02 / 05 / 2024

Kocaeli'de tüm tesisler bakımdan geçirildi!

Kocaeli'de tüm tesisler bakımdan geçirildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli’de yer alan spor tesislerinin bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştirdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri bakım onarım kapsamında futbol sahalarının bakımlarını gerçekleştirdi.



Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan ve yaptığı spor tesisleriyle gençleri spora teşvik eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, mevcut durumda bulunan spor tesislerine bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri bakım onarım kapsamında futbol sahalarının bakımlarını gerçekleştirdi. Ekipler Derbent, Bağçeşme, Arslanbey, Körfez Esentepe, Yahya Kaptan Ferruh Duygu, Metin Oktay, Beylikbağı ve Dilovası Statları olmak üzere 8 adet futbol sahasında bakım ve onarım yaptı. Bakım Onarım yapılan statlarda tribün kapıları, lavabo tamiratları, elektrik işleri, hakem ve soyunma odası tadilatları, yedek kulübeleri, koltuklar ve yazılı tabela tamir işleri yapıldı.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bünyesinde bulunan spor tesislerinin bakımı diğer branşlarda da devam etti. Bu kapsamda Yağlı Güreş Salonu’nda Fitness salonunun boyanması ve verniklenmesi, aydınlatmaların ve banyonun tamiri yapıldı. Plaj Yolu Yüzme Havuzu’nda duş giderleri ve bataryasının tamiri ile tesis güvenlik kulübesinin boyanması, Atış Poligonu’nda dış cephenin boyanması, sac panellerin takılması, elektrik tesisatının bakımı ve tesiste yer alan yatakların değişimi yapıldı.



Hürriyet


Geri Dön