23 / 05 / 2024

kocaeli lojistik köy kuruluşu

kocaeli lojistik köy kuruluşu

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca kentte kurulması planlanan iki " lojistik köy '', bölge ve Türkiye'nin " dağıtım kalbi " olacak

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Akansel Arslan tarafından kuruldu.

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Kocaeli'de köy tesisleri imece usulü inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce köylerde ihtiyaç duyulan malzemelerin temini hızla sağlanırken, işçilik için imece usulü bir araya gelen köylüler ise yaşam alanlarını canlandıracak yapıları inşa ediyor.

Kocaeli Çerçili Köy Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra İlçesi Çerçili Mahallesi’ndeki eski köy okulunu konağa dönüştürdü.

Kocaeli Topluca Köy Konağı hizmete açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Topluca Köy Konağını baştan aşağı yenileyerek hizmete açtı.

Kocaeli'de atıl durumdaki eski okul köy konağına dönüştürüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  Kandıra Kırkarmut Köyü’nde atıl durumda olan eski köy okulu onarılarak köy konağı olarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Kocaeli'nin bir yıllık emlak raporu!

Merkez Bankası'nın 25 Temmuz'da politika faizinde yaptığı indirim ve diğer bankaların gerçekleştirdiği faiz indirimi sonrasında Kocaeli'de emlak piyasası hareketlendi. İşte Kocaeli'nin bir yıllık emlak raporu...

Kocaeli Hacımazlı Köyü'ndeki eski okul binası yenilendi!

Geçtiğimiz yıllarda taşımalı eğitime geçen Kandıra Hacımazlı Köyü’nün eski okulu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla baştan aşağı yenilendi.

Kemalpaşa'da lojistik köy kurulması için kamulaştırma kararı TBMM'de!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bir lojistik köy kurulması kapsamında tarım arazilerinin acele kamulaştırılması nedeniyle mağdur olan vatandaşların durumu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kocaeli'deki Mutlu Köy Yaşam Merkezi çürümeye terk edildi!

Kocaeli’de 2 yıl önce hayata geçirilen milyonluk Mutlu Köy Yaşam Merkezi projesi adeta çürümeye terk edildi.

Samsun Lojistik Köy Mart ayında hazır!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, lojistik köy projesinin Mart ayında hazır olacağını söyledi.

Samsun Lojistik Köy projesi tanıtıldı!

Samsun'da hayata geçirilen Türkiye’nin ilk ve tek intermodal lojistik merkezi “Lojistik Köy”ün tanıtımı gerçekleşti.

Kocaeli'de bir yılda 177 metruk bina yıkıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentsel yenileme kapsamında çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kocaeli'de bir yılda 177 metruk bina yıkıldı.  

kocaeli lojistik köy kuruluşu Haberi

kocaeli lojistik köy kuruluşu

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca sanayi kenti Kocaeli'nde iki "lojistik köy" kurulacak.


Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Gebze, İzmit, Kartepe ve Gölcük hattındaki iki noktada kurulacak lojistik köylerin, bölgenin ve Türkiye'nin dağıtım kalbi olacağı bildirildi.


"Lojistik Köy Projesi"nin, bölge ve ülke ihracatını rahatlatacağı, üretilen malzemelerin daha hızlı pazar alanlarına sevkini sağlayacağı kaydedilen açıklamada, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek ve AK Parti İl Başkan adayı Şemsettin Ceyhan'la gerçekleştirdiği toplantıda çalışmalarla ilgili bilgi aldığı ifade edildi.


Işık'ın başkanlık ettiği il koordinasyon toplantısında Gebze'de trafik ve metro gibi bazı ulaşım projeleri üzerinde durulduğu vurgulandı.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Işık, projenin kısa zamanda hayata geçirilmesinin kente büyük katkı sağlayacağını, sanayisiyle...