05 / 05 / 2024

kocaeli içmesuyu barajı inşaatı

kocaeli içmesuyu barajı inşaatı

2014 yılında önemli projelere imza atacaklarını söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Karamürsel'de iki adet içmesuyu barajı inşaatına önümüzdeki yıl başlanacağını belirtti...

İstanbul ve Kocaeli için deprem yasası geliyor! Bakan açıkladı: Özel yasalarla depreme hazırlık yapılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul çevresinde deprem meydana gelme ihtimaline karşı yapılan çalışmaları açıkladı. İstanbul ve Kocaeli için deprem yasası yolda. İşte ayrıntılar...

1 Mart itibariyle gerçekleşti! Toplu taşımada 60 yaş üstü ve öğrenciler için yaşanan gelişme!

1 Mart itibari ile öğrenciler, 60 yaş üsttü vatandaşlar ve öğretmenler avantajdan faydalanabilecek. Bu vatandaşlar için oluşturulan abonman kartları ile artık yolculuklar daha ekonomik bir hal alacak. Kocaeli için geçerli olan bu değişim ile ekonomik açıdan bu gruplara rahatlama amaçlanıyor. 

İlyas Şeker'den Kocaeli için kentsel dönüşüm çağrısı!

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli'de yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yaparak, kentsel dönüşüme karşı çıkmanın ölüme neden olduğunu dile getirdi. 

Yusufeli Barajı'nın inşaatı 2021'de tamamlanacak!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olan Yusufeli Barajı inşaatında sona gelindi. Yüzde 80'i tamamlanan barajın 2021'de açılması bekleniyor.

Yusufeli Barajı'nda gövdenin yüzde 75'i tamamlanıyor!

Çalışmaların hız kesmeden devam ettiği Yusufeli Barajı'nda gövdenin yüzde 75'ini tamamlayacak olan  ''3 milyonuncu metreküplük betonun dökümü'' yarın törenle yapılacak.

Polatlı Ticaret OSB'de 26.9 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Polatlı Ticaret Odası Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve kamera sistemi inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini 26 milyon 969 bin 500 TL'ye ihale edecek.

Sakarya Akçay Barajı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Sapanca Gölü’ne alternatif içmesuyu kaynağı olarak inşa edilen Akçay Barajı’nın inşaatı tamamlanıyor.

Kocaeli'deki kaçak bungalov evlerin yıkımında gerginlik!

Kocaeli Yuvacık Barajı'nın havzasındaki bir işletmenin kaçak bölümleri ekipler tarafından yıkılmak istenince, arbede yaşandı.

Kocaeli Yuvacık Barajı'nın etrafındaki tesisler yıkıldı!

Kocaeli'nin Başiskele İlçesi'nde bulunan Yuvacık Barajı çevresindeki kaçak olduğu tespit edilen tesisler yıkıldı. İşletme sahipleri yıkıma karşı çıktı.

Sakarya'da içmesuyu hattı çalışmaları sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin 11 mahallede çalışmaları sürüyor. SASKİ 11 mahalle için 3 proje ile 11 milyon lira yatırım yapıyor.

Düzbağ İçmesuyu Projesi'nin temeli bugün atılıyor!

Gaziantep'te hayata geçirilecek olan “Düzbağ İçmesuyu Projesi”nin temeli bugün atılacak. Temel atma törenine Başbakan Binali Yıldırım da katılacak.

Sakarya Geyve ve Taraklı için ihale zamanı!

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Geyve ve Taraklı’nın 47 mahallesi için hayata geçirilecek içmesuyu projesinde çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını dile getirdi

Artvin İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin ihalesi yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü ile Artvin Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında Artvin’in içme suyu projesi çalışmaları son sürat devam ediyor.

kocaeli içmesuyu barajı inşaatı Haberi

kocaeli içmesuyu barajı inşaatı

Kocaeli'nin bol ve düzenli içmesuyu ihtiyacının karşılanması için 2014 yılında önemli projelere imza atacaklarını söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Karamürsel'de iki adet içmesuyu barajı inşaatına önümüzdeki yıl başlanacağını; atıksu arıtma tesislerinde çıkan suyun park ve bahçelerde kullanılması için gri su uygulamasına geçeceklerini ve sanayi tesislerindeki atıksuyun proseslerde yeniden kullanılması için de projeler uygulayacaklarını söyledi. Genel Müdür İlhan Bayram, Kocaeli'de yerel yayın yapan TV41 televizyonun ana haber bültenine, kurum bahçesinde kurulan canlı yaym aracı ile katıldı. Televizyonun ilk canlı yayını da olan programda Genel Müdür, Yuvacık Barajı, Sapanca Gölü ile 2014 yılında yapılacak yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. 


İKİ KIŞ KURAK GEÇTİ 


Bayram, mevsim normallerine göre anormal bir mevsim yaşandığmı ifade etti. Yuvacık Barajı'nda kritik seviye olan 5 milyon...