30 / 04 / 2024

Kocaeli ulaşım planı

Kocaeli ulaşım planı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ekmek, ulaşım ve sosyal konut projeleri hakkında konuştu.

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

Olası İstanbul depremi için tahliye planı hazır! Asıl sorun ''Acil Ulaşım Yolları'

Olası İstanbul depremi için, Kuzey Marmara Otoyolu aort damarı olarak görülüyor. İstanbul'un tahliye planı hayati öneme sahipken, 'Acil Ulaşım Yolları' endişe yaratıyor.

Bu haberi okumadan yolculuk planı yapmayın! Kişi sayısı ve bütçeye göre en uygun ulaşım araçları hangisi? İşte detaylar…

“enuygun.com” yolcuların yaz sezonunda seyahat tercihlerinden yola çıkarak seyahat masraflarını analiz etti. Kişi sayısı hesaplandığında en uygun ulaşım aracı hangisi oluyor? Detaylar haberimizde...

Ulaşım hizmetlerine erişim kolaylaştırılacak!

Erişilebilir Ulaşım Stratejisi ve Eylem Planı'na ilişkin genelge, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de duyuruldu. 

Erişilebilir Ulaşım Stratejisi ve Eylem Planı genelgesi!

Erişilebilir Ulaşım Stratejisi ve Eylem Planı (2021-2025) ile İlgili 2021/20 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi bugünkü 31616 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Güngören Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Merkez Mahallesi, Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

2038 Ankara Ulaşım Ana Planı neleri içeriyor?

Ankara ulaşım Ana Planı 2038 yapım süreci ne zaman başladı? Ankara ulaşım Ana Planı 2038 ile Ankara çevre yolunun  içi ve dışı diye kentin ikiye bölündüğü ve iki Ankara yaratılmaya çalışıldığı anlaşılıyor.

Türkiye'den akıllı ulaşım sistemlerinde atak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Türkiye'nin tüm ulaşım modlarına entegre, güncel teknolojileri kullanan, yerli ve milli kaynaklardan faydalanan, sürdürülebilir akıllı bir ulaşım ağı oluşturmak amacıyla eylem planı hazırladı. 

2038 Ankara Ulaşım Ana Planı hazırlanıyor!

2013’te başlanan “2038 Ankara Ulaşım Ana Planı” üzerine çalışmalar tamamlanıyor. Mansur Yavaş 15 Mayıs’ta attığı tweette ''4 Haziran’daki metro proje ihalesi için kolları sıvadık'' ifadelerini kullandı.

Antalya'da 19 ilçeyi kapsayacak Yeni Ulaşım Ana Planı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’yı planlı, kurallı, kimlikli bir şehir yapma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda mevcut Ulaşım Ana Planı’nın 19 ilçenin tamamını kapsayacak biçimde yeniden yapılmasıyla ilgili çalışmalar başladı.

Adalar Ulaşım Çalıştayı'nda imar eksiklikleri konuşuldu!

Adalar'daki ulaşım sorunlarına kalıcı ve sürdürülebilir çözümler getirmek için Büyükada'da "Adalar Ulaşım Çalıştayı' düzenlendi. Çalıştayda imar planı eksiklikleri, adalara ulaşım sorunu ve lojistik faaliyetler gibi çevre sorunları ele alındı.

Aliağa için ulaşım master planı şart!

ALTO Başkanı Ömer Ertürk, Aliğa için acil olarak ulaşım master planına ihtiyaç olduğunu sözlerine ekledi.

Kocaeli ulaşım planı Haberi

Kocaeli ulaşım planı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İzmit’te bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İnönü Caddesi ve Kapanönü’nde esnafla bir araya gelen Büyükakın, genel yayın yönetmeni değişen gazeteleri de ziyaret etti. Başkan Büyükakın, ziyaret sırasında Halk Ekmek, ulaşım ve sosyal konut projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Büyükakın, “Hem vatandaşın çıkarını düşüneceğiz hem de esnafımızla ortak hareket edeceğiz” diye konuştu.

SOSYAL KONUT YAPILACAK

Büyükakın, Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden olan Kent Konut’un önümüzdeki dönemlerde yapacağı konut modeli ile ilgili konuştu. Büyükakın, “Kent Konut, kurulduğunda sosyal konut projeleri yapacak diye kuruldu. Sonraki dönemlerde lüks konut projeleriyle öne çıktı. Kent Konut bundan sonraki süreçte artık konut yapmayacak üretmeyecek. Kentsel estetik ve dönüşüm projeleri yapacak. İlimiz genelinde kentsel dönüşüme büyük bir ihtiyaç var. Büyükşehir olarak, kent genelinde dönüşüme...