16 / 05 / 2024

kocaeli okul inşaatı ihalesi

kocaeli okul inşaatı ihalesi

Milli Eğitim Bakanlığı Kocaeli'nin Çayırova ve Kandıra bölgelerinde 2 ilkokul inşa edecek. İnşa edilecek okullar için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ihale açıldı. 

1945'te İstanbul'da yapılacak 16 okul inşaatı için 70 milyon lira harcanmış

1945 yılında İstanbul'da 16 yeni sanat okulunun yeri belirlenerek inşaat çalışması için 70 milyon lira bütçe ayarlanmış.

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

Kocaeli'de inşaatın 4'üncü katından düşen işçi hayatını kaybetti!

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde çalıştığı inşaatın 4.katından düşen 43 yaşındaki işçi İbrahim Koçoğlu hayatını kaybetti. 

Marmaris İçmeler'de okul inşaatı tartışması!

Marmaris İçmeler'de 1987'de İnayet Coşkun Kodak ile 1993 yılında Kamil Acarer’in yaptırdığı 1000 öğrencinin okuduğu 2 okul depreme dayanıksız olması sebebiyle kapatılmıştı. Peki yeni okulların inşaatı ne zaman başlayacak?

Kastamonu'da bir inşaat işçisinin hayatını kaybetmesi meclis gündeminde!

Kastamonu'da bir okul inşaatı sırasında bir işçinin hayatını kaybetmesi ve iş güvenliğine yönelik denetimler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...  

Kocaeli Huzurevi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yeni Kocaeli Huzurevi binasının kaba inşaatı tamamlanıyor. Çalışmalarda aksama olmadığından bahseden Taşlar Yapı yetkilileri, binanın Eylül 2021’de açılacağını söyledi.

Kocaeli karantina bölgesindeki inşaat devam ediyor!

Kocaeli’nde karantina bölgesi olarak belirlenen Umuttepe'deki Şerife Gelin Öğrenci Yurdu'nun yanındaki inşaatın çalışmaları devam ediyor…

Sakarya'da 3 hastane inşaatını yarım bırakan firmaya ceza!

Sakarya'da inşaatı süren 3 hastaneyi yarım bırakan Kocaeli merkezli inşaat firmasına Resmi Gazete'de yayınlanan karar göre ihale yasağı getirildi.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi inşaatında son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe ilçesi Uzuntarla’da hayata geçireceği kültür merkezindeki inşaat çalışmalarını hummalı şekilde sürdürüyor.

Kocaeli'deki Orhangazi Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun inşaatını tamamlıyor.

Eyüpsultan'da özel okul inşaatı için evlere yıkım!

Eyüpsultan'da evlerin arkasına Revna Yapı İnşaat tarafından yapılacak olan Özel Kavram Okulu'nun inşaatı için evlerin yıkılması gerekiyordu. Ev sahipleri, yıkımın gerçekleşmemesi için mahkemeye başvurdu...

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Şehirdeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe ilçesi Uzuntarla’da inşaatına başladığı kültür merkezi için çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatında son durum!

Özgür Kocaeli Gazetesi köşe yazarı Cemalettin Öztürk, bugünkü yazısında ''Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatında gelinen son durumu'' kaleme aldı. İşte o yazı...

kocaeli okul inşaatı ihalesi Haberi

kocaeli okul inşaatı ihalesi

Milli Eğitim Bakanlığı Çayırova ve Kandıra'da 22 ve 27 derslikli olmak üzere toplam 2 ilkokul yapacak. Okullar için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ihale açıldı. Kocaeli Gazetesi'nde yer alan habere göre; Milli Eğitim Bakanlığı Kocaeli'nin Çayırova ve Kandıra ilçelerinde 22 ve 27 derslikli olmak üzere toplam 2 adet ilkokul inşa edeceğini duyurdu. Bakanlık konu ile ilgili bir ilan yayınladı. 

Okullar, Kandıra’nın Aydınlık Mahallesi Kültür Sokak numara 38’te ve Çayırova’nın İnönü Mahallesi 105/1 Sokak numara 1’de yapılacak. Okulların inşa edilmesi için mevcut halde bulunan Kocaeli Kandıra Zafer İlkokulu 1 nolu binası ve Çayırova Ahmet Yesevi İlkokulu yıkılacak. 

İhale 10 Haziran’da başlayacak. Bu kapsamda Bakanlık tarafından ihale ve teklif açma tarihi 10.06.2019 saat 09.30 olarak açıklandı. İhaleye katılmak isteyen firmalar, Kocaeli Valiliği İl...