek için dükkanını şehit ve gazi aileleri derneğine çevirdi.

Kocaeli'de 6.4 milyon TL'ye icradan satılık 2 dükkan!

Kocaeli 1. İcra Dairesi, Derince ilçesi, Deniz mahallesinde bulunan iki dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 465 bin 456 TL olarak belirlendi. 

Kocaeli Körfez'de 15.8 milyon TL'ye satılık 4 dükkan!

Körfez Belediyesi tarafından Kuzey (Yarımca) Mahallesi'ndeki 4 dükkan ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 26 Temmuz'da yapılacak..

Kocaeli Fuarı'ndaki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, fuar alanındaki dükkanları kiralamak için ihaleye çıkıyor. 107 adet dükkanın kiraya verileceği açık teklif ihalesiyle dükkanlar 3 yıl süreyle kiralanabilecek.

Kocaeli'nde İdeal Ev ve Konut Fuarı düzenlenecek!

Kocaeli'nde "İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı" düzenlenecek.Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) tarafından konut satın almak isteyenler ve evlilik hazırlığındaki çiftlere yönelik fuar düzenlenecek.

Toptancılar Sitesi'nde icradan 1.4 milyon TL'ye satılık 4 dükkan!

Kocaeli 2. İcra Müdürlüğü; İzmir Körfez Mahallesi, Toptancılar Sitesi'nde yer alan 4 dükkanı toplam 1 milyon 495 bin TL'den satışa çıkardı. İhaleleri 4 Kasım'da yapılacak.

Kocaeli Modern Sebze Meyve Hali'nde 62 dükkan yer alacak!

Yeni modern hal binasının içerisinde 100 metrekare büyüklüğünde 62 adet dükkan yer alıyor. Geniş alanıyla park sorununu ortadan kaldıracak olan modern hal binası, her türlü ihtiyacı karşılayacak şekilde yapılıyor...

İnşaatı devam eden Kocaeli Hal Binası 'nda 62 dükkan yer alacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni ve modern bir sebze meyve hali kazandırıyor. Yapımı büyük bir hızla devam eden hal binası şekillenmeye başladı, projede 62 dükkan yer alacak...

Gebze'de 1.4 milyon TL'ye dükkan, 2.2 milyon TL'ye ev!

Gebze 2. İcra Müdürlüğü, Kocaeli ili Gebze ilçesi Osmanyılmaz mahallesindeki dükkanı 1 milyon 440 bin TL'den ve Hacıhalil mahallesindeki bahçeli ahşap evi 2 milyon 288 bin 950 TL'den satışa çıkardı

Emlak Konut GYO 13 villa ile 39 dükkan satıyor!

Emlak Konut GYO, İstanbul Çekmeköy Alemdağ Konutlarında ve Aydın Didimde villa, İstanbul Tuzla Konutları 2, Kocaeli Gebze Konutları 1. ve 2. Etap ile Kırklarkeli Lüleburgazda dükkan satmak üzere ihale düzenledi

Kocaeli Fuarı dükkan ihalesi Haberi

Kocaeli Fuarı dükkan ihalesi

Fuar alanındaki dükkanlar, 2086 sayılı Devlet İhale Kanunu’na göre açık teklif usulü ile ilgililere kiralanacak. Kocaeli Büyükşehir Belediye encümeninde yapılacak olan açık teklif ihalesi 29 ve 30 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek. 107 adet dükkanın kiraya verileceği açık teklif ihalesiyle dükkanlar 3 yıl süreyle kiralanabilecek. İhalede bin 50 TL ve 50 bin TL+KDV’den ihalesi başlayacak dükkanlar yer alıyor. İhaleye katılmak isteyenler 28 Nisan Salı günü saat 12.30’a kadar dosyalarını Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü’ne vermeleri gerektiği...