10 / 05 / 2024

kocaeli sanayi yatırımı

kocaeli sanayi yatırımı

2020'nin ilk yarısında başta imalat sanayi olmak üzere eğitim, sağlık ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren kuruluşlar tarafından gerçekleştirilecek 156 yatırım projesi de teşvik kapsamına alındı.

Eren Holding’ten Bitlis’e 200 milyon dolarlık dev yatırım!

Doğu Anadolu’nun en büyük sanayi yatırımı Eren Holding tarafından Bitlis’te gerçekleştirildi. Temelleri 2 yıl önce atılan ve bin kişiye istihdam sağlayacak iplik fabrikasının açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.

Beta Pak İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Beta Pak İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile Sadebek    Taştan, Ali Elkılıç Turgay Gezer ve Cengiz Karagülle tarafından kuruldu.

Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan yatırım talebini artırdı!

İstanbul'un çevre kentlere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıran Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan sanayi yatırım taleplerini de artırdı.

Kocaeli'de 225 yatırım teşvik belgesi düzenlendi!

Sanayi ve liman kenti Kocaeli'de hayata geçirilmesi planlanan ve sabit yatırım tutarı 5,9 milyar TL'ye ulaşan 225 yatırım için teşvik belgesi düzenlendi.

Limak Cimentos'a Mozambik'ten En İyi Sanayi Yatırımı ödülü!

700 yerli firma ve 80 bin ziyaretçinin katıldığı FACIM fuarından Limak Cimentos'a "En İyi Sanayi Yatırımı" ödülü...

Al Rawda İnşaat Gayrimenkul Makina Gıda Eğitim Sanayi Yatırım İthalat İhracat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.kuruldu!

Al Rawda İnşaat Gayrimenkul Makina Gıda Eğitim Sanayi Yatırım İthalat İhracat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.100 bin TL sermaye ile bugün M.M. Mohammed Salah ve F.M. Mohammed Salah kuruldu.

Erbeğ 1 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 1 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi' nde kuruldu.

Ilgın Dış Ticaret Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ilgın Dış Ticaret Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cüneyt Altınok Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Erdinç Kaya Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 11 Hazşran'da kuruldu.

UMT Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

UMT Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Makbule Tokkuş tarafından 100 bin TL sermaye ile Üsküdar' da 9 Haziran 'da kuruldu.

Hazarbaba Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hazarbaba Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdullah Ümit Çivicioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Mikail Yıldırım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 2 milyon sermaye ile 5 Haziran'da kuruldu.

Çağla Gayrimenkul Yatırım İnşaat Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çağla Gayrimenkul Yatırım İnşaat Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Çağla Gündoğdu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon sermaye ile 4 Haziran'da Maltepe' de kuruldu.

Aspire Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aspire Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Osman Sarıdiken, Mehmet Taş ve Badr Jassim M Y Al-Hay tarafından 1 milyon 500 TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da kuruldu.

Orjin Çözüm Ortaklığı Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orjin Çözüm Ortaklığı Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Üçgül, Mehmet Kıvanç Aksoy, Soner Damar tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta kuruldu.

kocaeli sanayi yatırımı Haberi

kocaeli sanayi yatırımı

Türk sanayisinin merkez üssü Kocaeli, başta imalat sanayisi projeleri olmak üzere yeni yatırımlarda teşvik talebinin en yüksek olduğu şehirler arasında bulunuyor. 

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı verilerine göre, sanayi kentinde gerçekleştirilecek yatırımlar için Ocak-Haziran döneminde düzenlenen teşvik belgesi sayısı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 54 arttı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; yılın ilk yarısında başta imalat sanayi olmak üzere eğitim, sağlık ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren kuruluşlar tarafından gerçekleştirilecek 156 yatırım projesi de teşvik kapsamına alındı.

Teşvik belgesi düzenlenen yatırımların 21'i yabancı sermayeli projelerden meydana geldi. 

Toplam sabit yatırım tutarının 4 milyar 574 milyon TL'yi bulması öngörülen projeler bitirildiğinde şehirde 4 bin 926 kişilik yeni istihdam alanı açılması öngörülüyor. 

Teşvik kapsamına alınan projelerin sektörel dağılımı değerlendirildiğinde, imalat sanayisine yönelik desteklerin çoğunlukta olduğu...