20 / 05 / 2024

Kocaeli May City fiyat

Kocaeli May City fiyat

Kocaeli May City fiyat bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Proje kapsamında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks konut alternatifleri yer alıyor.

Honda City fiyatı ne kadar? Honda City Mayıs 2024 fiyatı belli oldu! Honda City 2024 fiyat listesi

Otomotiv devi Honda en sevilen modelleri arasında yer alan Honda City'nin Mayıs 2024 fiyat listesi belli oldu. Peki Honda City fiyatı ne kadar? Honda City fiyatı kaç lira? Honda City 2024 fiyat listesi.

Harmony City'de 60 ay vade fırsatı!

Kocaeli'de hayata geçirilen Harmony City projesinden 60 ay vade ile konut sahibi olunabiliyor. Harmony City projesinin teslimlerinin 2025 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. 

Kocaeli Harmony City'de peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Zeray İnşaat tarafından Kocaeli'de hayata geçirilen Zeray Harmony City'de peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı devam ediyor.  

Zeray Harmony City satışta! Yeni proje!

Zeray Harmony City, Zeray İnşaat tarafından Kocaeli, Kartepe'de hayata geçiriliyor. Satışların yeni başladığı projede konut fiyatları belli oldu. Zeray Harmony City konut fiyatları ne kadar? Zeray Harmony City'de hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Zeray Harmony City projesi ile ilgili detaylar...

Toyota Proace City 2023 fiyat listesi; 62 bin 300 TL detayı dikkat çekti

Sıfır km Toyota fiyat listesi açıklandı. 2023 Mayıs listesinde araç fiyatlarının arttığı görüldü. Toyota'nın son dönemde öne çıkan ticari aracı Proace City 2023 fiyatları de belli oldu. İşte detaylar...

Ne istediğini bilenler Honda City tercih ediyor! Mayıs'ta City'e 54 bin TL zam geldi

Düşük yakıt tüketimi ve iyi bir enerji verimliliği ile Honda City hayranlarını yine yarı yolda bırakmıyor ve enerjisi ile yüksek performans sunuyor. Motoru yaklaşık 5,5 litre/100 km yakıt tüketimi sunar. Peki 03 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Araba fiyatlarına zam geliyor! Toyota Proace City'e 10,600 TL zam geldi! İşte Toyota Proace City 2022 fiyat listesi

Otomotiv sektöründe yıldızı parlayan araba markası Toyota Proace City modeline Mayıs ayında zam geldi. 10,600 lira zam gelen Toyota Proace City modelinin fiyat listesi el yakıyor. İşte Toyota Proace City 2022 fiyat listesi...

Toyota Proace City Cargo'da 0 faiz fırsatı şimdi başladı! Toyota Proace City Cargo fiyat listesi 9 Mayıs 2022!

Yeni bir ticari araç almak isteyenler Toyota Proace City Cargo fiyatlarındaki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki 0 faiz fırsatının sunulduğu Toyota Proace City Cargo fiyatları ne kadar? İşte Proace City Cargo fiyat listesi 9 Mayıs 2022...

Honda City'nin Mayıs ayı fiyatları belli oldu! En ucuz Honda City kaç TL? İşte 5 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Honda'nın çok satan araçları arasında yer alan Honda City fiyatları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Honda City fiyatları ne kadar? İşte 2022 fiyat listesi...

TOKİ Kocaeli Dilovası orta gelir başvuruları 24 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası orta gelir grubu projesi için başvurular 24 Mayıs'ta başlıyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir başvuruları 24 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası alt gelir grubu projesi için başvurular 24 Mayıs'ta başlıyor.

Engin Altan Düzyatan, Blue World City ile anlaşmasını feshetti!

Pakistanlı Blue World City projesinin marka elçisi olan Engin Altan Düzyatan, İçişleri Bakanlığı'nın şirketin yasadışı yollarla faaliyette bulunduğunu ortaya çıkmasının ardından şirketle yaptığı anlaşmayı iptal etti.

Kocaeli'de Mayıs'ta bin 949 konut satıldı!

TUİK Kocaeli Bölge Müdürlüğü'nün verilerine göre, 2019 yılı Mayıs ayında Kocaeli'de bin 949 konut satıldı.

Kocaeli May City fiyat Haberi

Kocaeli May City fiyat


May City projesi Kain İnşaat imzası taşıyor. Proje Kocaeli Yuvacık'ta yer alıyor.


Kocaeli May City fiyat bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Kocaeli May City fiyat bilgisine geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim.


8 blok halinde yükselen Yuvacık May City'de 136 adet konut yer alıyor.  May City'de yer alan konut tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks olarak tasarlandı.


Kocaeli May City fiyat:

May City Evleri 'nde fiyatlar 100 bin liradan başlıyor.  Projeden konut sahibi olmak isteyenler firma bünyesinde tasarlanan ödeme planından yararlanabiliyor.


Kocaeli May City ne zaman teslim?

Kocaeli May City projesinin Haziran 2015'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.


Kain İnşaat May City'de; basketbol sahası, kamelya, güvenlik, tenis kortu, yürüyüş yolları ve çocuk oyun alanları bulunuyor.


Tel: +90 262 323 13 16

GSM: +90 532...