07 / 05 / 2024

kocaeli valisi kim

kocaeli valisi kim

Kocaeli Valisi Ercan Topaca kimdir? Kocaeli Valisi Ercan Topaca, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ercan Topaca, ne zamandan beri vali olarak görev alıyor? İşte Ercan Topaca...

Seddar Yavuz: Bu şehirde riskli hiçbir yapıyı bırakmayacağız!

17 Ağustos 1999'da yaşanan Marmara depreminde hayatını kaybedenler için gerçekleştirilen anma töreninde konuşan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, yaptığı açıklamada "Bu şehirde riskli hiçbir yapıyı bırakmayacağız" dedi.

Kocaeli Şehir Hastanesi Ağustos'ta hizmete açılacak!

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, eğitim, sağlık, ekonomi, güvenlik ve sosyal projelerle ilgili konuştu. Aksoy, Kocaeli Şehir Hastanesi'nin Ağustos ayında hizmete açılacağını söyledi.

Gölcük Halıdere Fizik Tedavi Merkezi 2017'de açılacak!

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Ek Binası içerisinde hizmet verecek olan ve yapımı devam eden Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi´nde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Hasan Basri Güzeloğlu: Kocaeli depreme karşı tedbirli!

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, depremle alakalı açıklamalar yaptı. Kocaeli'nin depremden sonra çok yol kat ettiğini ifade eden Güzeloğlu, olası bir İstanbul depremine karşı Kocaeli'nin tedbiri olduğunu söyledi.

Kandıra- İzmit Yolu'nun temeli atılıyor!

Kocaeli Ticaret Odası'ndaki toplantısında inşaat sektörünün temsilcileriyle bir araya gelen Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu "Çok yakın zaman da Kandıra- İzmit yolunun temellerini de atacağız" dedi.

Kocaeli Üniversitesi Kültür Evi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen Kocaeli Üniversitesi Kültür Evi törenle hizmete girdi, SEKAPARK Kültür alanında ki açılışa Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu da katıldı...

Marmara Teknokent binasının temeli atıldı!

TÜBİTAK Marmara Araştırma bünyesinde Marmara Teknokent ve Kuluçka Binası’nın temel atma töreni Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun katımıyla gerçekleştirildi

Kocaeli Orhan Camii restore ediliyor!

Kocaeli Orhan Camii orijinaline uygun olarak 2016 yılının Ramazan ayına yetiştirilecek 750 bin TL'ye restorasyon ihalesi yapılan camide en son restorasyon dönemin Valisi Erdal Ata tarafından yaptırılmıştı.

Hasan Basri Güzeloğlu Kocaeli'de altyapı incelemelerinde bulundu!

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, selden zarar gören bölgelerde incelemelerde bulundu. Dün etkili olan yağışın ardından meydana gelen selin vurduğu bölgelerde incelemelerde bulundu.

Kocaeli Valiliği yeni binasına taşınıyor!

Ercan Topaca’nın Kocaeli Valisi olduğu dönem yapımına başlanılan ancak bir türlü açıklanan tarihlerde inşaat çalışmaları bitirilemeyen Yeni Valilik Kompleksi bu kez tamamlandı..

TEM otoyolundaki bayram yoğunluğu!

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, "Ortalama 40 bin civarındaki otoyol trafiğimiz, şimdi 80-90 bin civarında seyrediyor. Bugün Eskihisar'daki araç trafiğimiz de 2 katına çıkmış yoğunlukta" dedi.

Yeni Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu kimdir?

Hasan Basri Güzeloğlu, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Kocaeli Valiliğine atandı. Peki Yeni Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu kimdir? İşte Kocaeli'nin Yeni Valisi..

Yeni Hatay Valisi Ercan Topaca kimdir?

Eski Kocaeli Valisi Ercan Topaca, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Hatay Valiliğine atandı. Peki, Yeni Hatay Valisi Ercan Topaca kimdir? İşte Hatay'ın yeni valisi..

kocaeli valisi kim Haberi

kocaeli valisi kim

Ercan Topaca kimdir?

1965 Yılında Antalya’nın Manavgat ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Manavgat’ta tamamladı. 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. 


Aynı yıl Sayıştay Denetçi yardımcısı olarak göreve başladı. Daha sonra kaymakam adaylığı sınavını kazanarak 1989 yılında Kırıkkale kaymakam adayı olarak atandı. 1990 yılında 1 yıl süre ile İçişleri Bakanlılığı tarafından İngiltere’ye gönderilen Ercan TOPACA daha sonra Muğla-Milas, Eskişehir-Beylikova ve Çorum-Alaca ilçelerinde kaymakam vekili olarak görev yaptı. 


1993 - 1995 yılları arasında Kastamonu - Azdavay, 1995-1999 yılları arasında Diyarbakır - Çermik, 1999-2000 yılları arasında ise Konya-Kulu ilçelerinde kaymakamlık yapan Ercan TOPACA 12 Kasım 1999 depremi sırasında bir süre Bolu Vali Yardımcılığı görevinde bulundu. 


2000 yılında İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan Ercan TOPACA,...