03 / 05 / 2024

kocaeli Karşıyaka İmam Hatip Ortaokulu nerede

kocaeli Karşıyaka İmam Hatip Ortaokulu nerede

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele Kalıcı Konutlar’ında yer alan iş merkezini İmam Hatip Ortaokulu’na çevirerek eğitime kazandırdı. Daha önce atıl halde bulunan iş merkezi bir dizi tadilat çalışmasının ardından eğitime hazır hale getirildi.

Kocaeli Karşıyaka Sahili yeniden düzenleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karşıyaka sahilinin halkla buluşması için hemen çalışma başlatılması talimatı verdi. Karaosmanoğlu, bölgenin Başiskele’de yaşayanların beğeneceği bir alan olacağını söyledi.

Kocaeli Karşıyaka'da sahil projesi başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karşıyaka sahilinin halkla buluşması için çalışma başlatılması talimatı verdi.

Kocaeli Karşıyaka İmam Hatip Ortaokulu tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele Kalıcı Konutlar’ında yer alan iş merkezini İmam Hatip Ortaokulu’na çevirerek eğitime kazandırdı. Daha önce atıl halde bulunan iş merkezi bir dizi tadilat çalışmasının ardından eğitime hazır hale getirildi.

Kocaeli Karşıyaka'daki iş merkezi İmam Hatip Ortaokulu oldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka kalıcı konutlarında bulunun iş merkezinin İmam Hatip Ortaokulu’na dönüştürülme çalışması tamamlandı. Her katında 637 metrekare alanı olan ortaokul toplam 2 bin 548 metrekare kullanım alanına sahip.

Kocaeli Karşıyaka Kalıcı Konutları İş Merkezi okul oluyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka Kalıcı Konutları İş Merkezi’ni İmam Hatip Ortaokulu’na dönüştürme çalışmaları sürüyor. Her katında 637 metrekare alanı olan yapı toplamda 2 bin 548 metrekare kullanım alanına sahip olacak.

Kocaeli Karşıyaka Spor Kompleksi hizmete girdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını tamamladığı Başiskele Karşıyaka Spor Tesisi’nin tanıtım programı gerçekleştirildi. 8 bin 750 metrekare alana sahip tesis, FİFA standartlarına uygun olarak inşa edildi.

Karşıyaka Spor Tesisleri'nde sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sağlıklı yaşam için kentin çeşitli yerlerinde spor tesisleri kuruyor. Başiskele Karşıyaka Mahallesi’ne bir futbol sahası kazandıran Büyükşehir Belediyesi vatandaşların spor ihtiyacını karşılıyor.

Kocaeli Karşıyaka Kalıcı Konutları okul oluyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eğitime destek vermeye devam ediyor. Büyükşehir Hizmet binasında gerçekleştirilen Karşıyaka Kalıcı Konutları iş Merkezinin İmam Hatip Ortaokulu’na dönüştürülmesi projesi ile ilgili ihale

Başiskele Karşıyaka Spor Tesisi’nin inşaatı devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapımı devam eden Başiskele Karşıyaka Spor Tesisi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi böylece kente FİFA standartlarında bir saha daha kazandırmış olacak.

Hüseyin Mutlu Akpınar: Karşıyaka'da öncelikli hedef kentsel dönüşüm!

CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, seçimleri açık ara farkla kazanacaklarını ve mutlu insanların yaşadığı bir ilçe yaratacaklarını söyledi. Akpınar 'Karşıyaka'da öncelikli hedef kentsel dönüşüm' dedi...

Konak ve Karşıyaka tramvay ihalesi yapıldı!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, 12.6 km'lik Üçkuyular-Halkapınar ve 9,7 km'lik AlayAbey-Mavişehir tramvay hatlarının ihalesini yaptı. Konak ve Karşıyaka tramvay ihalesinde en yüksek teklifi Doğuş İnşaat firması verdi...

İzmir Karşıyaka Stadı tanıtıldı!

Bahadır Kul'un katılımıyla düzenlenen toplantıda konuşan Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz, söz konusu projenin sadece 15 günde bir maç izlenecek alan olmaması gerektiğini söyledi.

Karşıyaka Stadı'nın tanıtımı yapıldı!

Karşıyaka Stadı'nın tanıtımı yapıldı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) tarafından ihalesi yapılan ve değerlendirme aşamasında olan stat yılın her zamanı kullanabilecek şekilde tasarlandı...

kocaeli Karşıyaka İmam Hatip Ortaokulu nerede Haberi

kocaeli Karşıyaka İmam Hatip Ortaokulu nerede



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele Kalıcı Konutlar’ında yer alan iş merkezini İmam Hatip Ortaokulu’na çevirerek eğitime kazandırdı. Daha önce atıl halde bulunan iş merkezi bir dizi tadilat çalışmasının ardından eğitime hazır hale getirildi. Her katında 637 metrekare alanı olan ortaokul toplam 2 bin 548 metrekare kullanım alanına sahip. Okul bodrum, zemin, 1 ve 2 katlardan oluşuyor.



BİNA PLANI


Bina, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden alınan ihtiyaç listesine göre planlandı. Bodrum katta teknik birim, çok amaçlı salon, arşiv, resim dersliği, sergi salonu, mescit, teknoloji tasarım atölyesi, müzik dersliği yer alırken zemin katta; 3 adet sınıf, öğretmenler odası, müdür yardımcısı odası, wc'ler, kantin bulunuyor. Okulun birinci katında ise 6 adet sınıf, müdür odası, müdür yardımcısı odası, wcler yer alıyor. Yapının ikinci katı da 3 adet...