02 / 05 / 2024

Kocaeli hazineye ne kadar katkı sağladı

Kocaeli hazineye ne kadar katkı sağladı

Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü verilerine göre, Kocaeli, ocak-mayıs döneminde hazineye 15 milyar 825 milyon 91 bin lira katkı sağladı, devlet ise bu kente 1 milyar 533 milyon 629 bin lira aktardı.

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Kocaeli Şehir Hastanesi'ne gidişi mümkün kılmak amacıyla Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihale edilmişti. Eze İnşaat 284 milyon TL teklif ile ihaleyi kazanmıştı. Peki Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Kocaeli Kandıra yeni belediye binası Kocaeli Üniversitesi'ne mi tahsis edilecek? 

Kocaeli Kandıra Belediye Meclisi'nin Mart ayı oturumunda, yeni belediye binasının Kocaeli Üniversitesi'ne tahsis edilme talebi gündeme alındı. 

Kocaeli İtfaiyesi'ne yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Kentin birçok yerine hizmet veren Kocaeli İtfaiyesi büyümeye devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu kez Büyükşehir İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na idari bina kazandırıyor.

TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura sonuçları ne zaman açıklanacak? 

TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Körfez 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak. İşte TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura çekimi sonuçları 2020...

Kocaeli Kirazpınar kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2019?

Kocaeli Kirazpınar kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2019 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor.

TOKİ 50 bin konut Kocaeli Kirazpınar kura çekilişi ne zaman?

TOKİ 50 bin konut Kocaeli Kirazpınar kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.  Projede toplam 300 adet konut bulunuyor.

Kocaeli Üniversitesi'ne bağışlanan arazinin akıbeti TBMM'de!

Kandıra ilçesinde bir aile tarafından üniversite kampüsü yapılmak üzere Kocaeli Üniversitesine bağışlanan arazinin akıbeti TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gölcük Saraylı'daki bina Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edildi!

Gölcük Belediye Meclisi Şubat Ayı toplantısında Saraylı'daki binanın Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edilmesine karar verildi.

Sibel Gönül: Yeni İzmit'i oluşturacağız!

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi’ne yaptığı ziyarette konuştu. Gönül “Eski İzmit’i koruyarak yeni İzmit’i oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi halkın görüşüne açıldı!

İstanbul Tuzla ilcesinde Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi halkın görüşüne açıldı..

Kocaeli'de bir vatandaş evini hazineye bağışladı!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yaşayan Fikret Çubukçuoğlu, evini hazineye bağışladı. Eşiyle Gölcük Tapu Müdürlüğü'ne giden Çubukçuoğlu, ekonomiye katkı sağlamak istediğini açıkladı.

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü 15 Ekim'de teslim edilecek!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından inşaatı devam eden Körfez Kampüs binasında sona gelindi. Bina, 15 Ekim'de Kocaeli Üniversitesi’ne teslim edilecek.

Kocaeli hazineye ne kadar katkı sağladı Haberi

Kocaeli hazineye ne kadar katkı sağladı


Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü verilerine göre, Kocaeli, ocak-mayıs döneminde hazineye 15 milyar 825 milyon 91 bin lira katkı sağladı, devlet ise bu kente 1 milyar 533 milyon 629 bin lira aktardı.


Bu rakamla Kocaeli, devletin kasasına en fazla gelir sağlayan iller arasında İstanbul ve Ankara'nın ardından 3'üncü sırada yer aldı, devletin kasasına giren her 100 liranın 9'u bu kentten sağlandı.


Kocaeli'nin genel bütçeye aktardığı 15,8 milyar liranın en büyük kalemini vergiler oluşturdu. Devlet, kentte toplanan vergiler sayesinde 15 milyar 181 milyon 465 bin lirayı kasasına koydu.


Bütçeden 1,5 milyar lira alan sanayi kenti, devlet harcamalarından en fazla pay verilen 9'uncu il oldu.


Söz konusu rakamlara göre, devletin Kocaeli'ye yaptığı her 1 liralık harcama, 10,3 lira olarak geri döndü.


Kocaeli'yi yapılan harcamaların 1 milyar...