02 / 05 / 2024

kocaeli yeni viyadük projeleri

kocaeli yeni viyadük projeleri

Kocaeli Derince Çenesuyu ile Körfez Kirazlıyalı arasında yapılacak viyadük için Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası İhale Salonunda ihale gerçekleştirildi. İhaleye 10 firma katılım gösterdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70'i tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Belediyesi tarafından projelendirilen yeni hizmet binasının inşaatında yüzde 70 oranında ilerleme kaydedildi. 

Kocaeli'ye yeni muhtarlık binası inşa edildi!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mesruriye Muhtarlık Binası ve Köy Odası için malzeme yardımı yaptı.

Kocaeli Büyükşehir'den ev yardımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yardım elini uzattığı 65 yaşındaki Mümin Karaaslan’a yeni prefabrik ev inşa ediliyor.

Kocaeli Büyükşehir'den ihtiyaç sahibi aileye yeni ev!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ihtiyaç sahibi ailenin ev talebini karşıladı.

Kocaeli Büyükşehir'den yeni spor salonu!

Kent genelinde pek çok okula spor salonu kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu için de yeni bir spor salonu inşa ediyor.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun viyadük çalışmalarında iş kazası!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kocaeli Gebze kesimindeki viyadük çalışmalarında beton blok işçilerin üzerine düştü. Bazı işçiler düşen bloğun altında kaldı.

Kocaeli Kefken'e yeni muhtarlık binası!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kefken'e yeni bir muhtarlık binası inşa ediyor.

Kocaeli Kartepe'ye kültür merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyhükşehir Belediyesi, Kartepe Uzuntarla'da yeni bir kültür merkezi inşa edecek.

Kocaeli'de balıkçıların modern satış yerinde inşaat sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit Sahili’nde balıkçılar için yaptığı yeni balık satış yerinin çalışmaları hızla sürüyor.

Kocaeli Derince'ye 2. viyadük!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Derince'ye ikinci bir viyadük inşa ediyor.

Kocaeli Sepetçi Köyü'ne yeni konak inşa edilecek!

İzmit’in Sepetçi Köyü’nde 18 Temmuz Salı günü temel atma töreni yapılacak. Kocaeli Sepetçi Köyü'ne yeni konut inşa edilecek.

Kocaeli'ye üç yeni yaya köprüsü!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente üç yeni yaya köprüsü inşa etti.

Kocaeli'ye 3 yeni yaya köprüsü inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent ulaşımında yayaların güvenle karşıdan karşıya geçebilmeleri için yeni projeler hayata geçirmeyi sürdürüyor.

kocaeli yeni viyadük projeleri Haberi

kocaeli yeni viyadük projeleri


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Derince Çenesuyu ile Körfez Kirazlıyalı arasında yapılacak viyadük için Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası İhale Salonunda ihale gerçekleştirildi. İhaleye 10 firma katılım gösterdi.



ALTERNATİF GÜZERGAH


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından alternatif güzergahlardan ikincisi olarak planlanan viyadük 20 metre genişlik ve 134 metre uzunluğunda olacak, 1000 metre uzunluğunda ise yol yapılacak. İhale kapsamında yolun üst yapıları da yapılacak.


10 FİRMA TEKLİF VERDİ


Hizmet binasında gerçekleştirilen ihaleye 10 firma teklif verdi. İhalede en düşük teklif Besa İnşaat tarafından 5 milyon 545 bin TL ile gelirken en yüksek teklif 7 milyon 285 bin TL ile Ares İnşaat firmasından geldi. İhale sonucu komisyon değerlendirmesinden sonra açıklanacak. İhaleyi kazanan firma yer tesliminden itibaren 10 gün içerisinde işe başlayacak ve işi 240 takvim gününde...