19 / 05 / 2024

kocaeli sanayi

kocaeli sanayi

Kocaeli, gelişen Türkiye'nin ekonomi santrali, kalkınmanın öncü kenti, yarattığı işgücü ve katma değer ile ülkemizin en önde gelen sanayi merkezlerinden biri.

Kocaeli'de 2023'ün ilk yarısında tamamlama vizesi alan yatırımlar 1.336 kişiye istihdam sağladı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 2023 yılının ilk yarısında Kocaeli'de toplamda 1 milyar 112 milyon 370 bin Türk Lirası  tutarındaki yatırımlara "tamamlama vizesi" verildi.

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde 40 ay vade sıfır faiz fırsatıyla!

Halk GYO tarafından Kocaeli Dilovası'nda hayata geçirilen Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde 40 ay vade sıfır faizle satışlar devam ediyor.

Kocaeli Körfez'de 3 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın!

Kocaeli ili İzmit Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, Sanayi Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kocaeli Başiskele'de 1.295 metrekarelik sanayi arsası satılıyor! 

Başiskele Kentsel Dönüşüm İnş. San. ve Tic. A.Ş., Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mevkii, Yaylacık Mahallesi'nde yer alan sanayi arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Tüm bankalarda kredi kullanımında bir kısıtlama var

Kocaeli Sanayi Odası ve İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Bloomberg HT’de yaptığı açıklamada finansmana erişim, nakit akışı ve kredi kullanımı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Zeytinoğlu, tüm bankalarda, kredi kullanımında kısıtlamalar olduğunu vurguladı.

Kocaeli'de sanayi alanı imarlı arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat!

Kocaeli İli Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte merakla beklenen o ihale ilanı...

Kocaeli'de küçük sanayi sitesi inşa ettirilecek!  İhalesi 17 Ağustos'ta!

Kocaeli İli Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli Şekerpınar Mahallesi'nde küçük sanayi sitesi inşa ettirecek. İşte detaylar....

Kocaeli'de konutlar sanayi tesisi yanından taşınıyor!

Kocaeli'nin Körfez ve Dilovası ilçelerindeki sanayi tesislerinin yanında yer alan konutlar kentsel dönüşüm çalışmaları ile başka alana çalışacak. 

Kocaeli Mtm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kocaeli Mtm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kocaeli Mtm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Kocaeli'de 7.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kent Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Kocaeli'de yer alan gayrimenkulü 7 milyon 788 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kocaeli'de 225 yatırım teşvik belgesi düzenlendi!

Sanayi ve liman kenti Kocaeli'de hayata geçirilmesi planlanan ve sabit yatırım tutarı 5,9 milyar TL'ye ulaşan 225 yatırım için teşvik belgesi düzenlendi.

Kocaeli'de 620 milyon liralık teşvik belgesi düzenlendi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nca nisan ayında Kocaeli'de 620 milyon liralık sabit yatırım teşvik belgesi düzenlendi.

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Sanayi kenti Kocaeli'de, başta şehir hastanesi inşaatı olmak üzere pek çok sağlık yatırımının çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Toplam bin 218 yatak kapasiteli 6 hastaneden oluşan devasa sağlık kampüsü Kocaeli Şehir Hastanesi'nin inşaatı, hız kesmeden devam ediyor...

kocaeli sanayi Haberi

kocaeli sanayi

Kocaeli, gelişen Türkiye'nin ekonomi santrali, kalkınmanın öncü kenti, yarattığı işgücü ve katma değer ile ülkemizin en önde gelen sanayi merkezlerinden biri. Aynı zamanda valiliği, sanayi ve ticaret odaları ile ortak iş yapma kültürünün de en güzel örneklerini sergileyen kentimiz geçtiğimiz haftalarda iki güzel olaya imza attı. 


Birincisi Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) öncülüğünde açılan İNTEMAK 15 Doğu Marmara Makina Yapı Teknolojileri ve Ürünleri İnşaat Makina ve Ekipmanları İhtisas Fuarı idi. İkincisi ise Kocaeli Sanayi Odası (KSO) öncülüğünde Avrupa işletmeler Ağı üyesi Doğu Marmara Avrupa Birliği Türkiye İş Geliştirme Merkezi Ağı (ABİGEM) ve Lüksemburg Ticaret Odası işbirliği ile bu yıl 4'üncü kez gerçekleştirilen 'Match4 Industry' ikili iş görüşmeleri Yeni İş Birlikleri -Yeni Ufuklar- Yeni Kalıplar- Yeni Fırsatlar Etkinliği". Match4Industry etkinliği için 20'yi...