29 / 04 / 2024

kocaeli satılık yazlık

kocaeli satılık yazlık

Türkiye’nin ikinci büyük sanayi metropolü Kocaeli’nde konut yatırımları hızla artıyor. Lükste ve konforda İstanbul projeleri ile yarışan birçok konut projesine ev sahipliği yapan bölgede fiyatlar 69 TL’den başlıyor. İşte Kocaeli konut projeleri 2013...

Kumcağız Aquacity 'de 158 bin liraya 2 +1! Anahtar teslim!

Kumcağız Aquacity projesi 88 residence villadan meydana geliyor, satışların devam ettiği Kumcağız Aquacity Evleri sahile 100 metre mesafede yer alıyor, projenin anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor

Yazlık bölgelerde satılık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı?

Gayrimenkul sektörünün nabzını tutan hepsiemlak, son 1 senede yazlık yerlere olan talebi rakamsal bilgilerle gözler önüne serdi. Açıklanan bilgilere göre, yazlık alanlardaki satılık ev fiyatlarının son 1 senede yüzde 100’den fazla yükseldiği ortaya çıktı.

Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı!

Osman Gazi Köprüsü sonrası İstanbul’a ulaşımı kolaylaşan Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı...

Satılık ev fiyatlarına pandemi etkisi!

Satılık ev fiyatlarında son bir yıl içerisinde büyük artış yaşandı. Pandeminin etkisiyle beraber özellikle yazlık bölgelerde satılık ev fiyatlarında yüzde 68 artış yaşandı. 

Satılık ev fiyatına kiralık yazlık!

Pandemi süreci yazlık evlere talebi artırırken fiyatları da yükseltti. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lira olurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor.

Satılık ve kiralıkta müstakil villalara talep arttı!

Koronavirüs tatil ve yazlık tercihlerini de etkiledi. Metropollerden uzaklaşmak isteyenler kıyılara koşuyor. Bodrum, Çeşme, Kaş, Ayvalık ve ilginçtir. Giresun en çok ilgi gören yerler. Satılık ve kiralıkta talep müstakil villalara yöneldi...

Kocaeli Gündoğdu TOKİ Konutları satılık daire!

Kocaeli Gündoğdu TOKİ Konutları satılık daire alanı 120,18 metrekare olarak tasarlandı. Başvuruların 30 Eylül 2015 tarihinde sona ereceği projede aylık taksitler 922,66 TL'den başlıyor.

Emlak Konut Körfezkent 4. Etap 2. Kısım satılık!

Emlak Konut Körfezkent 4. Etap 2. Kısım satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Proje Kocaeli Körfezkent'te inşa ediliyor.

Körfezkent 4. Etap 2. Kısım Emlak Konut satılık!

Körfezkent 4. Etap 2. Kısım Emlak Konut satılık daire seçenekleri arasında 2+1, 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor. Satışa sunulan proje Kocaeli Körfezkent'te hayata geçiriliyor.

TOKİ Çayırova projesi satılık daireler!

Toki Çayırova projesi satılık daireler kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Kocaeli Çayırova Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında 157 adet konut satışa çıkıyor.

Çayırova TOKİ Konutları satılık daire!

TOKİ Kocaeli Çayırova TOKİ Konutlar'nda 88 adet konut satışa sunuluyor. Çayırova TOKİ Konutları satılık daire fiyatları 186 bin 475 TL'den başlıyor ve 217 bin 515 TL'ye kadar çıkıyor.

Emlak Konut Körfezkent 4 satılık!

Emlak Konut Körfezkent 4 satılık dairelerin büyüklükleri 87 metrekareden başlıyor 179 metrekareye kadar ulaşıyor. Kocaeli Körfezkent bölgesinde inşa edilen proje 1925 ada 2 parsel ve 1930 ada 1 parselde yükseliyor.

Kocaeli Körfezkent 4 Evleri satılık!

Kocaeli Körfezkent 4 Evleri satılık konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile yükselen proje 27 bloktan oluşuyor.

Kocaeli Körfezkent 4 satılık daire!

Kocaeli Körfezkent 4 satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. Kocaeli Körfezkent'te yükselen proje 1925 ada 2 parsel ve 1930 ada 1 parselde inşa ediliyor.

kocaeli satılık yazlık Haberi

kocaeli satılık yazlık

Daha çok sanayi kimliği ile öne çıkan Kocaeli, yeni markalı konut projeleriyle hızla kimlik değiştiriyor. İstanbul’a yakın konumunun avantajını da kullanan Kocaeli, lükste ve konforda İstanbul projeleriyle yarışır nitelikte çok sayıda konut projesine ev sahipliği yapıyor. Üstelik Kocaeli konut projelerinde fiyatlar İstanbul’la kıyasla oldukça uygun. Öyle ki sadece 69 bin TL’ye 2+1 daire sahibi olabiliyorsunuz.

 

Konut fiyatları artıyor

Yeni yatırımlarla birlikte konut fiyatlarında da hareketliliğin yaşandığı Kocaeli’nde ikinci el fiyatları bile yükselişe geçti. Reidin.com tarafından yapılan Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi sonucuna göre Kocaeli’nde Ağustos ayında metrekare başına ikinci el konut satışları bir önceki aya göre yüzde 1, 32 oranında artış gösterdi.

Kiralar yüzde 2,27 arttı

Rapora göre yine Kocaeli, yüzde 2,27 ile metrekare başına konut kiralarının en fazla yükseldiği il oldu. 

Şimdi...