10 / 05 / 2024

Kocaeli kanalizasyon çalışmaları

Kocaeli kanalizasyon çalışmaları

Su Genel Müdürlüğü tarafından Kocaeli'nin Karamürsel Fulacık ve Karaahmetli mahallelerine sağlıklı altyapı çalışmaları başlatıldı.

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Cedit kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım çalışmaları devam ediyor. Genel Sekreter Yardımcı Sadık Uysal ile Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Sabahattin Yamak devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı imalat çalışmaları tamamlanıyor!

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde imalat çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. 

Kocaeli Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kocaeli'ye bağlı Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar dahilinde 4 katlı binanın yıkımı gerçekleşti.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı çalışmalarında son durum ne?

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar Kurban Bayramı'na rağmen tüm hızıyla devam etti. 

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm çalışmalarında yıkımlar başladı!

Kocaeli İzmit'te devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında çalışmalar başladı. Çalışmalar dahilinde ilk yıkım işlemi gerçekleşti.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı. 

Kocaeli Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmalarına başladı...

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun zemin kat çalışmaları başladı!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Orhangazi Spor Salonu’nun zemin kat çalışmalarına başladı.

Kocaeli'deki dönüşüm çalışmaları masaya yatırıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesinden gelen heyet, Kocaeli'deki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Kocaeli Başiskele'de cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Kentteki cephe iyileştirme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Başiskele'deki evlerin cephelerini yeniliyor.

Kocaeli Yeni Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik alanında gerçekleştirilen kent meydanı ve yeraltı otoparkı projesinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli'de cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ‘’Güzel Evim, Güzel Kentim Projesi’’ kapsamında şimdi de İzmit Hafız Binbaşı Caddesi’nde cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor.

Kocaeli Akçaray'da çalışmalar tam gaz!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Akçaray tramvay hattında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Kocaeli kanalizasyon çalışmaları Haberi

Kocaeli kanalizasyon çalışmaları


KOCAELİ’NDE ellinin üzerinde proje ile altyapı yatırımlarını sürdüren İSU Genel Müdürlüğü, Karamürsel ilçesine bağlı 2 mahalleyi sağlıklı kanalizasyon altyapısına kavuşturmak için çalışmalar yapıyor. İki mahalleye yaşam kalitesi katacak proje kapsamında 8,5 km kanalizasyon altyapısı yapılacak.


SEBZE VE MEYVE MERKEZİ


İlçenin kırsal bölgesinde yer alan Fulacık ve Karaahmetli mahallelerinde tarım ve hayvancılık yapılıyor. Son dönemlerde Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetler ile her geçen gün yaşam kalitesi artan iki mahallenin atıksuları geçtiğimiz yıllarda İSU tarafından yapılan foseptikler ile toplanıyordu.


FULACIK TAMAMLANDI


İSU Genel Müdürlüğü, yatırım programı kapsamında Fulacık ve Karaahmetli mahallelerini atıksu şebekesine kavuşturmak için proje hazırlayarak çalışmalara bir süre önce başladı. Fulacık Mahallesi’nin kanalizasyon altyapısı tamamlanarak mevcut fosseptiğe bağlandı. Karaahmetli mahallesinde de koruge

borular kullanılarak kanalizasyon çalışmaları sürüyor.


ATIKSU ŞEBEKESİ YAPILACAK


Proje kapsamında iki mahallede toplam 8,5 km...