03 / 05 / 2024

Kocaeli Karaağaç Kültür Merkezi

Kocaeli Karaağaç Kültür Merkezi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra Karaağaç köyüne yapılacak olan Kültür Merkezinin temeli atıldı. Temel atma törenine çok sayıda davetli katıldı.

Kocaeli Karaağaç Kültür Merkezi'nin temeli yarın atılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra’nın Karaağaç köyüne yapılacak kültür merkezinin temeli atılıyor. Kültür merkezinde yangın alarm sistemi, seslendirme sistemi, cephe ve dekoratif aydınlatma sistemleri de bulunacak.

Karaağaç Kültür Merkezi'nin temeli atılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaağaç Köyü’ne yapılacak kültür merkezinin temeli 18 Eylül Cuma günü atılacak. Karaağaç Köyü’ne yapılacak kültür merkezi için saat 14.00’te tören düzenlenecek.

Kocaeli Karaağaç'a kültür merkezi inşa edilecek!

Kandıra Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı meclis toplantısının 2’nci oturumu gerçekleşti. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in meclis başkanlığını yürüttüğü toplantıda birinci oturumda komisyonlara havale edilen maddeler görüşüldü...

Kocaeli Karaağaç Kültür Merkezi Büyükşehir'e bedelsiz devredildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra Karaağaç Mahallesi’nde yapılması planlanan Kültür Merkezi’nin bulunduğu arsa Kandıra Belediye Meclisi tarafından Büyükşehir’e bedelsiz devredildi.

Gazipaşa Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi. 5 bloktan meydana gelen binanın inşaatı tamamlanırken, ışıklandırma, elektrik tesisatı gibi detaylarda sona gelindi.

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatı hızla yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Gazipaşa'da inşa edilen kültür merkezi tamamlanıyor. Toplam 7 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip olan ve 5 bloktan meydana gelecek projede kaba inşaat çalışmaları tamamlanıyor.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe Uzuntarla’da inşa edilmesi planlanan kültür merkezinin kaba inşaatı tamamlandı.

Kocaeli Kongre ve Kültür Merkezi tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Mannesmann Boru Fabrikası binalarını mevcut malzemelerle yenileyerek yaptırdığı Kongre ve Kültür Merkezi inşaatını tamamladı.

Denizli Büyükşehir'den Çameli ve Serinhisar'a kültür merkezi!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Serinhisar ve Çameli İlçesi'ne kazandırdığı "Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi" ile "Hayri Dev Kültür Merkezi" bugün açılacak.

Yenimahalle Macun'a kültür merkezi müjdesi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Macun Mahallesi’nde bulunan Macun Toki Blokları sakinlerine cami ve kültür merkezi müjdesi verdi.

Adana Şakirpaşa Kültür Evi'nin temeli atıldı!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Adana Şakirpaşa Kültür Evi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Projenin 5 ay içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

Türkiye'den Manhattan’a kültür merkezi ve yurt projesi!

TÜRGEV ve Ensar Vakfı Manhattan’da öğrenci yurdu ve kültür merkezi inşa edecek. Proje ile ilgili son durum TÜRKEN’in düzenlediği gecede anlatıldı.

Kocaeli Kartepe'ye kültür merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyhükşehir Belediyesi, Kartepe Uzuntarla'da yeni bir kültür merkezi inşa edecek.

Kocaeli Pakize Tarı Kültür Evi'nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit ilçesi Akçakoca Mahallesinde hayata geçirdiği Pakize Tarı Kültür Evi'nin inşaatını tamamladı.

Kocaeli Namazgâh Kültür Merkezi açıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Namazgah Kültür Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Muş'a Kültür ve Eğitim Merkezi müjdesi!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, inşaatına yapımına başlanan  Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı.

Kocaeli Karaağaç Kültür Merkezi Haberi

Kocaeli Karaağaç Kültür Merkezi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra İlçesinin Karaağaç köyüne yapacağı Kültür Merkezinin temel atma törenini gerçekleştirdi. Temel atma törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç ve çok sayıda davetli katıldı.


Tören öncesi konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Temelini atacağımız Kültür Evimizin bölgemizde hayırlı olmasını Rabbimden diliyorum. İnsanımız her şeyin en güzelini layıktır. Bir söz vardır Allah güzeldir güzel olanı sever, Allah temizdir temiz olanı sever. Bizim yapacağımız her şeyin planı programı bellidir. 2015 yılında neler yapacağız, 2016 yılında hangi projeleri bitireceğiz hepsi bellidir. İşte bu güzel eserimizi Allah nasip ederse 2016'nın Nisan ya da Mayıs ayında Allah'ın izniyle hep beraber açacağız. Ona...