20 / 05 / 2024

kocaeli konut uygulaması

kocaeli konut uygulaması

3 boyutlu uygulama, Kocaeli’den ev almak isteyenlere, beğendikleri markalı konut projelerinin satış ofislerine gitmeden önce, dairenin içini ve dışını internet üzerinden gezdiriyor.

Kocaeli konut sektörünün ikinci altın çağı!

Haziran ayında sektörün kaderi değişti. Kamu bankaları, sıfır konutlar için 15 yıla kadar yüzde 0.64 faizli kredi vermeye başladı. Kocaeli’de konut fiyatları ve satışları arttı.

TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyasına 3 günde 25 binden fazla talep!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "67 ilimizde inşa edeceğimiz 50 bin sosyal konut uygulamasının talep toplama işlemlerine başladık. 3 gün içinde TOKİ sosyal konutlarına gelen talep sayısı 25 bini aştı" dedi...

TOKİ'den dar gelirliye konut müjdesi!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, TOKİ hizmet binasında düzenlediği basın toplantısında konuştu.Dar gelirliye konut müjdesi veren Bulut, düşük taksitle konut uygulaması başlatacaklarını kaydetti.

Meram'da sanayi çalışanlarına ucuz konut müjdesi!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sanayide çalışanlara yönelik toplu konut uygulaması başlatacaklarını açıkladı.

TOKİ Erzurum Aziziye'de 126 konut satıyor!

TOKİ, Erzurum Aziziye Ilıca 2. Etap Kentsel Yenileme Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 126 adet konutu satışa çıkardı. Fiyatlarım 163 bin 274 TL'den başladığı projede kuralar 23 Temmuz'da çekilecek.

İzmir Tire'ye 529 konut!

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, "Tire için çalışmaya, üretmeye devam ediyoruz. 529 toplu konut uygulaması başladı, devam ediyor." dedi.

Dar gelirli 31 bin 841 aile konut sevinci yaşadı!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı öncülüğünde dar gelirli vatandaşların ev sahibi olması için başlatılan "sosyal konut" uygulaması ile 31 bin 841 aile ev sahibi oldu.

TOKİ Muğla Menteşe'de 948 konut yapıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Muğla Menteşe Emirbeyazıt Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilecek 948 adet konut Kuralı Satışa sunulacak.

TOKİ Zonguldak Devrek standart konut başvuru dönemi başladı!

Zonguldak Devrek Toplu Konut Uygulaması kapsamında İdare tarafından inşa ettirilen 3+1 nitelikli 86 adet konut için başvuru dönemi bugün başladı..

TOKİ Sivas Akıncılar 66 konut başvuruları başladı!

TOKİ Sivas Akıncılar Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 66 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre Açık Satışa sunuluyor. Başvurular bugün başladı..

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 13 konut başvurusu başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Şanlıurfa Viranşehir Toplu Konut Uygulaması kapsamında 13 adet konut için başvuru dönemi bugün başladı..

TOKİ Yozgat Saraykent konut başvuruları!

oplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Yozgat Saraykent Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 27 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Yozgat Saraykent konut başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Kars Merkez 698 konut başvuruları!

TOKİ tarafından inşa edilen Kars Merkez 698 Konut Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 52 daire kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Kars Merkez 698 konut başvuruları ne zaman?

kocaeli konut uygulaması Haberi

kocaeli konut uygulaması

Markalı konut projelerini, gerçeğe en yakın 3 boyutlu görüntülerle sunan ve yeni uygulaması ile artık kat planlarını da 3 boyutlu sergileyen 3DKonut.com, Kocaeli’deki ziyaretçilerine, kendi illerindeki projeler hakkında pek çok detayı bir arada veriyor. Bu amaçla yaptığı yazılım değişikliği ile versiyon atlayan site, şehrin ilçelerine göre markalı konut projelerini arama imkanı sunuyor.

VİDEO: 3DKonut İç Mekan Sunumu



FARKLI TİPTE PROJELER

En güncel inşaat projelerinin yer aldığı 3DKonut.com’da taraftarlara, alışveriş tutkunlarına, gece gezmeyi sevenlere, çocuklu ailelere, doğa tutkunlarına, yatırım planlayanlara ya da işkoliklere özel proje...