16 / 05 / 2024

Kocaeli tesisleri

Kocaeli tesisleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli’de yer alan spor tesislerinin bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştirdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri bakım onarım kapsamında futbol sahalarının bakımlarını gerçekleştirdi.

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı!

Kocaeli Üniversitesinin Umuttepe Yerleşkesi'ndeki Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı.

Kocaeli'de köy tesisleri imece usulü inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce köylerde ihtiyaç duyulan malzemelerin temini hızla sağlanırken, işçilik için imece usulü bir araya gelen köylüler ise yaşam alanlarını canlandıracak yapıları inşa ediyor.

Kocaeli Brunga Tesisleri'nde son durum!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Brunga Tesisleri'ni tamamlıyor.

Kocaeli Enteğre Sağlık Kampüsü projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta!

Kocaeli Hastane Yatırım ve Sağlık Hizmetleri A.Ş., Kocaeli İli, İzmit İlçesi, Tavşantepe, Bekirdere, Gündoğdu ve Yeşilova Mahallesi mevkiinde, Kocaeli Enteğre Sağlık Kampüsü ve Yardımcı Teknik Tesisleri projesinin yapılması planlanıyor. Projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta.

Kocaeli Büyükşehir’in dev arsasına İranlı işadamı talip!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin boşaltılan eski sebze-meyve hal tesisleri ve mevcut itfaiye binasının bulunduğu 50 dönümlük dev arazisine İranlı işadamı İsrafil Abutalibov talip oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 6 işyeri kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş başkanlığında toplandı. Toplantıda Merkez Hal Tesisleri, Gebze Mezbaha Tesisleri ve İzmit Doğu Kışla Gençlik Parkı’nda yer alan işyerleri açık teklif usulüne göre kiralandı.

Kocaeli'nde atıksu arıtma tesisleri İSU denetiminde inşa ediliyor!

Kocaeli il genelinde 17 adet atıksu arıtma tesisi işleten İSU Genel Müdürlüğü, biri ileri biyolojik olmak üzere 3 adet atıksu arıtma tesisinin de inşaatını sürdürüyor.

Karşıyaka Spor Tesisleri'nde sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sağlıklı yaşam için kentin çeşitli yerlerinde spor tesisleri kuruyor. Başiskele Karşıyaka Mahallesi’ne bir futbol sahası kazandıran Büyükşehir Belediyesi vatandaşların spor ihtiyacını karşılıyor.

Kocaeli Karaaslan Tesisleri’nde yangın çıktı!

Yaklaşık 20 yıldır Yuvacık Barajı’nın üzerinde kamping, piknik alanları ve restoranıyla hizmet veren Karaaslan Tesisleri’nde yangın çıktı. Tesisin yalnızca restoran mutfağında zarar oluşmasına sebep olan yangında şans eseri yaralanan olmadı

Kocaeli Geri Kazanım Suyu Projesi ile fabrikalar temiz su kullanacak!

'Geri Kazanım Suyu Projesi' Kocaeli'nde faaliyet gösteren sanayi tesisleri artık içme suyu kaynaklarını daha az tüketecek. Belediye 'Geri Kazanım Suyu Projesi" ile fabrikalara temiz su kullandıracak.

Yaşar Bahçeci Yazlık Ilıca Termal Tesisleri’ni gezdi!

Kocaeli Başiskele’deki toplantı için Kocaeli'ye gelen JKBB Başkanı Yaşar Bahçeci ve beraberindekiler, Gölcük ’teki yemekte ağırlandı. Heyet, bir süre gezdikleri Yazlık Termal Tesisleri’ne hayran kaldı

Özyapı Spor Tesisleri Fırat Cafe işletmesi ruhsatsız olduğu gerekçesiyle yıkıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Arslanbey İzmit Caddesi üzerinde bulunan, kaçak ve ruhsatsız olduğu tespit edilen Özyapı Spor Tesisleri Fırat Cafe işletmesi yıkıldı...

Arslanbey Özyapı Spor Tesisleri ruhsatsız olduğu gerekçesiyle yıkıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Arslanbey İzmit Caddesi üzerinde bulunan, kaçak ve ruhsatsız olduğu tespit edilen Özyapı Spor Tesisleri Fırat Cafe işletmesi yıkıldı.

Kocaeli tesisleri Haberi

Kocaeli tesisleri

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan ve yaptığı spor tesisleriyle gençleri spora teşvik eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, mevcut durumda bulunan spor tesislerine bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri bakım onarım kapsamında futbol sahalarının bakımlarını gerçekleştirdi. Ekipler Derbent, Bağçeşme, Arslanbey, Körfez Esentepe, Yahya Kaptan Ferruh Duygu, Metin Oktay, Beylikbağı ve Dilovası Statları olmak üzere 8 adet futbol sahasında bakım ve onarım yaptı. Bakım Onarım yapılan statlarda tribün kapıları, lavabo tamiratları, elektrik işleri, hakem ve soyunma odası tadilatları, yedek kulübeleri, koltuklar ve yazılı tabela tamir işleri yapıldı.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bünyesinde bulunan spor tesislerinin bakımı diğer branşlarda da devam etti. Bu kapsamda Yağlı Güreş Salonu’nda Fitness salonunun boyanması ve verniklenmesi, aydınlatmaların ve banyonun tamiri yapıldı. Plaj Yolu Yüzme...