03 / 05 / 2024

Kocaeli Tavşancıl Belediye binası

Kocaeli Tavşancıl Belediye binası

Kocaeli'de bulunan Eski Tavşancıl Belediye binasının olduğu taşınmaz Gebze 1. Satış Memurluğu tarafından 13 Mart 2015 günü saat 14:15 ile 14:30 arası ihale ediliyor.

Kocaeli'de Sağlıkkent Konutları sahiplerine teslim edildi! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından pandemi döneminde zor şartlar altında çalışan sağlık çalışanları için yapılan Sağlıkkent Konutları’nın anahtar teslimi yapıldığı açıklandı.

Kocaeli Gölcük'te 18 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 15 Haziran'da! 

Kocaeli Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Gölcük ilçesi, Hisareyn rezerv alanındaki 18 adet iş yerini satıyor. Peki Kocaeli Gölcük'te yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

O ilde 4 adet konut imarlı arsa satılıyor! Belediye tarihi duyurdu! Arsa alacaklara fırsat!

Kocaeli ili Körfez Belediye Başkanlığı, Kocaeli Körfez ilçesi İlimtepe Mahallesi'nde yer alan 4 adet konut imarlı arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kocaeli Dilovası'nda arsa ve 4 katlı bina satılıyor! Ev ve arsa arayanlar dikkat! 

Dilovası Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Tavşancıl Mahallesi'nde yer alan 29 metrekare arsa ile 4 katlı binayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kocaeli'de 4 bin 354 metrekarelik arsa satılıyor! Başiskele Belediyesi resmen duyurdu!

Kocaeli ili Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mahallesi'nde yer alan 4 bin 354 metrekarelik arsayı satıyor. İşte fiyat, ihale tarihi ve büyüklük bilgileri...

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

TOKİ'den Kocaeli'ye 766 konut!  

TOKİ, Kocaeli'nin Dilovası ve Çayırova ilçelerinde 766 yeni konut inşa edecek. Dilovası kentsel dönüşüm projesi için Tavşancıl'da 1500, Çayırova'da ise 115 konut yapılacak. Her iki ilçedeki projeler için ihale gerçekleştirilecek.

Kocaeli SağlıkKent Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli'de sağlık çalışanları için yapılan SağlıkKent Konutları için ihale yapıldı. İhalede en yüksek 200 milyon TL'lik teklif verildi. 

Kocaeli'de 31.9 milyon TL'ye satılık 10 iş yeri!

Kocaeli İli Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli'de yer alan 10 adet iş yerini 31 milyon 950 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kocaeli Kartepe Sağlıkkent konutları ihalesi 23 Kasım'da!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe'de hayata geçirilen Sağlıkkent konutları için ihale tarihi belli oldu. Projenin ihalesi 23 Kasım'da yapılacak. 

Kocaeli'de 1500 konut için kamulaştırma kararı alındı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Tavşancıl’da inşa edilecek 1500 konut için kamulaştırma çalışmalarının başladığını açıkladı. 

Kocaeli Kandıra yeni belediye binası Kocaeli Üniversitesi'ne mi tahsis edilecek? 

Kocaeli Kandıra Belediye Meclisi'nin Mart ayı oturumunda, yeni belediye binasının Kocaeli Üniversitesi'ne tahsis edilme talebi gündeme alındı. 

Kocaeli Tavşancıl Belediye binası Haberi

Kocaeli Tavşancıl Belediye binası

Kocaeli Eski Tavşancıl Belediye binası olan taşınmaz Gebze 1. Satış Memurluğu tarafından 3 milyon 846 bin 72 TL'ye satışa çıkarılıyor.


Taşınmazın içerisinde;15 adet zeytin ve 2 adet armut ağacı bulunmaktadır. İhale açık arttırma usulü ile gerçekleşecektir.


Satışa konu taşınmaz Gebze 1. Sulh Hukuk Mahkemesi duruşma salonunda ihaleye çıkacaktır.


Yüzölçümü: 6370 metrekare

Kıymeti: 3.846.072,00 TL

1. Satış Günü: 13/03/2015 günü 14:15 ile 14:30 arası

2. Satış Günü: 08/04/2015 günü 14:15 ile 14:30 arası


İlanın tam metni için