06 / 05 / 2024

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri

Nuh Çimento Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniği Yürüyüş Yolu üzerinde bulunan Seka Semt Polikliniği’nin dördüncü katında açıldı

CHP Milletvekili Kayıhan Pala: Şehir hastaneleri neden satılıyor?

Şehir hastaneleri gündemden düşmezken CHP'li Kayıhan Pala konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kamu-özel ortaklığı yöntemiyle işletilen hastanelerin kamuya ait devlet hastanesi olmadığını, şehir hastanelerinden birinin satışının açıklanması gözler önüne serdi" dedi.

 Kamu hastaneleri yüzlerce yeni personel alacak! İş arıyorsanız mutlaka göz atın, son 5 gün…

İki kamu hastanesinde açılan iş ilanlarıyla  farklı birimlerinde ve pozisyonlarda 468 yeni personel alınacak. İş arıyorsanız başvuru tarihlerini aman kaçırmayın, ay sonuna kadar süresi var.

Kamu hastaneleri acil eleman arayışında! 893 personelin alımı yapılacak! Bugün başvurun yarın işiniz olsun!

Kamu hastanelerinde çalışmak isteyenlere müjde. Dört hastane de 893 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İşte detaylar!

TÜBİTAK 70 kamu memuru alımı ilanı yayımladı! Başvuruları kaçırmayın son 3 gün!

TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Araştırma Kurumu Başkanlık Bünyesinde istihdam edilmek üzere Ankara ve Kocaeli illeri için 5 farklı pozisyon için toplamda 70 kamu memur alımı yapacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Son iki yılda açılan kamu hastaneleri meclis gündeminde!

Son iki yılda açılan kamu hastanesi, özel hastane ve eczane sayısı ile yapılan tedaviler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli konut sektörünün ikinci altın çağı!

Haziran ayında sektörün kaderi değişti. Kamu bankaları, sıfır konutlar için 15 yıla kadar yüzde 0.64 faizli kredi vermeye başladı. Kocaeli’de konut fiyatları ve satışları arttı.

İş Bankası Grubu'ndan kamu hastanelerine 10 milyon lira kaynak!

Türkiye İş Bankası Grubu, koronavirüs salgını ile mücadeleye destek vermek amacıyla Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki hastanelerin ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılmak üzere 10 milyon liralık kaynak ayıracak.

Şehir hastaneleri için 7.6 milyar kira ve hizmet bedeli ödendi!

Antalya Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Naci İşoğlu, şehir hastaneleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. İşoğlu, "Şehir hastaneleri kamu adını kullanarak küresel sermayeye yeni ve büyük bir kaynak aktarmanın aracı olarak kullanılmaktadır" dedi...

Kocaeli'deki lojmanlar, ihtiyaç sahiplerine tahsis edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, kamu tarafından kullanılan Büyükşehir Belediyesi’ne ait yapıları; ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetine sunuyor.

Bursa Şehir Hastanesi açılışa hazır!

Türkiye’nin hizmete açılacak 10’uncu şehir hastanesi Bursa Şehir Hastanesi açılışa hazır hale getirildi. Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Hilmi Ataseven, İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan ve beraberindeki heyet hastanede incelemelerde bulundu.

Çuhadaroğlu'ndan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü için 20 milyon TL'lik imza!

Çuhadaroğlu Alüminyum ile Ankara'da yerleşik olan GAMA Türkerler Kocaeli Adi Ortaklığı arasında Kamu Özel İşbirliği Modeli ile ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün Yapım İşleri Projesi kapsamında 20 milyon 21 bin 245 TL'lik sözleşme imzalandı...

Eskişehir ve Manisa Şehir Hastaneleri 30 Ekim'de hizmete açılacak!

Kamu özel iş birliği modeli ile yapımı tamamlanan Eskişehir ve Manisa şehir hastaneleri 30 Ekim'de hizmete açılacak. 

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

Kamu-Özel ortaklığı tarafından inşa edilen Kocaeli Şehir Hastanesi’nin(Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü) kaba inşaatı tamamlandı. Projede genel inşaatın yüzde 36’sı ise tamamlandı.

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Haberi

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri

Nuh Çimento Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniği, Yürüyüş Yolu üzerinde bulunan Seka Semt Polikliniği’nin dördüncü katında hizmete açıldı. Açılış törenine Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Harun Öz, Nuh Çimento ADSM Başhekimi Özcan Tekin ve poliklinik çalışanları katıldı.


VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN

Açılış töreninde polikliniği gezen Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, röntgen cihazının bulunduğu odada yaptığı konuşmada, “Buradaki gerekli dönüşümden sonra yeni yüzüyle yeni cihazlarıyla inşallah bundan sonra ilimizdeki en nitelikli polikliniklerimiz arasında yer alacak. Panoramik röntgen en önemli teknolojik cihazlardan bir tanesi. İnsanların bütün çenesi bu cihazla görülebiliyor. Burada bazı kanal tedavileri gibi nitelikli diş...